ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Αντιδρούν με Μίντλετον οι Μπακς, ζόρια για το Ντάλας χωρίς Ντόνσιτς, αποδεκατισμένοι οι Καβς

Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από το Game 4 των NBA Finals 2021 ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς
Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο σε φάση από το Game 4 των NBA Finals 2021 ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς 2021 AP PHOTO/AARON GASH

Η επιστροφή του Μίντλετον, ο τραυματισμός του Ντόνσιτς, οι απουσίες των Καβαλίερς και το Πόρτλαντ που μεταμορφώνεται εντός έδρας δίνουν στοιχηματικές επιλογές από το ΝΒΑ.

Οι Μπακς (6-8) υποδέχονται τα ξημερώματα στο Fiserv Forum τους Λέικερς (8-7) στο κορυφαίο ματς (18/11 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) από το πρόγραμμα του ΝΒΑ. Ο άσος είναι καθαρό φαβορί σε τιμές κάτω του 1.25, διότι το πιθανότερο είναι ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν θα αγωνιστεί, αφού αναμένεται να επιστρέψει από την Παρασκευή.

Αντίθετα, στους Μπακς επανακάμπτει μετά από οχτώ παιχνίδια ο Κρις Μίντλετον και φυσικά με την παρουσία του οι ισορροπίες αλλάζουν τελείως. Το Μιλγουόκι έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα φέτος από τις απουσίες και το ρεκόρ του δεν είναι αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων του. Στα τελευταία δύο ματς οι πρωταθλητές έχασαν στην παράταση από τη Βοστώνη και με 20 πόντους στην Ατλάντα.

Τα ξημερώματα η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο οφείλει να δώσει απαντήσεις και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μία ομάδα που στερείται σταθερότητας και πρακτικά δεν έχει κερδίσει τίποτα από την προσθήκη του Ράσελ Γουέστμπρουκ (-7,1 με αυτόν στον παρκέ στο +/-). Στα τελευταία τρία παιχνίδια, το LA κέρδισε μεν τους αδύναμους Σπερς, συνετρίβη όμως από τους Τίμπεργουλβς και τους Μπουλς, με τον Ντέιβις μάλιστα να μην ελέγχει τα νεύρα του κόντρα στο Σικάγο και να αποβάλλεται.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει ψηλά το βασικό line στο χάντικαπ (-9,5), οι Μπακς πάντως με τις επιστροφές του Μίντλετον και του Τζορτζ Χιλ θα έχουν πολύ βελτιωμένο ροτέισον και δεν αποκλείεται να κλείσουν τελικά το ματς σε διψήφια διαφορά. Αλλωστε οι πέντε από τις επτά ήττες φέτος των Λέικερς έχουν έρθει με διαφορές από 8 πόντους και πάνω. Στο 1.65 ο άσος με -7,5.

Χωρίς Ντόνσιτς το Ντάλας

Αργότερα, οι Σανς (10-3) φιλοξενούν τους Μάβερικς (9-4) στο Footprint Center (18/11 05:00 Live από το SPORT24). Το Ντάλας μετράει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς, ωστόσο στο 111-101 επί των Νάγκετς τραυματίστηκε ο Λούκα Ντόνσιτς και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Φοίνιξ.

Προφανώς, χωρίς τον Σλοβένο σούπερ σταρ, το Ντάλας θα δυσκολευτεί πολύ να φανεί ανταγωνιστικό απέναντι στους καυτούς πρωταθλητές της Δύσης, που προέρχονται από εννιά σερί νίκες και έχουν δεχθεί κατά μέσο όρο μόλις 93 πόντους στα τελευταία τρία παιχνίδια τους.

Με τους Μάβερικς λοιπόν να είναι αβέβαιο αν μπορούν να φτάσουν έστω τους 100 πόντους χωρίς τον Ντόνσιτς, ο άσος στο 1.65 με -6,5 πόντους προκρίνεται.

Το Κλίβελαντ πληρώνει τα σπασμένα

Το Μπρούκλιν (10-5) είδε… αστεράκια κόντρα στο Γκόλντεν Στέιτ τα ξημερώματα της Τετάρτης και τώρα φιλοξενεί το Κλίβελαντ (9-6), που είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν (18/11 02:30 Live από το SPORT24).

Οι Νετς λογικά θα αναζητήσουν αντίδραση μετά τη συντριβή που τους "κέρασε" ο Κάρι και όλα δείχνουν ότι τα… σπασμένα θα πληρώσουν οι Καβς, καθώς θα παίξουν στο Barclays Center αποδεκατισμένοι.

Αναλυτικά, θα απουσιάσουν ο δεύτερος σκόρερ Σέξτον (16,0 πόντοι), οι δύο κορυφαίοι σέντερ Αλεν (14,2 πόντοι), Μόμπλεϊ (14,6 πόντοι) και ο Μάρκανεν (12,9 πόντοι). Εν ολίγοις το Κλίβελαντ θα αγωνιστεί χωρίς τους τέσσερις από τους έξι πρώτους σκόρερ του. Ευκαιρία λοιπόν για το Μπρούκλιν να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επαληθεύοντας τον άσο με -7,5 πόντους στο 1.65.

Άλλη ομάδα στο Moda Center το Πόρτλαντ

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι και αυτή στο Moda Center (18/11 05:00 Live από το SPORT24) ανάμεσα στο Πόρτλαντ (7-8) και το Σικάγο (10-4). Παραδόξως εδώ δίνονται φαβορί Μπλέιζερς σε τιμές στο 1.85 παρότι έχουν αρνητικό ρεκόρ.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως το Πόρτλαντ εντός έδρας μεταμορφώνεται και σε επτά ματς εκεί το ρεκόρ του είναι 6-1. Οι Μπουλς εντυπωσιάζουν και έρχονται από δύο απανωτά διπλά στο Λος Αντζελες κόντρα σε Λέικερς και Κλίπερς, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ματς με τους Μπλέιζερς είναι το τέταρτο διαδοχικό που δίνουν εκτός έδρας στη Δύση, επομένως ίσως εμφανίσουν σημάδια κόπωσης ή χαλάρωσης.

Το πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στην απόδοση του Πόρτλαντ όταν παίζει στο Moda Center, φαίνεται ξεκάθαρα στο offensive rate, όπου οι Μπλέιζερς έχουν 117,5 πόντους εντός έδρας ανά 100 κατοχές και μόλις 106,6 εκτός. Με δεδομένο λοιπόν ότι η ομάδα του Τσόνσι Μπίλαπς παίζει με πολύ διαφορετική ενέργεια μπροστά στο κοινό της μπορούμε να ζητήσουμε να σημειώσει over 108,5 πόντους στο 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι - ΛΑ Λέικερς: 1 -7,5 (απόδοση 1.65), 02:30
  • Μπρούκλιν - Κλίβελαντ: 1 -7,5 (απόδοση 1.65), 02:30
  • Φοίνιξ - Ντάλας: 1 -6,5 (απόδοση 1.65), 05:00
  • Πόρτλαντ - Σικάγο: Πόρτλαντ Over 108,5 (απόδοση 1.72), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ