ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με το line του Ντόντσιτς και του Κάνινγχαμ

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με το line του Ντόντσιτς και του Κάνινγχαμ
2022 AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Τέσσερα ματς απόψε στο πρόγραμμα του ΝΒΑ, στηρίζουμε στοιχηματικά τους Λούκα Ντόντσιτς και Κέιντ Κάνινγχαμ. Χωρίς Γιάννη οι Μπακς, ευκαιρία για τους Τίμπεργουλβς.

Το Μιλγουόκι (44-26) συνεχίζει τη δυτική του περιοδεία και απόψε (23:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) παίζει στη Μινεσότα (41-30). Στα τρία ματς που προηγήθηκαν στη Δύση, οι Μπακς έχασαν στο Σαν Φρανσίσκο από τους Γουόριορς, κέρδισαν όμως στο Σολτ Λέικ τους Τζαζ και στο Σακραμέντο τους Κινγκς.

Οι πρωταθλητές έχουν πλέον επτά νίκες στα οχτώ ματς του Μαρτίου και απέχουν 2,5 παιχνίδια από την κορυφή της Ανατολής, όπου παραμένει προς το παρόν το Μαϊάμι. Μέσα στον Μάρτιο, η ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλτσερ σκοράρει 124,6 πόντους κατά μέσο όρο και έμεινε κάτω από τους 110 μόνο κόντρα στο Γκόλντεν Στέιτ.

Σε εξαιρετική κατάσταση ωστόσο, βρίσκονται και οι Τίμπεργουλβς. Για την ακρίβεια είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή με ρεκόρ 9-1 στα τελευταία δέκα ματς. Σε αυτό το διάστημα οι "λύκοι" έχουν το κορυφαίο offensive και defensive rating στη λίγκα. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως είχαν βατό πρόγραμμα, αφού έπαιξαν δύο φορές με τους Μπλέιζερς, δύο με τους Θάντερ και από μία με τους Μάτζικ, τους Σπερς και τους Λέικερς.

Η Μινεσότα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο να κερδίσει απόψε, καθώς μείωσε στο ένα παιχνίδι την απόστασή της από την έκτη θέση της Δύσης και πλέον πιέζει ασφυκτικά το Ντένβερ. Υπενθυμίζεται, ότι τον Οκτώβριο, οι Γουλβς είχαν κερδίσει μέσα στο Fiserv Forum με 113-108, παρά τα όργια του Γιάννη Αντετοκούνμπο (40 πόντοι, 16 ριμπάουντ).

Χωρίς τον Γιάννη, ασφαλώς αλλάζουν τελείως τα δεδομένα του αγώνα και λογικά από εκεί που ήταν φαβορί το διπλό στο 1.70, τώρα πέρασε φαβορί ο άσος στο 1.80. Προφανώς, για τη Μινεσότα είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει τους φορμαρισμένους Μπακς, αφού τα "ελάφια" θα στερηθούν τον κορυφαίο τους παίκτη. Πάμε λοιπόν με τη φόρα των γηπεδούχων.

Σάρλοτ - Ντάλας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Ντάλας ολοκληρώνει απόψε ένα road trip πέντε αγώνων (20/03 01:00 Live από το SPORT24). Την Παρασκευή ηττήθηκε με 111-101 στη Φιλαντέλφεια και απόψε δίνει back to back στη Σάρλοτ. Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν πολύ άστοχος κόντρα στους Σίξερς. Είχε 2/10 τρίποντα και συνολικά 5/20 σουτ. Λογικά λοιπόν, οι Μάβερικς δεν άντεξαν και υπέστησαν μόλις τη δεύτερη ήττα τους στα τελευταία δέκα ματς (8-2).

Κόντρα στους Χόρνετς κρίνεται απαραίτητο ο Ντόντσιτς να επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ για να φανούν ανταγωνιστικοί οι Μαβς, καθώς οι "σφήκες" είχαν δύο μέρες ξεκούρασης μετά το 116-106 επί των Χοκς, που ήταν η τρίτη διαδοχική τους νίκη.

Οι μπουκ έχουν βγάλει το line του Ντόντσιτς στο άθροισμα πόντοι-ριμπάουντ στο 39,5 και στο άθροισμα πόντοι-ασίστ στο 40,5. Εδώ υπάρχει λαθάκι, δεδομένου ότι ο Σλοβένος σούπερ σταρ έχει φέτος 9,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και 8,6 ασίστ. Μάλιστα μέσα στον Μάρτιο η ψαλίδα είναι ακόμη πιο μεγάλη (9,8 ριμπάουντ – 7,3 ασίστ).

Πάμε λοιπόν με το Over 39,5 σε ριμπάουντ και πόντους του Luka-Magic σε απόδοση 1.82, όριο που επαλήθευσε πέντε φορές στα τελευταία εννιά ματς.

Κλίβελαντ - Ντιτρόιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Κλίβελαντ (20/03 02:00 Live από το SPORT24), οι Καβαλίερς (40-30) υποδέχονται τους Πίστονς (19-51). Φαινομενικά μοιάζει εύκολο ματς για το Κλίβελαντ, δεν είναι όμως. Αρχικά, διότι οι Καβς δίνουν back to back, έχοντας παίξει παράταση την Παρασκευή για να κερδίσουν τους Νάγκετς. Το ρεκόρ τους σε τέτοιου είδους παιχνίδια, είναι φέτος 6-6, συνεπώς δεν τους λες και τέρας αξιοπιστίας.

Από την άλλη, οι Πίστονς έχουν βελτιώσει αισθητά την εικόνα τους εσχάτως και στα περισσότερα παιχνίδια, είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς. Επίσης, επιστρέφει απόψε, έπειτα από απουσία δύο αγώνων ο Κέιντ Κάνινγχαμ.

Ο ρούκι του Ντιτρόιτ έτρεξε σερί επτά αγώνων, όπου σκόραρε τουλάχιστον 20 πόντους. Ισοφάρισε έτσι το ρεκόρ που κρατούσε εδώ και 40 χρόνια για τους ρούκις ο Κέλι Τριπούτσκα. Με τη φόρα που έχει πάρει ο Κάνιγχαμ, δεν αποκλείεται να διευρύνει κι άλλο αυτό το σερί του, αφού μέσα στον Μάρτιο σκοράρει κατά μέσο όρο 23,1 πόντους.

Στο 1.83 το over 19,5 του νέου σταρ των Πίστονς. Στο 2.42 αν η ομάδα του Ντουέιν Κέϊσι φανεί ανταγωνιστική και υπερασπιστεί ένα χάντικαπ 11,5 πόντων. Σημειώνεται ότι καμία από τις τελευταίες επτά ήττες του Ντιτρόιτ δεν ήρθε με διαφορά μεγαλύτερη των 11 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μινεσότα - Μιλγουόκι: 1 (απόδοση 1.80), 23:00
  • Σάρλοτ – Ντάλας: Λούντα Ντόντσιτς Over 39,5 Πόντοι και Ριμπάουντ (απόδοση 1.82), 01:00
  • Κλίβελαντ – Ντιτρόιτ: 2 +11,5 & Κάνινγχαμ Over 19,5 Πόντοι (απόδοση 2.42), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ