ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Το παίρνει προσωπικά ο "βασιλιάς", για την 8η σερί νίκη οι Σανς

Προγνωστικά NBA: Το παίρνει προσωπικά ο "βασιλιάς", για την 8η σερί νίκη οι Σανς
AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το ΝΒΑ.

Το Ντιτρόιτ συνετρίβη από την Ουάσινγκτον εντός έδρας την Τετάρτη και συμπλήρωσε 14 διαδοχικές ήττες! Αν χάσει απόψε και από τους Λέικερς θα γράψει νέο αρνητικό ρεκόρ οργανισμού (30/11 02:00 Live από το SPORT24).

Οι Πίστονς έχουν ηττηθεί με διψήφια διαφορά τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους και είναι φανερό πως δεν έχουν τις απαραίτητες λύσεις στην επίθεση, όσο παραμένουν στα πιτς οι Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Τζο Χάρις και Μόντε Μόρις. Είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και πέντε ματς αδυνατούν να ευστοχήσουν σε πάνω από 10 τρίποντα.

Στον αντίποδα, οι Λέικερς γνώρισαν τον διασυρμό στη Φιλαντέλφεια τη Δευτέρα. Το 138-94 ήταν η βαρύτερη ήττα στην καριέρα του ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από 1.097 ματς δεν κατέβασε ούτε ένα ριμπάουντ.

Προφανώς, ο Τζέιμς δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, αλλά μετά από ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα το πιθανότερο είναι πως θα το πάρει προσωπικά. Οι αδύναμοι και κυρίως άπειροι Πίστονς μοιάζουν ο κατάλληλος αντίπαλος για να ξεσπάσει ο "βασιλιάς". Στο 2.00 η νίκη των Λέικερς με Over 22,5 πόντους από τον ΛεΜπρόν.

Έχουν πάρει φόρα οι Σανς

Σε αντίθεση με το Ντιτρόιτ, που φλερτάρει φέτος με τον τίτλο της χειρότερης ομάδας του ΝΒΑ, το Φοίνιξ τα πηγαίνει εξαιρετικά, αφού μετράει επτά διαδοχικές νίκες και απόψε θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί του μέσα στο Τορόντο (30/11 02:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Την Κυριακή, παρότι έλειψε ο Κέβιν Ντουράντ, οι Σανς πέτυχαν σπουδαίο διπλό στη Νέα Υόρκη με 116-113, χάρη σε ένα εκπληκτικό fade away τρίποντο του Ντέβιν Μπούκερ 1,7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

O KD δίνεται αμφίβολος για απόψε, ωστόσο προπονήθηκε την Τρίτη και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο απόψε να επιστρέψει. Σε κάθε περίπτωση, οι Σανς είναι ανώτερη ομάδα από τους Ράπτορς, οι οποίοι μάλιστα θα παίξουν απόψε back to back, μετά τη χθεσινή ήττα τους στο Μπρούκλιν με 115-103. Τίμιο φαβορί το διπλό στο -2,5 σε απόδοση 1.87 για τους πιο φρέσκους Σανς.

Σπάει το ρόδι το Μέμφις

Το Μέμφις προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες και πέντε στα τελευταία έξι ματς. Απόψε φιλοξενεί τη Γιούτα και θα ψάξει την πρώτη του εντός έδρας νίκη για φέτος μετά από οκτώ διαδοχικές ήττες (30/11 03:00 Live από το SPORT24)!

Οι Γκρίζλις, που συνεχίζουν να αγωνίζονται χωρίς τους Μοράντ, Σμαρτ, Ανταμς, Κλαρ, Κενάρντ και Τίλμαν, είχαν δύο ημέρες ξεκούρασης μετά το βαρύ 119-97 της Κυριακής από τη Μινεσότα μέσα στο Μέμφις.

Από την άλλη, οι Τζαζ κέρδισαν τα δύο κολλητά ματς με τους Πέλικανς το Σάββατο και τη Δευτέρα, έχοντας στην πεντάδα τους τον Σιμόνε Φοντέκιο και τον Ομέρ Γιουρτσεβέν. Ο Λάουρι Μάρκανεν παραμένει εκτός, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Τζόρνταν Κλάρκσον.

Η ομάδα του Τέιλορ Τζένκινς έχει κυκλώσει το αποψινό ματς για την πρώτη της νίκη στη σεζόν μπροστά στο κοινό της. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί ένα μεγάλο ματς από τον Ντέσμοντ Μπέιν, ο οποίος φέτος σκοράρει 23,6 πόντους κατά μέσο όρο και στα τελευταία έξι ματς κόντρα στους Τζαζ έχει 26,8. Στο 2.15 ο άσος των Γκρίζλις με Over 22,5 πόντους του Μπέιν.

Back to back για το Σακραμέντο

Το Σακραμέντο του Σάσα Βεζένκοβ θα υποχρεωθεί μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες να... καλμάρει τα συναισθήματά του μετά τη δραματική χθεσινή νίκη επί των Γουόριορς στον πόντο. Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, οι Κινγκς προκρίθηκαν στα προημιτελικά του In-Season Tournament και κέρδισαν για πρώτη φορά φέτος το Γκόλντεν Στέιτ σε τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στον αντίποδα, οι Κλίπερς είχαν 48 ώρες για να χωνέψουν το κάζο που υπέστησαν από τους ελλιπέστατους Νάγκετς, τη Δευτέρα. Το Ντένβερ κατέβηκε στο Λος Άντζελες χωρίς τους Γιόκιτς, Μάρεϊ και Γκόρντον και όμως επικράτησε με 113-104.

Σαν να μην έφθανε η ήττα, το παιχνίδι στο τέλος στιγματίστηκε και από το φραστικό επεισόδιο που είχε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με φίλαθλο, που παρακολουθούσε την αναμέτρηση από τις πρώτες σειρές.

Οι Κλίπερς οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά, να βγάλουν αντίδραση και να εκμεταλλευτούν την κόπωση των Κινγκς, που τα έδωσαν όλα χθες (30/11 05:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι δίνονται φαβορί μέσα στο Σακραμέντο, παρότι έχουν αρνητικό ρεκόρ (7-9) και παίζουν με μία σαφώς ανώτερη ομάδα που μετράει 10 νίκες σε 16 αγώνες.

Προτιμότερο πάντως από τον διπλό, είναι το Over 30,5 του Πολ Τζορτζ σε πόντους και ριμπάουντ. Ο έμπειρος φόργουορντ ήταν απογοητευτικός με το Ντένβερ, μένοντας μόλις στους 6 πόντους, ωστόσο δεν συνηθίζει να κάνει διαδοχικές άσχημες εμφανίσεις. Την προηγούμενη φορά που έμεινε κάτω από τους 10, κόντρα στο Ντάλας στις 11 Νοεμβρίου, απάντησε στο επόμενο ματς με το Μέμφις με 26 πόντους και 7 ριμπάουντ. Επίσης, την περσινή σεζόν ο Τζορτζ είχε 34 πόντους και 7,7 ριμπάουντ σε τρεις αναμετρήσεις κόντρα στους Κινγκς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιτρόιτ – Λ.Α. Λέικερς: 2 & ΛεΜπρόν Over 22,5 (απόδοση 2.00), 02:00
  • Τορόντο – Φοίνιξ: 2 -2,5 (απόδοση 1.87), 02:30
  • Μέμφις – Γιούτα: 1 & Μπέιν Over 22,5 (απόδοση 2.15), 03:00
  • Λ.Α. Κλίπερς – Σακραμέντο: Τζορτζ Over 30,5 πόντοι και ριμπάουντ (απόδοση 1.82), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ