ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με Χαλιμπέρτον για το 3/3 η Ιντιάνα, απαντάει το Μιλγουόκι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Γεμάτη βραδιά στο NBA με συνολικά 11 αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα ξεκινάει με το παιχνίδι των Πέισερς κόντρα στους Μπουλς, στην Ιντιάνα. Η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με 2/2 νίκες και την καλύτερη επίθεση στη λίγκα, 134 πόντους κατά μέσο όρο. Την Κυριακή, η Ιντιάνα κέρδισε το Κλίβελαντ 125-113 εντός έδρας, με έξι παίκτες της να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Στον αντίποδα, το Σικάγο ηττήθηκε το Σάββατο στο Ντιτρόιτ, παρά τους 51 πόντους του Ζακ ΛαΒιν και πλέον έχει ρεκόρ 1-2. Υπενθυμίζεται ότι η νίκη του ήρθε στην παράταση επί του Τορόντο. Αντίθετα, στις δύο ήττες του έχασε με 20 πόντους διαφορά από την Οκλαχόμα και με 16 από το Ντιτρόιτ.

Συν τοις άλλοις, οι Μπουλς στα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να σουτάρουν με 50% εντός παιδιάς. Ευκαιρία για την Ιντιάνα να συνεχίσει αήττητη. Αποδεκτός ο άσος στο 1.65. Στο 2.50 αν συνδυαστεί με το double-double του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον. Ο "εγκέφαλος" τον Πέισερς είχε με το Κλίβελαντ 21 πόντους και 13 ασίστ και με την Ουάσινγκτον 20 πόντους και 11 ασίστ. Στα πρώτα τρία ματς το Σικάγο επέτρεψε στους Σρέντερ, Κάνινγχαμ και Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να μοιράσουν 10 ασίστ έκαστος. Ολοι τους είναι οι χειρότεροι πασέρ από τον Χαλιμπέρτον.

Με Μπέιν για την πρώτη νίκη το Μέμφις

Στο Μέμφις, οι Γκρίζλις υποδέχονται τους Μάβερικς (31/10 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Οι "αρκούδες" έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με 0-3, αλλά αυτό δεν προξενεί ιδιαίτερη έκπληξη, δεδομένου ότι είναι εκτός ο Τζα Μοράντ. Από την άλλη, το Ντάλας κέρδισε το Σαν Αντόνιο και το Μπρούκλιν με τον Λούκα Ντόντσιτς κυριολεκτικά να οργιάζει. Κόντρα στους Σπερς έκανε triple-double (33 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και απέναντι στους Νετς έβαλε 49 πόντους!

Οι Γκρίζλις είναι υποχρεωμένοι να ζήσουν για άλλα 22 ματς χωρίς τον τιμωρημένο Μοράντ και να αρχίσουν να κερδίζουν. Το θετικό είναι πως σε όλα τα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής ήταν ανταγωνιστικοί κι έχασαν μέχρι το πολύ επτά πόντους.

Για να μπορέσει το Μέμφις απόψε να διεκδικήσει τη νίκη θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνει μία μεγάλη επιθετικά εμφάνιση ο Μπέιν. Ο γκαρντ του Μέμφις είχε 26 πόντους στην Ουάσινγκτον και 31 στην πρεμιέρα με τη Νέα Ορλεάνη. Στο 1.80 να βγάλει το Over 24,5.

Διορθώνει την ανορθογραφία το Μιλγουόκι

Το Μιλγουόκι μετά τη χθεσινή βαριά ήττα από την Ατλάντα με 127-110 θα παίξει απόψε back to back με το Μαϊάμι (31/10 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) και θα ζητήσει μία άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό του στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, από το Νο. 8 της Ανατολής, σε μία σειρά βέβαια όπου ο Γιάννης έπαιξε μόνο σε... 2,5 από τα πέντε ματς.

Ο Λίλαρντ ήταν εκπληκτικός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Μπακς, κόντρα στη Φιλαντέλφεια, σημειώνοντας 39 πόντους, ωστόσο χθες έμεινε μόλις στους έξι. Επίσης, τα “ελάφια” έκαναν συνολικά 23 λάθη και επέτρεψαν σε οκτώ παίκτες των Χοκς να σημειώσουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Το Μαϊάμι θα δώσει απόψε το τέταρτο παιχνίδι του φέτος. Το Σάββατο έχασε εύκολα 106-90 στη Μινεσότα, χωρίς τους Μπάτλερ και Λοβ, οι οποίοι τώρα θα είναι διαθέσιμοι. Ωστόσο, δίνονται αμφίβολος ο Αντεμπάγιο, που είναι πρώτος σκόρερ των Χιτ φέτος με 22,7 πόντους και εξαιρετικά αμφίβολος ο Μάρτιν.

Αντίθετα, για το Μιλγουόκι επιστρέφει ο Μίντλεντον, επομένως θα κατέβει με όλα του τα επιθετικά όπλα για να διορθώσει τη χθεσινή ανορθογραφία. Στο 1.55 ο άσος με το βατό χάντικαπ των -2,5 πόντων, αγγίζει το 2.00 αν κάνει και double-double σε τρίτο σερί ματς ο Γιάννης. Ο Greek Freak στα πρώτα δύο ματς έχει 24,5 πόντους και 11,5 ασίστ.

Για το 3/3 η Νέα Ορλεάνη

Από τις πιο δυνατές αναμετρήσεις της βραδιάς είναι το Νέα Ορλεάνη – Γκόλντεν Στέιτ. Οι Πέλικανς έχουν κάνει δυνατό μπάσιμο με 2/2 νίκες. Σε αυτό το μικρό δείγμα έχουν το δεύτερο καλύτερο αμυντικό rating (95,0) και οι δύο σούπερ σταρ τους, ο Ζάιον (23,5 πόντοι, 61,8% εντός παιδιάς) και ο Ινγκραμ (22,5 πόντοι, 51,4%) δείχνουν ιδιαιτέρως κεφάτοι.

Η ομάδα του Στιβ Κερ είναι σαφώς ανώτερη shooting team από τους Πέλικανς, αλλά σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν έχουν κερδίσει δύο από τα τρία παιχνίδια τους, κυρίως χάρη στην άμυνά τους, έστω κι αν απουσιάζει ο Γκριν. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι οι Γουόριορς έκαναν μόλις 11 νίκες on the road και απόψε θα δώσουν τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας σε τέσσερις ημέρες. Δικαίως φαβορί οι "πελεκάνοι" στο 1.72 με -2,5 πόντους.

Απειλούν τους Λέικερς οι Μάτζικ

Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται στο παιχνίδι των Λέικερς με τους Μάτζικ (31/10 04:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Στη μία πλευρά μία πολύπειρη ομάδα με σταρ κορυφαίου επιπέδου και άμεσα υψηλούς στόχους, στην άλλη ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ.

Το Ορλάντο ξεκίνησε τη σεζόν κερδίζοντας το Χιούστον και το Πόρτλαντ και τώρα θα δώσει το πιο δυνατό του τεστ. Το γεγονός πάντως ότι οι μπουκ δίνουν το χάντικαπ μόλις στον 1,5 πόντο, μαρτυρά πόσο σέβονται το συγκρότημα του Τζαμάλ Μόσλεϊ.

Οι Μάτζικ με τους Φραντς Βάγκνερ και Μπανκέρο υπερισχύουν αισθητά σε αθλητικότητα των σαφώς πιο γηρασμένων Λέικερς, οι οποίοι προσπαθούν να αντλήσουν φρεσκάδα από τον Ριβς, ωστόσο ο 25χρονος γκαρντ δεν έχει βρει ακόμη τον περσινό του ρυθμό και στα πρώτα τρία ματς της σεζόν έχει μόλις 9,7 πόντους με 30% εντός παιδιάς. Μάλιστα, την Κυριακή στο Σακραμέντο, στην ήττα από τους Κινγκς στην παράταση, τέλειωσε το ματς με 1/12 σουτ!

Το Ορλάντο μπορεί να εκμεταλλευτεί ότι η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ θα δώσει back to back και να κυνηγήσει τη μίνι έκπληξη. Στο 2.12 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Σικάγο: 1 & Χαλιμπέρτον double-double (απόδοση 2.50), 01:00
  • Μέμφις – Ντάλας: Μπέιν Over 24,5 (απόδοση 1.80), 02:00
  • Μιλγουόκι – Μαϊάμι: 1 -2,5 & Γιάννης double-double (απόδοση 1.98), 02:00
  • Νέα Ορλεάνη – Γκόλντεν Στέιτ: 1 -2,5 (απόδοση 1.72), 02:00
  • Λ.Α. Λέικερς – Ορλάντο: 2 (απόδοση 2.12), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ