ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Ο Εμπίντ οδηγεί τους Σίξερς στη νίκη, combo του 2.15 στο MSG

Ο Τζοέλ Εμπίντ με την φανέλα των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Φιλαντέλφεια και Μαϊάμι τα λένε για πρώτη φορά μετά την περσινή τους κόντρα στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου οι Χιτ είχαν κερδίσει τη σειρά στα έξι παιχνίδια, χάρη στις εκπληκτικές εμφανίσεις του Τζίμι Μπάτλερ (28/02 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Οι Σίξερς μετρούσαν πέντε σερί νίκες πριν χάσουν το Σάββατο από τους Σέλτικς, εντός έδρας με 110-107, σε ένα δραματικό ματς, όπου απώλεσαν διαφορά 17 πόντων και κρίθηκε με τρίποντο του Τζέισον Τέιτουμ 1,3 δεύτερα πριν το φινάλε.

Η ήττα επισκίασε ακόμη μία τρομερή εμφάνιση του Τζόελ Εμπίντ, ο οποίος σημείωσε 41 πόντους! Ο Καμερουνέζος σούπερ σταρ προσπάθησε μάλιστα να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, αλλά το τρίποντο που έβαλε σχεδόν από την άλλη ρακέτα, ήταν εκπρόθεσμο!

Σε κάθε περίπτωση, οι Σίξερς είναι εμφανώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους Χιτ και σίγουρα θα θελήσουν απόψε να πάρουν μία εκδίκηση για τον περσινό τους αποκλεισμό. Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, ότι μετά το παιχνίδι με το Μαϊάμι, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς ξεκινάει ένα road trip πέντε αγώνων, επομένως είναι σημαντικό σήμερα να αξιοποιήσει την έδρα της, όπου έχει ρεκόρ 24-9 φέτος.

Στον αντίποδα, το Μαϊάμι μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες. Μετά το All-Star έχασε με κάτω τα χέρια στο Μιλγουόκι, παρότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις επτά λεπτά. Το Σάββατο, το σύνολο του Έρικ Σποέλστρα έχασε και από τους απογοητευτικούς Χόρνετς, παρά τους 33 πόντους του Τάιλερ Χίρο, που είχε έξι εύστοχα τρίποντα, τους 28 του Μπάτλερ και το double-double του νεοφερμένου Κέβιν Λοβ (13 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

Μάλιστα, το Μαϊάμι βρέθηκε να κυνηγά ακόμη και διαφορά 22 πόντων. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην επίθεση. Είναι ενδεικτικό ότι στα τελευταία πέντε ματς, οι Χιτ σκοράρουν μόλις 105,7 πόντους ανά 100 κατοχές, που είναι η 3η χειρότερη επίδοση της λίγκας.

Στο 1.40 ο ξερός άσος. Στο 1.95 αν κάνει ταυτόχρονα και double-double ο Εμπίντ, ο οποίος μετράει 11 στις τελευταίες 13 συμμετοχές του.

Προγνωστικά NBA

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση του Madison Square Garden, όπου οι Νικς περιμένουν το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ, τους Σέλτικς (28/02 02:30 Live από το SPORT24).

Η Νέα Υόρκη έχει σκαρφαλώσει στην έκτη θέση της Ανατολής, μόλις μισό παιχνίδι πίσω από τους πέμπτους Νετς. Η ομάδα του Τομ Τίμποντο προέρχεται από πέντε κολλητές νίκες. Πιο πρόσφατη το 128-106 του Σαββάτου κόντρα στη Νέα Ορλεάνη, σε ένα ματς όπου οι Νικς δεν είδαν ποτέ την πλάτη των Πέλικανς.

Από τις 24 Ιανουαρίου και μετά, η Νέα Υόρκη έχει 10 νίκες σε 14 αγώνες. Σε αυτό το διάστημα κέρδισε τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτή στην κατάταξη της Ανατολής. Μεταξύ αυτών και τη Βοστώνη με 120-117, στην παράταση, στις 26 Ιανουαρίου, μέσα στο TD Garden!

Μετά από εκείνη την ήττα, οι Σέλτικς έχουν ρεκόρ 9-2 και βρίσκονται σταθερά ένα παιχνίδι μπροστά από τους δεύτερους Μπακς. Για απόψε, η Βοστώνη είναι οριακό φαβορί στο 1.80, παρότι θα απουσιάσει ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, Τζέιλεν Μπράουν (26,5 πόντοι). Το θετικό για τους Κέλτες είναι ότι σε 11 παιχνίδια φέτος χωρίς τον Μπράουν, έχουν κάνει εννιά νίκες. Επίσης, όταν λείπει ο Μπράουν, ο Τέιτουμ σκοράρει κατά μέσο όρο 34,2 πόντους, έχοντας φέτος πέντε τριαντάρες, δύο σαραντάρες και μία πενηντάρα!

Στο 1.50 να σκοράρει μίνιμουμ 30 ο Τέιτουμ. Στο 2.15 αν παράλληλα υπερασπιστούν ένα χάντικαπ 9,5 πόντων οι Νικς. Ακόμη και να κερδίσουν οι ανώτεροι ποιοτικά Σέλτικς, λογικά η φορμαρισμένη Νέα Υόρκη θα το παλέψει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Μαϊάμι: 1 & Εμπίντ double-double (απόδοση 1.95), 02:00
  • Νέα Υόρκη – Βοστώνη: 1 +9,5 & Τέιτουμ 30+ πόντοι (απόδοση 2.15), 02:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ