ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Το Over του Γιάννη και το 2.02 του Ντάλας

Προγνωστικά NBA: Το Over του Γιάννη και το 2.02 του Ντάλας
AP PHOTO/ABBIE PARR

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Ολο το ΝΒΑ εν δράσει απόψε, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει 15 αναμετρήσεις. Στην Ιντιάνα, οι Πέισερς (4-5) υποδέχονται (08/11 02:45 Live από το SPORT24) τους Πέλικανς (5-4). Εδώ έχει ενδιαφέρον το Over 27,5 του Μπάντι Χιλντ για το άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ. Ο 29χρονος γκαρντ της Ιντιάνα έχει πιάσει μίνιμουμ τον αριθμό 30 στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Κατά μέσο όρο εκτελεί πάνω από 14 σουτ τον αγώνα και έχει φέτος 42,5% από το τρίποντο. Ο Ρικ Καρλάιλ στα τελευταία τρία ματς τον έχει χρησιμοποιήσει 38, 36 και 40 λεπτά αντίστοιχα. Στην πρόσφατη νίκη επί του Μαϊάμι, ο Χιλντ είχε 25 πόντους με 5/12 τρίποντα και 9 ριμπάουντ. Οι Πέισερς είναι από τις ομάδες που έχουν υψηλό pace, πάνε τα παιχνίδια τους σε πολλές κατοχές και οι μπουκ δίνουν απόψε το βασικό line του Over στους 233 πόντους.

Συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλο σκορ, κάτι που σημαίνει ότι είναι αυξημένη η πιθανότητα να επαληθεύσει ξανά το Over ο Χιλντ σε απόδοση 1.90. Μαζί με την πιθανή νίκη των Πέλικανς, που είναι ασφαλώς πιο ποιοτική ομάδα χτίζουμε ένα καλοπληρωμένο combo κοντά στο 2.80.

Η Νέα Ορλεάνη θα κατέβει απόψε με τη καλή της πεντάδα (Ζάιον, Ινγκραμ, Βαλανσιούνας, ΜακΚόλουμ, Τζόουνς), αύριο δεν έχει back to back για να προστατεύσει απόψε κάποιον βασικό ο Γουίλι Γκριν, άρα οι “πελεκάνοι” έχουν όλα τα φόντα να κερδίσουν μία από τις χειρότερες άμυνες της λίγκας (117,6 πόντους κατά μέσο όρο δέχονται οι Πέισερς).

Φιλαντέλφεια - Φοίνιξ

Προβληματική αν μη τι άλλο είναι η εκκίνηση της Φιλαντέλφεια (4-6) στη σεζόν. Ο Ντοκ Ρίβερς θα στερηθεί για έναν μήνα τον Χάρντεν λόγω τραυματισμού. Επίσης, απουσιάζει εδώ και τρία παιχνίδια ο Εμπίντ, λόγω ασθένειας. Απόψε (08/11 03:00 Live από το SPORT24) ο ηγέτης των Σίξερς ενδέχεται να επιστρέψει για το παιχνίδι με το Φοίνιξ (7-2). Ακόμη πάντως και να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι αβέβαιο αν είναι σε θέση να παίξει στο 100%

Απουσίες (Κάμερον Τζόνσον, Κάμερον Πέιν) έχουν και οι Σανς, ωστόσο μέχρι στιγμής τις διαχειρίζονται χωρίς πρόβλημα και φιγουράρουν στην πρώτη θέση της Δύσης. Στο τελευταίο ματς για παράδειγμα, κέρδισαν άνετα με +20 το Πόρτλαντ, έχοντας 12 παίκτες στη λίστα των σκόρερ.

Η επίθεση των Σίξερς είναι φανερό πως ακόμη δεν έχει ρολάρει. Σκοράρουν 109,8 πόντους ανά ματς, που είναι μόλις η 23η επίδοση στη λίγκα. Επίσης, έχουν ένα από τα πέντε πιο αργά pace στο ΝΒΑ, κάτι που ισχύει και για τους Σανς, οι οποίοι πάντως μετρούν έξι διαδοχικές νίκες κόντρα στη Φιλαντέλφεια. Στο 1.70 να τις κάνουν επτά. Φτάνουμε στον διπλασιασμό αν ζητήσουμε παράλληλα και το Under με ένα ασφαλές line πάνω από 230 πόντους.

Ατλάντα - Μιλγουόκι

Το Μιλγουόκι έκανε ρεκόρ οργανισμού ξεκινώντας τη regular season με 9-0. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η 14η καλύτερη όλων των εποχών στο ΝΒΑ. Απόψε, οι Μπακς παίζουν στην Ατλάντα (08/11 03:15 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) με τους Χοκς (6-3), τους οποίους κέρδισαν στις 29 Οκτωβρίου στο Fiserv Forum με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τζρου Χολιντέι να σημειώνουν 34 πόντους έκαστος.

Ο Γιάννης πήρε τις ανάσες του στο τελευταίο παιχνίδι με την Οκλαχόμα και απόψε θα επιστρέψει στις επάλξεις για να ηγηθεί της προσπάθειας των “ελαφιών”, προκειμένου να διευρύνουν κι άλλο το νικηφόρο σερί τους. Ο Greek Freak σημειώνει φέτος 32,6 πόντους με 55,3% εντός παιδιάς, ενώ εκτελεί τουλάχιστον 13 βολές ανά παιχνίδι. Στο 1.82 το Over 31,5 πόντοι του Γιάννη, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση των κορυφαίων σκόρερ της λίγκας, πίσω μόνο από τον Λούκα Ντόντσιτς (36).

Ντάλας - Μπρούκλιν

Και μιας και ο λόγος για τον Λούκα, το Ντάλας (5-3) θα παίξει απόψε για δεύτερη φορά φέτος (08/11 04:45 Live από το SPORT24) κόντρα στο Μπρούκλιν (4-6). Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στις 28 Οκτωβρίου, στο Barlcays Center, με τους Μάβερικς να κερδίζουν στην παράταση και τον Ντόντσιτς να σκοράρει 41 πόντους!

Το σύνολο του Τζέισον Κιντ έχει να αγωνιστεί από την Παρασκευή, άρα είναι φρέσκο και προέρχεται από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Ορλάντο, Γιούτα και Τορόντο. Στον αντίποδα, το Μπρούκλιν έβγαλε αντίδραση μετά την τιμωρία του Ιρβινγκ και στα δύο παιχνίδια χωρίς τον Uncle Drew, αρχικά συνέτριψε την Ουάσινγκτον και εν συνεχεία κέρδισε μέσα στη Σάρλοτ, σημειώνοντας πάντως μόλις 98 πόντους.

Το αποψινό τεστ είναι μακράν το πιο σοβαρό για τους Νετς, οι οποίοι συνεχίζουν με τον υπηρεσιακό Ζακ Βον στον πάγκο τους, καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα που έχει το τρίτο καλύτερο net rating στο ΝΒΑ. Λογικό φαβορί ο άσος στο 1.40. Ανεβαίνει στο 2.02 αν βγει και πρώτος σκόρερ ο Ντόντσιτς, κάτι που έχει κάνει 7/8 φορές φέτος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Νέα Ορλεάνη: 2& Χιλντ Over 27,5 πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ (απόδοση 2.77), 02:45
  • Φιλαντέλφεια – Φοίνιξ: 2 & Under 232,5 (απόδοση 2.02), 03:00
  • Ατλάντα – Μιλγουόκι: Γιάννης Over 31,5 πόντοι (απόδοση 1.82), 03:15
  • Ντάλας – Μπρούκλιν: 1 & Ντόντσιτς πρώτος σκόρερ (απόδοση 2.02), 04:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ