ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Έτοιμοι για... check-in Μπακς και Γουόριορς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς με τους Σίξερς στην Φιλαντέλφια τον Μάρτιο του 2022
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς με τους Σίξερς στην Φιλαντέλφια τον Μάρτιο του 2022 @ 2022 MATT SLOCUM / ASSOCIATED PRESS

Μιλγουόκι και Γκόλντεν Στέιτ έχουν match ball πρόκρισης απόψε κόντρα στο Σικάγο και το Ντένβερ αντίστοιχα. Προγνωστικά και ανάλυση.

Με το break που έκανε το Σικάγο στο game 2, έδειξε προς στιγμήν ότι μπορεί να δώσει ενδιαφέρον στη σειρά με το Μιλγουόκι. Οι Μπακς ωστόσο, είχαν τελείως διαφορετική άποψη. Συνέτριψαν δύο φορές τους Μπουλς στο United Center και κατέστησαν σαφές πως είναι το απόλυτο αφεντικό στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι οι πρωταθλητές του ΝΒΑ θα κάνουν απόψε το 4-1 στο Fiserv Forum και θα προκριθούν στα ημιτελικά της Ανατολής, εκεί που τους περιμένουν ήδη οι Σέλτικς (28/04 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι μπουκ προφανώς, δεν δίνουν την παραμικρή πιθανότητα στους Μπουλς για την έκπληξη, προσφέροντας φαβορί την έδρα σε τιμές οριακά πάνω από το 1.10 και το βασικό χάντικαπ στους 12,5 πόντους.

Μιλγουόκι - Σικάγο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Σικάγο, στο καλό του ματς, έβαλε 114 πόντους, εκ των οποίων οι 85 από το Big-Three (ΝτεΡόζαν, ΛαΒιν, Βούτσεβιτς). Συνολικά όμως, οι Μπουλς δυσκολεύονται χαρακτηριστικά απέναντι στην άμυνα του Μιλγουόκι, σημειώνοντας μόλις 94,2 πόντους ανά 100 κατοχές. Έχουν δηλαδή το χειρότερο offensive rating στον πρώτο γύρο του ΝΒΑ.

Με δεδομένο ότι απόψε θα λείψουν τόσο ο ΛαΒιν, όσο και ο Καρούζο, μοιάζει αβέβαιο αν θα μπορέσουν οι "ταύροι" να ξεπεράσουν τους 100. Άλλωστε, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, εντός έδρας, περιορίστηκαν μόλις στους 81 και 95 πόντους αντίστοιχα.

Στον αντίποδα, οι Μπακς δεν επηρεάστηκαν από την απουσία του Μίντλετον. Ειδικά στα δύο εκτός έδρας ματς απέδειξαν το ποιοτικό βάθος τους, με τον Γκρέισον Αλεν να σημειώνει συνολικά 49 πόντους με 11/14 τρίποντα!

Βέβαια, την ειδοποιό διαφορά κάνει ο Γιάννης, ο οποίος απλά δεν... βλέπει τους Μπουλς, έχοντας στα πρώτα τέσσερα ματς 27,5 πόντους, 14,5 ριμπάουντ και επτά ασίστ κατά μέσο όρο!

Με δεδομένο ότι οι Μπουλς σκοράρουν μόλις 94 πόντους στη σειρά, οι Μπακς λογικά θα καλύψουν ένα βατό χάντικαπ 5,5 πόντων. Αν πάρουμε σε combo και το Under 224,5, το οποίο επαληθεύτηκε και στα πρώτα τέσσερα ματς, χτίζουμε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό.

Σε ατομικό επίπεδο, αξίζει το 1.95 του Γουέσλεϊ Μάθιους για να ευστοχήσει σε πάνω από ένα τρίποντο απόψε. Ο γκαρντ των Μπακς το έχει κάνει αυτό στα τρία από τα πρώτα τέσσερα ματς της σειράς, όπου σουτάρει με 47% από το τρίποντο! Φυσικά θα βρει open looks μέσα από τη δημιουργία του Γιάννη, ο οποίος στις περισσότερες των περιπτώσεων τραβάει όλη την άμυνα πάνω του.

Γκόλντεν Στέιτ - Ντένβερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Ντένβερ το πήρε πατριωτικά στο game 4 και αρνήθηκε πεισματικά να δεχθεί τη "σκούπα" από το Γκόλντεν Στέιτ. Κέρδισε 126-121, μείωσε σε 3-1 και έστειλε το μήνυμα πως θα φύγει με ψηλά το κεφάλι από τη φετινή διαδικασία των playoffs (28/04 05:00 Live από το SPORT24).

Ο Γιόκιτς ήταν και πάλι εντυπωσιακός, με 37 πόντους. Αυτή τη φορά είχε και επαρκείς βοήθειες από την τριάδα Γκόρντον (21 πόντοι), Μόρις (24 πόντοι) και Χάιλαντ (15 πόντοι) και ως εκ τούτου οι Νάγκετς πήραν δίκαια το τέταρτο παιχνίδι.

Μέσα στο Chase Center ωστόσο, τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά. Οι Γουόριορς, μπροστά στο ένθερμο κοινό τους, επικράτησαν εμφατικά και στα δύο ματς, με διαφορά 16 και 20 πόντων αντίστοιχα.

Μάλιστα, απόψε αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά βασικός ο Στεφ Κάρι, αφού έχει πλέον βγει από το καθεστώς των "περιορισμένων λεπτών" (στο game 4 έπαιξε 37 λεπτά). Εκτός απροόπτου λοιπόν, η ομάδα του Στιβ Κερ θα τσεκάρει απόψε την πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης.

Ο άσος με -2,5 πόντους είναι αρκετά χαμηλά στο 1.35, ωστόσο ανεβαίνει σε τιμές διπλασιασμού σε combo με το Over 217,5. Στα πρώτα τέσσερα ματς το σύνολο των πόντων δεν έπεσε καμία φορά κάτω από τους 230.

Από τα ειδικά των παικτών, μοιάζει απολύτως βατό το όριο των 27,5 πόντων για τον Κάρι, ο οποίος στα τρία προηγούμενα ματς είχε 31,3 κατά μέσο όρο. Στο 1.83 να σκοράρει μίνιμουμ 28 απόψε ο ηγέτης των "πολεμιστών".

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Σικάγο: 1 -5,5 & Under 224,5 (απόδοση 1.98), 02:30
  • Μιλγουόκι – Σικάγο: Μάθιους Over 1,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 1.95), 02:30
  • Γκόλντεν Στέιτ – Ντένβερ: 1 -2,5 & Over 217,5 (απόδοση 2.00), 05:00
  • Γκόλντεν Στέιτ – Ντένβερ: Κάρι Over 27,5 πόντοι (απόδοση 1.830, 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ