ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Πιο φρέσκοι και φορμαρισμένοι οι Κλίπερς για το 1.70

Ο Πολ Τζορτζ με την φανέλα των Κλίπερς
Ο Πολ Τζορτζ με την φανέλα των Κλίπερς Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Τρία παιχνίδια στο στοιχηματικό πρόγραμμα του ΝΒΑ, βγαίνει επιλογή από το Κλίπερς - Χιτ.

Οι Κλίπερς (6-4) ξεκίνησαν τη σεζόν με ρεκόρ 1-4, όμως έκτοτε μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες και είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο ΝΒΑ. Αντίθετα, οι Χιτ έκαναν τρομερό μπάσιμο με ρεκόρ 6-1, όμως στα τελευταία τέσσερα ματς γνώρισαν τρεις ήττες και έπεσαν στο 7-4.

Με τον Λέοναρντ σταθερά στα "πιτς", ο παίκτης που ηγείται των Κλίπερς είναι ασφαλώς ο Πολ Τζορτζ. Με τις εμφανίσεις του έχει αρχίσει να συμπεριλαμβάνεται στην κουβέντα με τους υποψήφιους MVP της σεζόν. Στην τελευταία νίκη του LA επί των Μπλέιζερς, ο Τζορτζ είχε 25 πόντους, εννιά ριμπάουντ και επτά ασίστ. Αξιος συμπαραστάτης ο Ρέτζι Τζάκσον με 23 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Νικολά Μπατούμ, ο οποίος έκανε season-high με 22 πόντους.

Κλίπερς - Χιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Κλίπερς στο νικηφόρο σερί τους έχουν βελτιώσει κατακόρυφα τα ποσοστά ευστοχίας τους, όμως τη διαφορά κάνει η άμυνά τους, καθώς έχουν φτάσει πλέον να έχουν το τρίτο καλύτερο defensive rating (101,7 πόντους) στο ΝΒΑ.

Οι Χιτ είναι από τις πιο σκληρές ομάδες της λίγκας, ωστόσο τα ξημερώματα θα δώσουν back to back παιχνίδι (12/11 05:30 Live από το SPORT24) προερχόμενοι από παράταση στο ίδιο γήπεδο με τους Λέικερς, όπου ηττήθηκαν με 120-117 σε μία πραγματική μάχη. Συν τοις άλλοις τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Τζίμι Μπάτλερ και είναι αβέβαιο αν θα αγωνιστεί κόντρα στους Κλίπερς.

Με βάση λοιπόν τη φόρμα του LA, την κόπωση του Μαϊάμι, που θα δώσει τρίτο ματς σε τέσσερις μέρες στη Δύση και την ενδεχόμενη απουσία του Μπάτλερ, ο άσος στο 1.70 με -2,5 παίζεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλίπερς - Χιτ: 1 με -2,5 (απόδοση 1.70), 05:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ