ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το Over του Ντουράντ και το μομέντουμ του Ντάλας

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ AP PHOTO / DARRYL WEBB

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Συνολικά 11 αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του NBA την Κυριακή. Από τις πιο ενδιαφέρουσες είναι ασφαλώς αυτή ανάμεσα στη Φιλαντέλφεια και την Ιντιάνα (13/11 01:00 Live από το SPORT24). Οι Σίξερς έχουν ξεκινήσει αν μη τι άλλο εντυπωσιακά τη σεζόν με ρεκόρ 7-1. Μετά την ήττα τους από τους Μπακς στην πρεμιέρα, μετρούν επτά σερί νίκες. Τελευταία το 114-106 επί των Πίστονς την Παρασκευή, σε ένα ματς όπου η ομάδα του Νικ Νερς ανέτρεψε διαφορά 16 πόντων κι έφτασε ακόμη και στο +17 στην 4η περίοδο.

Πολύ δυναμικό μπάσιμο έχουν κάνει και οι Πέισερς. Το σύνολο του Ρικ Καρλάιλ έχει ρεκόρ 6-3 και ταξίδεψε στην πόλη της αδελφικής αγάπης μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες. Πιο πρόσφατη το 126-124 επί του Μιλγουόκι, σε ένα ματς που οι 54 πόντοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για να λυγίσει η Ιντιάνα.

Οι Πέισερς έχουν δώσει μέχρι στιγμής επτά από τα εννιά παιχνίδια τους εντός έδρας. Τώρα θα παίξουν δύο κολλητά ματς στο Wells Fargo Center (την Τρίτη για το In-Season Tournament), στα οποία θα μετρήσουν δυνάμεις, αφού η Φιλαντέλφεια είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ανατολής.

Ειδικά ο Τζόελ Εμπίντ παίζει και φέτος σε επίπεδα MVP, μετρώντας έξι διαδοχικά double-doubles. Μέσα στον Νοέμβριο έχει 32,4 πόντους και 12,2 ριμπάουντ. Από την πλευρά της Ιντιάνα, ξεχωρίζει ασφαλώς ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, ο οποίος σε οκτώ εμφανίσεις του φέτος, μετράει επτά double-doubles. Κοντά στον διπλασιασμό το ενδεχόμενο να γράψουν και οι δύο σταρ ξανά διψήφιο νούμερο σε δύο στατιστικές κατηγορίες.

Χαμηλά το line του Over στο Χιούστον

Το Ντένβερ κέρδισε την Τετάρτη με 108-105 το Γκόλντεν Στέιτ, διεύρυνε το σερί του στις τέσσερις νίκες και βελτίωσε το ρεκόρ του στο 8-1. Με τον πολύπειρο Ρέτζι Τζάκσον να βάζει 20 πόντους και να αντικαθιστά επάξια τον τραυματία Τζαμάλ Μάρεϊ, οι πρωταθλητές απέδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και όταν παίζουν με σοβαρές απουσίες.

Στον αντίποδα, το Χιούστον είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής, έχοντας ρεκόρ 5-3 και νικηφόρο σερί πέντε αγώνων (13/11 02:00 Live από το SPORT24). Οι Ρόκετς έχουν ένα από τα καλύτερα αμυντικά rating στο NBA, πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους έπαιξαν με τους αδύναμους Χόρνετς, δύο φορές με τους Κινγκς, που έχουν εκτός τον Ντε'Ααρον Φοξ, αντιμετώπισαν επίσης τους Λέικερς χωρίς τον Αντονι Ντέιβις και τους Πέλικανς χωρίς τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ.

Οι μπουκ έχουν βγάλει αρκετά χαμηλά το line στο Under/Over, διότι οι Ρόκετς στα τέσσερα προηγούμενα ματς δέχθηκαν 101, 94, 97 και 89 πόντους αντίστοιχα. Το Ντένβερ όμως του Νίκολα Γιόκιτς έχει το 4ο καλύτερο επιθετικό rating με 118,4 πόντους ανά 100 κατοχές και είναι η πιο εύστοχη ομάδα εντός παιδιάς με 50,7%. Στο 1.80 το Over 215,5, όριο που επαληθεύτηκε και στα έξι τελευταία ματς ανάμεσα στους Ρόκετς και τους Νάγκετς.

Από την καλύτερή του εμφάνιση το Ντάλας

Το Ντάλας έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή regular season με ρεκόρ 7-2. Μετά την κακή ήττα εντός έδρας από το Τορόντο με -11, η ομάδα του Τζέισον Κιντ αντέδρασε εμφατικά διαλύοντας τους Κλίπερς με 144-126. 44 πόντους είχε ο Λούκα Ντόντσιτς, 27 ο Καϊρί Ιρβινγκ στην πιο παραγωγική βραδιά των Μάβερικς την τρέχουσα σεζόν.

Απόψε, το Ντάλας ξεκινάει ένα road-trip τεσσάρων αγώνων, δίνοντας δύο κολλητά ματς στη Νέα Ορλεάνη, μέσα σε τρεις ημέρες (13/11 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Οι Πέλικανς έχασαν μέσα σε πέντε μέρες τρία διαδοχικά ματς on the road από Νάγκετς, Τίμπεργουλβς και Ρόκετς και συμπλήρωσαν τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Ειδικά η ήττα στο Χιούστον ήταν πολύ σκληρή, καθώς προηγήθηκαν με +5 1:56 πριν τη λήξη, αλλά οι Ρόκετς έκλεισαν το ματς με επί μέρους σκορ 9-1 και κέρδισαν 104-101.

Η Νέα Ορλεάνη έπαιξε στο Τέξας χωρίς τρεις starters, τους Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Τρέι Μέρφι και Χέρμπερτ Τζόουνς. Από αυτούς ελπίδες να αγωνιστεί απόψε έχει μόνο ο τελευταίος, που δίνεται αμφίβολος.

Σε κάθε περίπτωση, το μομέντουμ είναι στην πλευρά του Ντάλας και το διπλό με -1,5 πόντο είναι αποδεκτό στο 1.83.

Με οδηγό τον Ντουράντ οι Σανς

Στην Αριζόνα, το Φοίνιξ περιμένει την Οκλαχόμα, σε άλλη μία πολύ ενδιαφέρουσα δυτική μονομαχία (13/11 03:00 Live από το SPORT24). Οι Σανς έχασαν την Παρασκευή εντός έδρας με 122-119 από τους Λέικερς, παίζοντας για τέταρτο σερί ματς και έβδομο στα πρώτα εννιά χωρίς τον Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος ούτε απόψε αναμένεται να αγωνιστεί.

Ο Κέβιν Ντουράντ έκανε ό,τι μπορούσε, σκοράροντας 38 πόντους. Επίσης, ο Μπράντλεϊ Μπιλ πρόσθεσε 24, σημειώνοντας ωστόσο μόλις τέσσερις στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον αντίποδα, οι Θάντερ έχασαν στο Σακραμέντο την Παρασκευή με 105-98, παρά τους 33 πόντους του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και το γεγονός ότι οι Κινγκς έπαιξαν χωρίς τον Φοξ. Αυτή ήταν η έκτη 30αρα του σταρ των Θάντερ σε οκτώ συμμετοχές φέτος. Η Οκλαχόμα πάντως δεν έφτασε ούτε τους 100, διότι ευστόχησε συνολικά σε μόλις 7 τρίποντα και ο πάγκος της πρόσφερε μόνο 18 πόντους.

Ο άσος είναι λογικό φαβορί απόψε στο 1.70, προτιμότερο πάντως να πάμε στο Over 29,5 του KD, ο οποίος στα τελευταία τέσσερα ματς που λείπει ο Μπούκερ σκοράρει 33,8 πόντους. Ο σούπερ σταρ των Σανς έχει ρεκόρ 8-4 κόντρα στην πρώην ομάδα του και σκοράρει κατά μέσο όρο 32,3 πόντους εναντίον. Τον περασμένο Απρίλιο, ως παίκτης πλέον του Φοίνιξ είχε βάλει 35 στους Θάντερ μέσα στην Οκλαχόμα, με 61,9% εντός παιδιάς!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Ιντιάνα: Εμπίντ double-double & Χαλιμπέρτον double-double (απόδοση 1.98), 01:00
  • Χιούστον – Ντένβερ: Over 215,5 (απόδοση 1.80), 02:00
  • Νέα Ορλεάνη – Ντάλας: 2 -1,5 (απόδοση 1.83), 02:00
  • Φοίνιξ – Οκλαχόμα: Ντουράντ Over 29,5 (απόδοση 1.85), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ