ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Οδηγός το κίνητρο την τελευταία ημέρα της regular season

Brooklyn Nets' Kevin Durant reacts during the second half of the NBA basketball game against the New York Knicks at the Barclays Center, Sunday, Mar. 13, 2022, in New York. The Nets defeated the Knicks 110-107. (AP Photo/Seth Wenig)
Brooklyn Nets' Kevin Durant reacts during the second half of the NBA basketball game against the New York Knicks at the Barclays Center, Sunday, Mar. 13, 2022, in New York. The Nets defeated the Knicks 110-107. (AP Photo/Seth Wenig) © 2022 SETH WENIG / AP IMAGES

Το βασικό ενδιαφέρον την τελευταία ημέρα της regular season επικεντρώνεται στην Ανατολή και κυρίως στην τελική κατάταξη των τεσσάρων ομάδων που θα παίξουν στο play-in tournament. Κρίνεται επίσης αν οι Μπακς τερματίσουν δεύτεροι ή τρίτοι.

Το Μπρούκλιν (43-38) ολοκληρώνει τη regular season με το βατό παιχνίδι (22:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) κόντρα στην Ιντιάνα (25-56) και σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει την καλύτερη θέση στο play-in tournament, δηλαδή την έβδομη. Οι Νετς κέρδισαν τα τρία προηγούμενα ματς και λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα να νικήσουν και τους Πέισερς, οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε mood διακοπών.

Η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ έχει χάσει τα τελευταία εννιά παιχνίδια της και δέχεται σε αυτό το διάστημα 127,1 πόντους κατά μέσο όρο. Απέναντι στην άμυνα της Ιντιάνα, θα είναι έκπληξη αν οι Νετς δεν ξεπεράσουν τους 120 πόντους. Στο 1.70 να καλύψει το Μπρούκλιν ένα χάντικαπ 11,5 πόντων και να σημειώσει πάνω από 120.

Σάρλοτ - Ουάσινγκτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σάρλοτ (42-39), στο τελευταίο της παιχνίδι στη regular season, θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει, για να ανέβει μία θέση στην τελική κατάταξη της Ανατολής. Υπάρχουν κάποια ακραία σενάρια με τα οποία μπορεί να βγει μέχρι και όγδοη. Το πιθανότερο βέβαια είναι πως θα παραμείνει τελικά δέκατη.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που παίζει με την αδιάφορη Ουάσινγκτον (35-46), έχει την ευκαιρία να κάνει μία ευρεία νίκη (22:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), να φτάσει τις τρεις διαδοχικές και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο νοκ άουτ ματς του play-in. Οι Γουίζαρντς έχουν εκτός τους Πορζίνγκις, Κάλντγουελ-Πόουπ, Κούζμα και Μπιλ. Εν ολίγοις όλο το επιθετικό τους ταλέντο είναι στα "πιτς".

Απέναντι σε αυτό το ελλιπέστατο ρόστερ, ακόμη και η μέτρια άμυνα των Χόρνετς μπορεί να ανταποκριθεί. Ο άσος με -9,5 πόντους και το Under 115,5 των Γουίζαρντς, που στα τελευταία δύο ματς με Νικς και Χοκς σημείωσαν 92 και 103 πόντους αντίστοιχα, προσφέρεται στο 1.78.

Κλίβελαντ - Μιλγουόκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μιλγουόκι (51-30) κλείνει το κύκλο της κανονικής περιόδου στο Οχάιο (22:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) κόντρα στο Κλίβελαντ (43-38). Εφόσον οι Μπακς κερδίσουν τους Καβαλίερς κλειδώνουν τη δεύτερη θέση της Ανατολής. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει λίγο αργότερα να ηττηθεί η Βοστώνη στο Μέμφις για να παραμείνουν δεύτεροι, ειδάλλως θα τερματίσουν τρίτοι, αφού οι Σέλτικς υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία στις 51 νίκες.

Σύμφωνα πάντως με το injury list των πρωταθλητών, οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μίντλετον, Λόπεζ και Πόρτις είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, επομένως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Μάικ Μπουντενχόλτσερ να τους ξεκουράσει. Συν τις δεδομένες απουσίες των Αλεν και Χιλ, το Μιλγουόκι αναμένεται να παίξει shorthanded στο Κλίβελαντ.

Από τη μεριά τους, οι Καβαλίερς χρειάζονται τη νίκη απόψε για να κρατήσουν στη χειρότερη περίπτωση την όγδοη θέση και να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία στο play-in tournament αν χάσουν το πρώτο ματς. Η ομάδα του Μπίκερσταφ είναι εμφανώς ντεφορμέ εσχάτως και στα τελευταία 10 ματς έχει ρεκόρ 2-8, κερδίζοντας μόνο τους αδύναμους Νικς και τους Μάτζικ. Υπολογίζοντας πάντως, ότι το Μιλγουόκι θα κατέβει με σημαντικές απουσίες, ο άσος σωστά έχει το προβάδισμα. Υπενθυμίζεται, ότι στο τελευταίο ματς που οι Μπακς έπαιξαν με τα δεύτερα, διασύρθηκαν με 153-119 από τους Κλίπερς. Στο 1.62 ο άσος με -5,5 πόντους.

Χιούστον - Ατλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ατλάντα (42-39) χρειάζεται τη νίκη στο Χιούστον (20-61) για να εξασφαλίσει μίνιμουμ την ένατη θέση της Ανατολής (22:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Αν μάλιστα, χάσει και το Κλίβελαντ, τότε θα το προσπεράσει στην όγδοη θέση.

Οι Ρόκετς είναι παντελώς αδιάφοροι και όλα δείχνουν πως θα τερματίσουν με το χειρότερο ρεκόρ στη λίγκα. Για απόψε είναι εκτός οι Κρίστιαν Γουντ και Έρικ Γκόρντον, ενώ δίνεται αμφίβολος ο Τζέιλεν Γκριν. Στα τελευταία έξι παιχνίδια του Χιούστον, σημειώθηκαν σε όλα από 223 πόντοι και πάνω, ενώ τα πέντε εξ αυτών ξεπέρασαν τους 231. Στο 1.75 η νίκη των Χοκς με -4,5 σε combo με το Over 228,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρούκλιν – Ιντιάνα: 1 -11,5 & Νετς Over 120,5 (απόδοση 1,70), 22:30
  • Σάρλοτ – Ουάσινγκτον: 1 -9,5 & Γουίζαρντς Under 115,5 (απόδοση 1.78), 22:30
  • Κλίβελαντ – Μιλγουόκι: 1 -5,5 (απόδοση 1.62), 22:30
  • Χιούστον – Ατλάντα: 2 -4,5 & Over 228,5 (απόδοση 1.75), 22:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ