ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Παιχνίδι με το κίνητρο, τελευταίο χαρτί για το Ντάλας

Προγνωστικά NBA: Παιχνίδι με το κίνητρο, τελευταίο χαρτί για το Ντάλας
2023 AP PHOTO/NELL REDMOND

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις του ΝΒΑ.

Το Μπρούκλιν (44-36) χρειάζεται μία ακόμη νίκη στα εναπομείναντα δύο ματς της regular season, προκειμένου να κλειδώσει την έκτη θέση στην Ανατολή και κατ' επέκταση τη Φιλαντέλφεια ως αντίπαλο στον πρώτο γύρο των playoffs. Οι Νετς λογικά θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στους αδιάφορους βαθμολογικά Μάτζικ και θα αποφύγουν την περιπέτεια του play in tournament (08/04 02:30 Live από το SPORT24).

Το Ορλάντο αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν και μάλιστα τρέχει ρεκόρ 5-3 στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του. Σε αυτό το διάστημα κέρδισε μεταξύ άλλων και το Μπρούκλιν με 119-106 εντός έδρας. Για το αποψινό ματς πάντως δίνονται αμφίβολοι οι Πάολο Μπανκέρο, Μαρκέλ Φουλτς, Φραντς Βάγκνερ, Γκάρι Χάρις και εκτός οι Γουέντελ Κάρτερ, Μόριτς Βάγκνερ και Τζόναθαν Αϊζακ. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως ο Τζαμάλ Μόσλι θα χρησιμοποιήσει κυρίως τις ρεζέρβες του, όπως έκανε και την Πέμπτη, στη βαριά ήττα από το Κλίβελαντ με 118-94.

Λογικά το χάντικαπ είναι μεγάλο πάνω από τους 10 πόντους. Αν το κατεβάσουμε σε πιο νορμάλ πλαίσια, στο -5,5 και ζητήσουμε να βάλει και 25 πόντους ο Μάικαλ Μπρίτζις χτίζουμε απόδοση διπλασιασμού. Ο γκαρντ των Νετς έπιασε το συγκεκριμένο όριο επτά φορές στα τελευταία οκτώ ματς. Το έχασε μόνο κόντρα στη Μινεσότα όπου έβαλε 24, ενώ στην ήττα από το Ορλάντο τον περασμένο Μάρτιο είχε σημειώσει 44.

Ατλάντα - Φιλαντέλφεια

Η Ατλάντα (41-39) είναι στην όγδοη θέση της Ανατολής, βρίσκεται ένα παιχνίδι μπροστά από το Τορόντο και έχει υπέρ της και την πιθανή ισοβαθμία. Εν ολίγοις, αν κερδίσει απόψε τη Φιλαντέλφεια θα τερματίσει οριστικά όγδοη και θα έχει δύο ευκαιρίες στο play in tournament για να βρεθεί στον πρώτο γύρο των playoffs (08/04 02:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Από την άλλη, η τρίτη θέση των Σίξερς δεν πρόκειται να αλλάξει και απλά περιμένουν να μάθουν αν θα έχουν αντίπαλο στον πρώτο γύρο το Μαϊάμι ή το Μπρούκλιν. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έκανε αγγαρεία χθες κόντρα στο Μαϊάμι και συνετρίβη εντός έδρας με 129-101. Διόλου απίθανο να παρουσιάσει παρόμοια εικόνα και απόψε, δεδομένου ότι θα μείνουν εκτός οι Τζόελ Εμπίντ, Τζέιμς Χάρντεν, Ταϊρίς Μάξεϊ, Πι Τζέι Τάκερ και Ντι'Αντονι Μέλτον.

Στο 1.50 ο άσος των Χοκς με -7,5. Στο 1.90 ανεβαίνει αν σκοράρουν ταυτόχρονα Over 119,5 πόντους. Το έκαναν και στις τρεις σερί νίκες τους με Ουάσινγκτον (134-116), Σικάγο (123-105) και Ντάλας (132-130). 8/11 Over 119,5 μετράει η ομάδα του Κουίν Σνάιντερ στα τελευταία ματς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Νέα Ορλεάνη - Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη έχει καπαρώσει την πέμπτη θέση στην Ανατολή και γνωρίζει ότι στον πρώτο γύρο των playoffs θα αντιμετωπίσει το Κλίβελαντ. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, τα τελευταία δύο ματς της κανονικής περιόδου είναι τυπικής διαδικασίας για τους Νικς, οι οποίοι θα παίξουν απόψε στη Νέα Ορλεάνη χωρίς τους Τζέιλεν Μπράνσον και Τζούλιους Ραντλ (08/04 03:00 Live από το SPORT24). Επίσης, είναι αμφίβολος ο Αρ Τζέι Μπάρετ, που έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια λόγω ασθένειας.

Στον αντίποδα, οι Πέλικανς (41-39) ξέρουν ότι θα είναι μίνιμουμ ένατοι στη Δύση, ωστόσο έχουν πιθανότητες ακόμη και για την πέμπτη θέση αν κάνουν το 2x2. Η ομάδα του Γουίλι Γκριν έχει ρεκόρ 8-2 στα τελευταία δέκα παιχνίδια και βρίσκεται σε άριστη φόρμα.

Την Τετάρτη, οι "πελεκάνοι" κέρδισαν με 138-131 στην παράταση, το Μέμφις σε ένα θεότρελο παιχνίδι. Ανέτρεψαν διαφορά 19 πόντων και στην τέταρτη περίοδο, παρότι ήταν στο +6 πέντε δεύτερα πριν το φινάλε, κατάφεραν να ισοφαριστούν!

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Νέα Ορλεάνη, που είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Χέρμπερτ Τζόουνς (35 πόντους) και τον Τρέι Μέρφι (30 πόντους). Ο Μέρφι σκοράρει 22 πόντους κατά μέσο όρο μέσα στον Απρίλιο και πιάνει τους 15 εννιά σερί ματς. Στο 1.50 το 15+ του Μέρφι, στο 2.10 αν ταυτόχρονα καλύψει η Νέα Ορλεάνη ένα βατό χάντικαπ 3,5 πόντων κόντρα στη shorthanded και αδιάφορη βαθμολογικά Νέα Υόρκη.

Ντάλας - Σικάγο

Το Ντάλας (38-42) πρέπει να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια του με Σικάγο και Σαν Αντόνιο και παράλληλα, η Οκλαχόμα να χάσει από το Μέμφις για να τερματίσει στη δέκατη θέση της Δύσης και να συμμετάσχει στο play in.

Εν ολίγοις, οι Μάβερικς απόψε παίζουν το τελευταίο τους χαρτί κόντρα στους Μπουλς, που έχασαν διαδοχικά από τους Χοκς την Τρίτη και από τους Μπακς την Τετάρτη και έμειναν οριστικά στη δέκατη θέση της Ανατολής (08/04 03:30 Live από το SPORT24). Παρόλα αυτά, η injury list μαρτυράει πως η ομάδα του Τζέισον Κιντ μόνο ως "τελικό" δεν αντιμετωπίζει το αποψινό ματς, καθώς θα μείνουν εκτός οι Καϊρί Ιρβινγκ, Τιμ Χάρνταγουεϊ, Τζος Γκριν και Κρίστιαν Γουντ.

Με αυτά τα δεδομένα προφανώς απορρίπτεται ο άσος στο -6,5, έστω κι αν ο Μπίλι Ντόνοβαν ενδέχεται να ξεκουράσει τους ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και Ζακ ΛαΒιν. Προτιμότερο το 32+ του Λούκα Ντόντσιτς σε απόδοση 1.60, στη λογική ότι θα το πάρει όλο πάνω του απόψε.

Σακραμέντο - Γκόλντεν Στέιτ

Το Σακραμέντο (48-32) διατηρεί κάποιες θεωρητικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση στη Δύση, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει το Μέμφις να χάσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια του. Απόψε, οι Γκρίζλις παίζουν στο Μιλγόυκι, το οποίο δεν θα κατέβει με πλήρη σύνθεση (θα ξεκουραστούν Γιάννης, Μίντλετον, Χολιντέι, Λόπεζ, Αλεν, Κόνατον). Αν λοιπόν οι "αρκούδες" επικρατήσουν, τότε το ματς των Κινγκς με τους Γουόριορς, που ξεκινάει αργότερα δεν θα έχει κανένα νόημα για τους "βασιλιάδες" (08/04 05:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Αντίθετα, το Γκόλντεν Στέιτ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην πρώτη εξάδα της Δύσης. Παρότι λοιπόν, οι Γουόριορς έχουν τραγικό ρεκόρ (9-30) εκτός έδρας, το διπλό είναι αναμενόμενα φαβορί, διότι ο Μάικ Μπράουν είναι πολύ πιθανό να προστατεύσει τους βασικούς του.

Στο 1.45 το διπλό με -4,5. Στο 2.00 αν ευστοχήσει σε τουλάχιστον τέσσερα τρίποντα ο Στεφ Κάρι. Είχε 6/13 στη νίκη επί των Θάντερ την Τρίτη, 7/11 στη νίκη επί των Σπερς στις 31 Μαρτίου και 8/15 στη νίκη επί των Πέλικανς πριν μία εβδομάδα. Από τις αρχές Μαρτίου σε 16 συμμετοχές, ευστόχησε σε μίνιμουμ 4 τρίποντα 12 φορές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρούκλιν – Ορλάντο: 1 -5,5 & Μπρίτζις 25+ πόντοι (απόδοση 2.00), 02:30
  • Ατλάντα – Φιλαντέλφεια: 1 -7,5 & Over 119,5 (απόδοση 1.90), 02:30
  • Νέα Ορλεάνη – Νέα Υόρκη: 1 -3,5 & Μέρφι 15+ πόντοι (απόδοση 2.10), 03:00
  • Ντάλας – Σικάγο: Ντόντσιτς 32+ πόντοι (απόδοση 1.60), 03:30
  • Σακραμέντο – Γκόλντεν Στέιτ: 2 -4,5 & Κάρι 4+ εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.00), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ