ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Η εκδίκηση του Σικάγο, η φόρμα του Σεθ Κάρι και η ευκαιρία του Πόρτλαντ στο 1.70

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με την φανέλα των Μπουλς
Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με την φανέλα των Μπουλς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Ψάχνει εκδίκηση το Σικάγο κόντρα στην πληγωμένη Φιλαδέλφεια, ευκαιρία νίκης για το Πόρτλαντ απέναντι στους Λέικερς, που θα παίξουν χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Παιχνίδι κορυφής στην Ανατολή τα ξημερώματα με το Σικάγο (6-2) να υποδέχεται τη Φιλαντέλφεια (7-2) (07/11 02:00 Live από το SPORT24). Για τους Μπουλς αυτό είναι το δεύτερο διαδοχικό ματς κόντρα στους Σίξερς, αντίθετα η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έπαιξε ενδιάμεσα και με τους Πίστονς.

Πριν τρία βράδια οι ελλιπείς Σίξερς κέρδισαν 103-98 τους Μπουλς, παρά τους 37 πόντους του Ντε Ρόζαν. Το Σικάγο αναμένεται τώρα να πάρει ρεβάνς από τη Φίλι, δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν τρίτο ματς σε τέσσερις ημέρες και μάλιστα όντας shorthanded, αφού είναι εκτός οι Χάρις, Τάιμπουλ λόγω κορονοϊού και πάντα ο Σίμονς για προσωπικούς λόγους.

Οι Μπουλς που έχουν εκτός μόνο τον Πάτρικ Γουίλιαμς, διαθέτουν περισσότερες λύσεις, λογικά θα είναι πιο φρέσκοι και πιθανότατα θα επιβεβαιώσουν τον φαβορί άσο. Στο 1.75 με -3,5 πόντους.

Ο φορμαρισμένος Σεθ Κάρι

Από το ίδιο ματς ενδιαφέρον έχει το line πόντων του Σεθ Κάρι, το οποίο έχει βγει στους 15,5, διότι ο άσος των Σίξερς σκοράρει κατά μέσο όρο 17,8 πόντους φέτος. Ωστόσο, μέσα στον Νοέμβριο, ο 31χρονος γκαρντ είναι μακράν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Φιλαντέλφεια με 23 πόντους κόντρα στο Πόρτλαντ, 22 απέναντι στο Σικάγο και 23 στην τελευταία νίκη επί των Πίστονς.

Σε αυτά τα τρία ματς ο Κάρι είχε 9/22 τρίποντα (40,9%) και σούταρε συνολικά με 62,2% ευστοχία! Αν οι Σίξερς καταφέρουν να είναι ανταγωνιστικοί στο United Center, ο Κάρι λογικά θα περάσει ξανά τους 15,5 πόντους, σε απόδοση 1.82.

Χωρίς Λεμπρόν Τζέιμς οι Λέικερς

Στη Δύση το Πόρτλαντ (4-5) φιλοξενεί τους Λος Αντζελες Λέικερς (5-4) (7/11 04:00 Live από το SPORT24). Οι Μπλέιζερς απέτυχαν παταγωδώς στη μίνι περιοδεία τους στην Ανατολή, γνωρίζοντας τρεις ήττες από Σάρλοτ, Φιλαντέλφεια και Κλίβελαντ, όντας μάλιστα σε όλα τα ματς φαβορί! Η ομάδα του Τσόνσι Μπίλαπς επιστρέφοντας στην έδρα της, επέστρεψε και στις νίκες επικρατώντας 110-106 της Ιντιάνα, ωστόσο συνολικά το Πόρτλαντ μέχρι στιγμής δεν πείθει.

Τα ξημερώματα βέβαια, οι Μπλέιζερς έχουν μία καλή ευκαιρία να κερδίσουν τους Λέικερς, δεδομένου ότι θα απουσιάσει ο Λεμπρόν Τζέιμς, θα λείψει επίσης ο Αρίζα, είναι πάγια εκτός ο Ναν και δίνεται αμφίβολος ο Άντονι Ντέιβις.

Η ομάδα του Βόγκελ επίσης δεν πείθει με το μπάσκετ που παίζει. Ναι μεν έχει θετικό ρεκόρ, ωστόσο οι τρεις από τις πέντε νίκες ήρθαν κόντρα σε βατούς αντιπάλους. Εξάλλου, δεν περιποιεί τιμή για τους Λέικερς να έχουν ήδη γνωρίσει φέτος δύο ήττες από την Οκλαχόμα, μία από τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ!

Ο άσος λογικό φαβορί στο 1.45, παίζεται και με χάντικαπ 3,5 πόντων στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σικάγο - Φιλαντέλφεια: 1 -3,5 (απόδοση 1.75), 02:00
  • Σικάγο - Φιλαντέλφεια: Σεθ Κάρι over 15,5 πόντοι (απόδοση (1.82), 02:00
  • Πόρτλαντ - Λ.Α.: 1 -3,5 (απόδοση 1.70), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ