ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Δεν έχουν αντίδοτο οι Μπουλς για τον Γιάννη

Προγνωστικά ΝΒΑ: Δεν έχουν αντίδοτο οι Μπουλς για τον Γιάννη
2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Οι Μπακς μετά την "άσχημη" νίκη στο game 1 πάνε απόψε για το 2-0 κόντρα στους Μπουλς. Εικόνα υπεροχής από τους Σίξερς στη σειρά με τους Ράπτορς. Ξανά ντέρμπι αναμένεται το Σέλτικς - Νετς.

Με το καλημέρα η σειρά Βοστώνη – Μπρούκλιν (02:00 Live από το SPORT24) μας έδειξε ότι θα πάμε σε παιχνίδια που κόβουν την ανάσα και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Ο Ιρβινγκ αψήφισε τις αποδοκιμασίες στο TD Garden και οργίασε κόντρα στην στην πρώην ομάδα του. Έβαλε 39 πόντους, εκ των οποίων οι 18 στην 4η περίοδο. Σημείωσε ορισμένα τεράστια σουτ, γύρισε πρακτικά μόνος του παιχνίδι 15 πόντων και παραλίγο να οδηγήσει τους Νετς στο break. Ο Τέιτουμ όμως είχε διαφορετική άποψη και στην τελευταία φάση έγραψε το 1-0 για τους Σελτικς με buzzer beater.

Βοστώνη - Μπρούκλιν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πραγματικά, πήγε στράφι η τρομερή εμφάνιση του Uncle Drew, διότι δεν πήρε τις ανάλογες βοήθειες από τον Ντουράντ, ο οποίος έμεινε στους 23 με 9/24 σουτ. Ο τρόπος που έχασε το Μπρούκλιν το πρώτο ματς ίσως επηρεάσει την ψυχολογία του. Από την άλλη, οι Νετς οφείλουν να δουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων, καθώς ηττήθηκαν με buzzer beater, σε ένα ματς που οι Σέλτικς σημείωσαν περισσότερα τρίποντα, έβαλαν περισσότερους πόντους μέσα στη ρακέτα, υπερίσχυσαν στους πόντους από επιθετικά ριμπάουντ και σημείωσαν πιο πολλούς από λάθη αντιπάλου.

Εν ολίγοις, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες η Βοστώνη είχε το πάνω χέρι και όμως η νίκη γλίστρησε από τα χέρια του Μπρούκλιν πραγματικά στην εκπνοή. Είναι αλήθεια πως οι Σέλτικς έχουν εικόνα πιο δεμένης ομάδας, ωστόσο το ατομικό ταλέντο των δύο σούπερ των Νετς δεν το φτάνουν.

Πιθανότατα, ο KD δεν θα είναι ξανά τόσο κακός απόψε, άρα οι Νετς δεν αποκλείεται να βρουν άλλη μία ευκαιρία για break. Άλλωστε, οι Σέλτικς διαπίστωσαν πως αν επικεντρωθούν πάλι, αποκλειστικά πάνω στον Ντουράντ, μπορεί πολύ εύκολα να την πάθουν από τον Ιρβινγκ. Στο 1.57 να σημειώσει μίνιμουμ 29 πόντους ο KD, πάνω το 2.00 σε combo με το διπλό στο +9,5.

Σε ατομικό επίπεδο, φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι Νετς λειτουργούν καλύτερα με τον Κλάξτον στην πεντάδα απ' ότι με τον Ντράμοντ. Στο game 1 ο Κλάξτον έπαιξε 31 λεπτά και ο Ντράμοντ, που ξεκίνησε στην πεντάδα, μόλις 17. Ίσως αγωνιστεί και λιγότερο απόψε. Στο 1.88 το Under 17,5 του Ντράμοντ για το άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ. Μόλις 12 έγραψε πριν τρία βράδια ο πρώην σέντερ των Σίξερς.

Αντίθετα, ο Αλ Χόρφορντ ήταν εκπληκτικός με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ σε 41 λεπτά συμμετοχής. Όσο λείπει ο τραυματίας Γουίλιαμς, η παρουσία του πολύπειρου σέντερ στις δύο ρακέτες θα είναι κομβική για τους Σέλτικς. Στο 2.65 να κάνει ξανά double-double, κατεβάζοντας μίνιμουμ 11 ριμπάουντ.

Τορόντο - Φιλαντέλφεια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Φιλαντέλφεια υπερασπίστηκε ξεκούραστα την έδρα της στα πρώτα δύο ματς με το Τορόντο. Έκανε εύκολα το 2-0 με διψήφιες νίκες και απόψε πάει στον Καναδά για να ψαλιδίσει δραματικά τις ελπίδες των Ράπτορς (03:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Στο δεύτερο ματς, ο Εμπίντ ήταν κυριαρχικός με 31 πόντους και 11 ριμπάουντ. Το πιο σημαντικό όμως ήταν, πως είχαν ξανά εξαιρετική παρουσία οι Χάρις και Μάξεϊ, σημειώνοντας 20 και 23 πόντους αντίστοιχα. Χωρίς λοιπόν, να έχει ακόμη φορτσάρει ο Χάρντεν, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς πήρε εύκολα αέρα δύο νικών στη σειρά.

Ο Ρίβερς χρησιμοποίησε μόλις 10 λεπτά στο προηγούμενο παιχνίδι τον Τάιμπουλ, ο οποίος είναι ανεμβολίαστος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα εκτός έδρας ματς με το Τορόντο. Ουσιαστικά, ο Ρίβερς προετοίμασε το έδαφος για τις δύο αναμετρήσεις στον Καναδά, με τον πολύπειρο Ντάνι Γκριν, να ανταποκρίνεται μια χαρά.

Σίγουρα, στην έδρα τους οι Ράπτορς θα προσπαθήσουν να φανούν πιο ανταγωνιστικοί, ωστόσο τα πρώτα δύο ματς έδειξαν ότι υπάρχει σοβαρή απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων. Το πιο σοκαριστικό στατιστικό είναι ότι οι Σίξερς έχουν εκτελέσει μέχρι στιγμής 64 βολές έναντι μόλις 35 των Ράπτορς. Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι μάλλον θα λείψει ξανά ο πολύτιμος για το Τορόντο ρούκι Μπαρνς, καθώς δίνεται doubtful. Συμπερασματικά, το 3-0 μοιάζει πιο κοντά από το 2-1, κρατάμε λοιπόν το διπλό με -1,5 πόντο στο 1.95.

Σε ατομικό επίπεδο, η σταθερότητα του Χάρις μπορεί να μας δώσει ένα καλοπληρωμένο combo. Στο game 1 ο φόργουορντ των Σίξερς είχε 26 πόντους με 3/5 τρίποντα και στο game 2 20 πόντους με 3/3 τρίποντα. Στο 2.47 να βάλει στο Τορόντο πάνω από 15 πόντους με τουλάχιστον δύο εύστοχα τρίποντα.

Μιλγουόκι - Σικάγο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Σικάγο, αφού δεν κατάφερε να "κλέψει" το game 1, όπου το Μιλγουόκι έκανε μία από τις χειρότερες επιθετικά εμφανίσεις του στη σεζόν (93 πόντοι), πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στην Πόλη των Ανέμων έχοντας κάποια νίκη στις αποσκευές του (04:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Μετά την καταιγιστική πρώτη περίοδο των Μπακς, όπου σημείωσαν 34 πόντους, οι Μπουλς κυριολεκτικά κλείδωσαν τους πρωταθλητές. Το Μιλγουόκι σούταρε άθλια, έκανε 21 λάθη (10 παραπάνω από το Σικάγο) και έβαλε σε τρία 12λεπτα μόλις 59 πόντους.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν δεν αξιοποίησε τη χρυσή ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, διότι είχε μόλις 4/22 τρίποντα και οι Big Three, ΝτεΡόζαν, ΛαΒιν, Βούτσεβιτς, έγραψαν 21/71 σουτ. Ειδικά, ο ΝτεΡόζαν ήταν απογοητευτικός με 6/25 σουτ (24%).

Δύσκολα, το Σικάγο θα πετύχει ξανά σε τόσο άσχημη επιθετική βραδιά το Μιλγουόκι. Άλλωστε, ακόμη και στο game 1, όπου οι Μπακς τα έσπασαν, φάνηκε ότι οι Μπουλς δεν έχουν πειστική απάντηση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που τελείωσε με 27 πόντους και 16 ριμπάουντ, μόλις σε 34 λεπτά.

Πάνε πέντε χρόνια, από το 2017 δηλαδή, όταν το Σικάγο κέρδισε για τελευταία φορά το Μιλγουόκι, με τον Γιάννη στη σύνθεσή του. Έκτοτε, το ρεκόρ είναι 17-1 υπέρ των Μπακς (!), με τη μοναδική νίκη των Μπουλς να έρχεται σε παιχνίδι που έλειπε ο ηγέτης των "ελαφιών".

Το χάντικαπ είναι σχετικά ψηλά, στους 9,5 πόντους. Μπορούμε να το κατεβάσουμε στους 4,5 και να πάμε την ασφάλεια των ριμπάουντ του Γιάννη. Το Σικάγο δεν έχει το μέγεθος για να κοντράρει τον δις MVP του ΝΒΑ. Στο 2.40 το combo 1 με -4,5 και Over 12,5 ριμπάουντ ο Γιάννης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Μπρούκλιν: 2+9,5 & Ντουράντ 29+ πόντοι (απόδοση 2.05), 02:00
  • Βοστώνη – Μπρούκλιν: Ντράμοντ Under 17,5 πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ (απόδοση 1.88), 02:00
  • Βοστώνη – Μπρούκλιν: Χόρφορντ double-double με Over 10,5 ριμπάουντ (απόδοση 2.65), 02:00
  • Τορόντο – Φιλαντέλφεια: 2 -1,5 (απόδοση 1.95), 03:00
  • Τορόντο – Φιλαντέλφεια: Χάρις Over 15,5 πόντοι & Over 1,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.47), 03:00
  • Μιλγουόκι – Σικάγο: 1 -4,5 & Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 12,5 ριμπάουντ (απόδοση 2.40), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ