ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: "Ξεσπάει" ο Γιάννης στην Ιντιάνα για το 2.05

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς στην Ιντιάνα με τους Πέισερς.

Μετά τη χθεσινή πανδαισία, το αποψινό πρόγραμμα του NBA περιλαμβάνει μόλις δύο παιχνίδια, ωστόσο το ένα εξ αυτών είναι των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι δοκιμάζονται στην Ιντιανάπολις (10/11 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Το Μιλγουόκι (5-2) κέρδισε χθες δύσκολα εντός έδρας το Ντιτρόιτ με 120-118, ξεπερνώντας και την αποβολή του Γιάννη στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου με δεύτερη τεχνική ποινή. Για τα "ελάφια", όπως αναμένονταν έκανε step up ο Ντέμιαν Λίλαρντ και με 34 πόντους, εν των οποίων οι 18 στην τέταρτη περίοδο. "Αυτό το ματς ήταν μία ευκαιρία να δείξει η ομάδα τον χαρακτήρα της", τόνισε ο Λίλαρντ για το γεγονός ότι οι Μπακς στάθηκαν όρθιοι έστω και χωρίς τον Greek Freak.

Στον αντίποδα, η Ιντιάνα πραγματοποίησε ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση επιθετικά, επικρατώντας με 134-118 των Τζαζ, εντός έδρας. Ο Ρικ Καρλάιλ είδε τρεις παίκτες του (Νέσμιθ, Τέρνερ, Μάτουριν) να έχουν πάνω από 20 πόντους και άλλους δύο (Σμιθ και Χαλιμπέρτον) να γράφουν double-double.

Οι Πέισερς είναι από τις πιο θεαματικές ομάδες στο φετινό NBA, καθώς σκοράρουν 126 πόντους ανά αγώνα και μοιράζουν 31,1 ασίστ. Και οι δύο επιδόσεις είναι οι κορυφαίες στη λίγκα. Ειδικά στα τελευταία τέσσερα ματς, ξεπέρασαν σε όλα τους 120 και κόντρα στο Σαν Αντόνιο, τη Δευτέρα, έβαλαν 152 πόντους!

Το Μιλγουόκι μετρούσε μέχρι πέρυσι 10 διαδοχικές νίκες κόντρα στην Ιντιάνα. Οι Πέισερς έσπασαν το σερί την περσινή σεζόν, ωστόσο έχασαν με 3-1 τη σειρά, επομένως στα τελευταία 14 μεταξύ τους παιχνίδια, το ρεκόρ είναι 13-1 υπέρ των Μπακς.

Τα "ελάφια" είναι απόψε ελαφρύ φαβορί στους 3,5 πόντους, ωστόσο η Ιντιάνα (5-3) είναι δεδομένο ότι φέτος θα κάνει ουκ ολίγες ζημιές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Βάση μας εδώ θα είναι το Over, δεδομένου ότι συγκρούονται δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που βρίσκονται στο Top6 του Pace.

Φρέσκος ο Γιάννης

To Over 230,5 προσφέρεται μόλις στο 1.34, καθώς η Ιντιάνα το επαληθεύει πέντε διαδοχικά παιχνίδια και οι Μπακς το έχουν βγάλει φέτος 6/7 φορές. Επίσης, το πιθανότερο είναι πως το Μιλγουόκι θα κατέβει απόψε με πλήρη σύνθεση, αφού ο Κρις Μίντλετον προστατεύτηκε χθες, προφανώς για να παίξει το back to back με τους Πέισερς.

Μαζί λοιπόν με 27+ πόντους από τον Γιάννη, χτίζουμε απόδοση στο 2.05. Ο Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις 22 λεπτά χθες, επομένως απόψε θα είναι ο πιο φρέσκος παίκτης των Μπακς. Η άμυνα της Ιντιάνα δέχεται 61,3 πόντους ανά αγώνα μέσα στο ζωγραφιστό, που είναι η χειρότερη επίδοση στη λίγκα. Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή σεζόν ο Γιάννης σε τρία ματς με τους Πέισερς έβαλε 41, 25 και 38 πόντους αντίστοιχα.

Στα υπόψη μπορεί να μπει κι ένα combo με επίκεντρο των σταρ των Πέισερς, τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, ο οποίος φέτος έχει 22,9 πόντους κατά μέσο όρο και είναι ο πρώτος πασέρ της λίγκας με 11,9 ασίστ. Οι Μπακς αντιμετωπίζουν από το ξεκίνημα της σεζόν σοβαρό πρόβλημα στην περιφερειακή τους άμυνα.

Χθες για παράδειγμα δέχθηκαν 33 πόντους από τον Κέιντ Κάνινγχαμ. Στο ματς με τους Νετς στο Μπρούκλιν επέτρεψαν στον Καμ Τόμας να βάλει 45. Άλλους 45 δέχθηκαν από τον Τζέιλεν Μπράνσον στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Νικς. 24 από τον Σρέντερ (Τορόντο), 35 από τον Χίρο (Μαϊάμι) και 31 από τον Μάξεϊ (Φιλαντέλφεια). Στο 2.37 να βάλει απόψε πάνω από 21 πόντους ο Χαλιμπέρτον και παράλληλα να κάνει double-double.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιντιάνα – Μιλγουόκι, 02:00

  • Over 230,5 & Γιάννης 27+ πόντοι (απόδοση 2.05)
  • Χαλιμπέρτον Over 21,5 & double-double (απόδοση 2.37)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ