ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Οι επιστροφές του Τορόντο και ο διπλασιασμός με τον Γιανγκ

Προγνωστικά NBA: Οι επιστροφές του Τορόντο και ο διπλασιασμός με τον Γιανγκ
2021 JEFF CHIU/AP PHOTOS

Τέσσερις στοιχηματικές επιλογές από το πρόγραμμα του ΝΒΑ για καλό ποδαρικό στη νέα χρονιά. Οι επιστροφές του Τορόντο, το double-double του Γιανγκ, η σταθερή Γιούτα και το Σακραμέντο που μπορεί να κερδίσει back to back το Ντάλας.

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα του NBA την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ακόμη οχτώ αναμετρήσεις μετά το Βοστώνη - Φοίνιξ και Ιντιάνα - Σικάγο.

Back to back παιχνίδι στο Σακραμέντο (01/01 01:00 Live από το SPORT24) ανάμεσα στους Κινγκς (15-21) και τους Μάβερικς (16-18). Οι δύο ομάδες έπαιξαν ξανά προχθές στο ίδιο γήπεδο, με τους Κινγκς να επικρατούν 95-94 με buzzer beater τρίποντο του Μέτου.

Σακραμέντο - Ντάλας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Μάβερικς πληγωμένοι από τις απουσίες πήγαν το ματς σε χαμηλό τέμπο και έδειξαν ότι μπορούν να το πάρουν. Τελικά, το "έκλεψαν" στο φινάλε οι Κινγκς παρότι πραγματοποίησαν γενικά μέτρια εμφάνιση.

Το Ντάλας θα παίξει ξανά με σημαντικές απώλειες. Συνολικά έχει οχτώ παίκτες στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, ανάμεσα σε αυτούς τον Ντόντσιτς (25,6 πόντοι) και τον τέταρτο σκόρερ της ομάδας Τιμ Χαρνταγουέι Τζούνιορ (14,9 πόντοι). Τελευταίος που μπήκε είναι ο Αϊζάια Τόμας, ο οποίος μετά το 10ημερο συμβόλαιο που υπέγραψε στους Λέικερς, βρήκε νέο 10ημερο στους Μάβερικς.

Οι Κινγκς αναμένονται ξανά πλήρεις, επομένως δεν έχει λογική ότι δίνονται αουτσάιντερ κόντρα σε μία ομάδα που στερείται τον ηγέτη της και έχει ρεκόρ 4-5 στα τελευταία εννιά ματς που λείπει. Στο 2.05 η νίκη των "βασιλιάδων".

Κλίβελαντ - Ατλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Κλίβελαντ, οι Καβαλίερς (20-15) φιλοξενούν τους Χοκς (15-19) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς μέσα στη σεζόν (01/01 02:30 Live από το SPORT24). Οι Καβς είχαν κερδίσει τον περασμένο Οκτώβριο με 101-95.

Η ομάδα του Τζέι Μπι Μπίκερσταφ μετράει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς. Το 110-93 από την Ουάσινγκτον έσπασε ένα σερί 17 αγώνων που οι Καβς σκόραραν τουλάχιστον 100 πόντους.

Οι "ιππότες" αναμένεται να έχουν πίσω τον Τζάρετ Αλεν, που καθάρισε από το πρωτόκολλο, ωστόσο το πρόβλημα στον άσο παραμένει. Ως γνωστόν, Σέξτον και Ρούμπιο χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, την ώρα που ο πρώτος σκόρερ Γκάρλαντ παραμένει εκτός λόγω Covid-19, άρα το βάρος θα σηκώσει ξανά ο... ψαρωμένος Πάνγκος.

Στον αντίποδα, οι Χοκς συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τον κορονοϊό. Στα τελευταία 14 ματς έχουν γνωρίσει 10 ήττες με συνέπεια να υποχωρήσουν στη 12η θέση της Ανατολής. Την Τετάρτη έχασαν εύκολα στο Σικάγο έχοντας 12 παίκτες στο πρωτόκολλο!

Τα πράγματα δεν αναμένονται πολύ καλύτερα για το ματς στο Κλίβελαντ, με τον Νέιτ ΜακΜίλαν να στηρίζεται κυρίως στην τριάδα Γιανγκ, Ρέντις και Καπελά.

Ο Γιανγκ μέσα στον Δεκέμβριο έχει 30,1 πόντους κατά μέσο όρο και 9,9 ασίστ, γράφοντας επτά double-doubles σε δέκα αγώνες! Μάλιστα στα δύο από τα τρία ματς που δεν κατάφερε να κάνει double-double, σταμάτησε στις εννιά ασίστ.

Με δεδομένο ότι οι Καβαλίερς δεν έχουν σοβαρό αντίπαλο δέος στον άσο, ο Γιανγκ αναμένεται να κάνει τη διαφορά για τους Χοκς και το ενδεχόμενο να προσθέσει ακόμη ένα double-double στο ενεργητικό του προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

Τορόντο - Λ.Α. Κλίπερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Κλίπερς (18-17) μετρούσαν πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους πριν κερδίσουν την Τετάρτη στη Βοστώνη. Για το Λ.Α. πάντως εξακολουθεί να είναι εκτός ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Πολ Τζορτζ (24,7 πόντοι), ενώ ο δεύτερος σκόρερ, Ρέτζι Τζάκσον (15,1 πόντοι) δίνεται αμφίβολος.

Το Τορόντο πέρασε δύσκολες μέρες λόγω κορονοϊού και έφτασε σε σημείο να μη συμπληρώνει ούτε οχτώ παίκτες. Ο Νικ Νερς πάντως, είδε στην ήττα από τους Σίξερς να επιστρέφουν οι Σιακάμ και Τρεντ Τζούνιορ, ενώ για το ματς με τους Κλίπερς (01/01 02:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) αναμένεται επίσης η επάνοδος των ΦανΦλιτ, Μπαρνς και Ανουνόμπι.

Αυτό σημαίνει ότι οι Ράπτορς θα παραταχθούν πρακτικά κομπλέ κόντρα στους Κλίπερς και θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν με νίκη το 2021. Στο 1.70 ο άσος με -4,5 πόντους χάντικαπ.

Γιούτα - Μινεσότα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γιούτα (25-9) μετράει πέντε σερί νίκες και 13 στα τελευταία 15 παιχνίδια της. Στα δύο προηγούμενα, έπαιξε εκτός έδρας χωρίς τον Μίτσελ και παρόλα αυτά κέρδισε τόσο στο Σαν Αντόνιο, όσο και στο Πόρτλαντ.

Για το ματς (01/01 04:00 Live από το SPORT24) με τη Μινεσότα (16-18) θα ξεκουραστεί ο Κόνλεϊ, είναι αμφίβολος ο Ινγκλις, ωστόσο επιστρέφει ο Μίτσελ, άρα οι Τζαζ αναμένονται ενισχυμένοι.

Στον αντίποδα, καθάρισαν με το πρωτόκολλο οι Εντουαρντς, Πρινς και Βάντερμπιλτ, παρόλα αυτά η επάνοδός τους θεωρείται αμφίβολη. Παράλληλα αναμένονται ξανά εκτός οι Τάουνς (24,5 πόντοι) και Ράσελ (18,7 πόντοι).

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα είναι εύκολο για το σύνολο του Κρις Φιντς να φανεί ανταγωνιστικό κόντρα σε μία από τις πιο σταθερές ομάδες του ΝΒΑ και τη μοναδική η οποία δεν έχει παρουσιάσει ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού μέχρι στιγμής. Αλλωστε, πριν μία εβδομάδα, στο ίδιο γήπεδο, οι Τίμπεργουλβς είχαν χάσει με 128-116.

Ο άσος λογικά βρίσκεται χαμηλά, στο 1.10, ωστόσο μπορεί να ανέβει στο 1.82 αν παιχθεί στο -4,5 και συνδυαστικά με το over 213,5, όριο που επαλήθευσαν οι Τζαζ 14 φορές στα 15 προηγούμενα παιχνίδια τους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σακραμέντο – Ντάλας: 1 (απόδοση 2.05), 01:00
  • Κλίβελαντ – Ατλάντα: Γιανγκ double-double (απόδοση 2.02), 02:30
  • Τορόντο – Λ.Α. Κλίπερς: 1 -4,5 (απόδοση 1.70), 02:30
  • Γιούτα – Μινεσότα: 1 -4,5 & Over 213,5 (απόδοση 1.82), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ