ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με τη φόρμα του Μπράνσον στο Game 1 των Νικς με τους Σίξερς

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με τη φόρμα του Μπράνσον στο Game 1 των Νικς με τους Σίξερς
AP PHOTO/ADAM HUNGER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 1 στη σειρά των Νικς με τους Σίξερς για τον πρώτο γύρο των playoffs στο NBA.

Εκκίνηση απόψε στα playoffs του NBA και στην Ανατολή, οι Νικς υποδέχονται τη Φιλαντέλφεια στη Νέα Υόρκη. Οι Νικς πραγματοποίησαν φέτος την καλύτερή τους σεζόν στην κανονική περίοδο εδώ και 11 χρόνια, τερματίζοντας στη 2η θέση της ανατολικής περιφέρειας με ρεκόρ 50-32.

Στον αντίποδα, οι Σίξερς χρειάστηκε να κερδίσουν στο play-in tournament τους Χιτ με 105-104, ανατρέποντας διαφορά 12 πόντων για να πάρουν τελικά την 7η θέση και να διασταυρωθούν με τους Νίκς.

Η Νέα Υόρκη έχει να φτάσει σε τελικούς του NBA από το 1999 και δεν έχει υπερβεί ποτέ τον δεύτερο γύρο των playoffs μετά το 2000. Οι πιθανότητές της να κάνει φέτος κάτι μεγάλο, μειώθηκαν σημαντικά μετά τον τραυματισμό του Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι η ομάδα του Τομ Τίμποντο έχει ρεκόρ 20-3 στα 23 ματς που έπαιξε ο Ανουνόμπι (έχασε συνολικά 27 παιχνίδια λόγω τραυματισμού), μετά την έλευσή του από το Τορόντο.

Ούτε η Φιλαντέλφεια κατάφερε να αποφύγει τους τραυματισμούς. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από το ρόστερ της, μόνο τρεις παίκτες κατάφεραν φέτος να παίξουν τουλάχιστον 70 ματς. Ο Τζόελ Εμπίντ αγωνίστηκε μόλις σε 39 παιχνίδια. Με τον ηγέτη τους παρών, οι Σίξερς είχαν ρεκόρ 31-8, ωστόσο στα υπόλοιπα ματς έγραψαν 16-27.

Ο Εμπίντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Σίξερς με το Μαϊάμι, έχοντας 23 πόντους, παρόλα αυτά ήταν φανερό πως δεν βρισκόταν στο 100% και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι απόψε δίνεται τυπικά αμφίβολος, αν και εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί.

Σε ό,τι αφορά στους Νικς, το πιθανότερο είναι πως το σκοράρισμα θα τραβήξει ξανά ο Τζέιλεν Μπράνσον. Ο 27χρονος γκαρντ είναι καταπληκτικός από την ημέρα που τραυματίστηκε ο Ραντλ και ειδικά στα τελευταία 20 ματς σκοράρει κατά μέσο όρο 33,1 πόντους! Εξάλλου, είναι εντυπωσιακό ότι ο Μπράνσον σκόραρε τουλάχιστον 30 πόντους στα εννιά από τα τελευταία δέκα ματς. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε τέσσερις φορές 40+ πόντους κι έβαλε 61 στο Σαν Αντόνιο στις 30 Μαρτίου. Στο 1,91 το Over 31,5 για τον σούπερ σταρ των Νικς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νέα Υόρκη – Φιλαντέλφεια: Μπράνσον Over 31,5 (απόδοση 1.91), 01:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ