ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Ώρα απαντήσεων από Μαϊάμι και Μπάτλερ

Ο Τζίμι Μπάτλερ εκτελεί για δύο μπροστά στον Γκραντ Γουίλιαμς
Ο Τζίμι Μπάτλερ εκτελεί για δύο μπροστά στον Γκραντ Γουίλιαμς © 2022 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον πέμπτο τελικό της Ανατολής ανάμεσα στο Μαϊάμι και τη Βοστώνη.

Το Μαϊάμι πήρε πίσω άμεσα το break που υπέστη στο Game 2, απαντώντας στο Game 3, ωστόσο στον τέταρτο τελικό της Ανατολής, ήταν φανερό πως πέταξε λευκή πετσέτα από τα αποδυτήρια.

Η Βοστώνη ξεκίνησε το παιχνίδι με επί μέρους σκορ 18-1. Το Μαϊάμι έχασε τα πρώτα 14 σουτ που επιχείρησε και ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο με μόλις 11 πόντους.

Τελικά, οι Σέλτικς κέρδισαν άνετα 102-82, αφού κανείς από την πεντάδα των Χιτ δεν σκόραρε διψήφιο αριθμό πόντων. Για την ακρίβεια, οι πέντε starters του Ερικ Σποέλστρα, σημείωσαν μαζί, λιγότερους πόντους (18), απ' όσους έβαλε μόνος του ο Τζέισον Τέιτουμ (31).

Μοναδικό θετικό στοιχείο για το Μαϊάμι, ήταν η εμφάνιση του Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, έπαιξε 30 λεπτά και πέτυχε 23 πόντους. Ούτε οι Σέλτικς βέβαια έβγαλαν μάτια με την εμφάνισή τους. Η πεντάδα τους σούταρε μόλις με 38,6% και συνολικά η Βοστώνη έκλεισε το Game 4 με 8/34 τρίποντα (23,5%).

Μαϊάμι - Βοστώνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς (26/05 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), δίνονται με ερωτηματικό οι Χίρο (Χιτ) και Σμαρτ (Σέλτικς) που έλειψαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής, οι τρεις από τους τέσσερις τελικούς της Ανατολής έχουν κριθεί με διψήφιες διαφορές. Ειδικά οι νίκες των Σέλτικς, έχουν έρθει με χαρακτηριστική άνεση (+25 και +20).

Η Βοστώνη είναι ομάδα με μεγαλύτερο star quality χάρη στους Τέιτουμ, Μπράουν και Σμαρτ και θεωρητικά έχει πιο ψηλό ταβάνι από το Μαϊάμι. Οι Χιτ πάντως είναι "κακό σπυρί" για κάθε αντίπαλο και δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσεις.

Στο τέταρτο ματς ήταν ολοφάνερο πως το Μαϊάμι κράτησε δυνάμεις εν όψει του καθοριστικού Game 5, όπου αν το πάρει θα φτάσει σε match ball πρόκρισης. Ο Μπάτλερ έπαιξε μόλις 27:28, πήρε μόνο 14 σουτ και ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωρίς ούτε μία βολή.

Μιλάμε για έναν παίκτη, που είχε 8,5 εκτελεσμένες βολές κατά μέσο όρο στον πρώτο γύρο με την Ατλάντα, 7,3 στον δεύτερο γύρο με τη Φιλαντέλφεια και εκτέλεσε συνολικά 28 στα πρώτα τρία ματς με τη Βοστώνη! Απόψε, ο ηγέτης των Χιτ αναμένεται πολύ πιο aggressive, επομένως έχει νόημα να στραφούμε στο ενδεχόμενο να εκτελέσει πάνω από 7,5 βολές σε απόδοση 1.70. Βατό κρίνεται και το όριο των 24,5 πόντων, δεδομένου ότι είχε βάλει 41 και 29 στα δύο εντός έδρας ματς της της σειράς.

Συνολικά το Μαϊάμι θα είναι σίγουρα πιο επιθετικό απόψε. Άλλωστε, πριν χάσει το Game 2, η ομάδα του Ερικ Σποέλστρα μετρούσε δέκα σερί νίκες μέσα στην FTX Arena. Οι μπουκ δίνουν το βασικό line πόντων των Χιτ μόλις στο 101,5, παρότι το Μαϊάμι σκόραρε 118, 102 και 109 πόντους στα πρώτα τρία ματς κόντρα στην κορυφαία άμυνα του ΝΒΑ. Στο 1.88 το Over 101,5 των Χιτ.

Για όποιον θέλει να ασχοληθεί με την αγορά του νικητή, η αξία βρίσκεται στην πλευρά του αουτσάιντερ, δεδομένου ότι η σειρά εξελίσσεται σε... ζιγκ-ζαγκ μοτίβο. Προς το παρόν, το Μαϊάμι κάνει το πρώτο βήμα και η Βοστώνη απαντάει. Τώρα ήρθε η σειρά των Χιτ να αντιδράσουν μετά την άνευ όρων παράδοσή τους στο Game 4. Στο 2.20 ο άσος, φτάνει ακόμη και στο 2.45 με ένα βατό χάντικαπ 2,5 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαϊάμι – Βοστώνη: 1 -2,5 (απόδοση 2.45), 03:30
  • Μαϊάμι – Βοστώνη: Χιτ Over 101,5 πόντοι (απόδοση 1.90), 03:30
  • Μαϊάμι – Βοστώνη: Μπάτλερ Over 7,5 εκτελεσμένες βολές (απόδοση 1.70), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ