ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το Over του Μπρίτζις και το 2.00 του Ντάλας

Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ βρέθηκαν για πρώτη φορά ως συμπαίκτες
Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ βρέθηκαν για πρώτη φορά ως συμπαίκτες AP PHOTO/JOSE LUIS VILLEGAS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Από τα σημαντικότερα ματς της βραδιάς στο ΝΒΑ είναι ασφαλώς το ντέρμπι της Νέας Υόρκης ανάμεσα στους Νικς και τους Νετς, οι οποίοι μετρούν εννιά διαδοχικές νίκες στις μονομαχίες τους με την ομάδα του Τομ Τίμποντο (14/02, 02:30 Live από το SPORT24)!

Οι εντελώς ανανεωμένοι Νετς, χωρίς πλέον στο δυναμικό τους τον Κέβιν Ντουράντ και τον Καϊρί Ιρβινγκ, ηττήθηκαν το Σάββατο εντός έδρας από τη Φιλαντέλφεια, πληρώνοντας ένα επί μέρους σκόρ 16-4 στα τελευταία 7:43.

Ο Μάικαλ Μπρίτζις πάντως, ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Μπρούκλιν, σημειώνοντας 23 πόντους με 8/18 σουτ και 4/4 βολές. Ο πρώην άσος των Σανς αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στη νέα του ομάδα και το ενδεχόμενο να σκοράρει στο MSG πάνω από 18 πόντους σε απόδοση 1.93 είναι μία επιλογή που αξίζει. Άλλωστε, ο 26χρονος σμολ φόργουορντ ξεπέρασε το συγκεκριμένο όριο και στις έξι τελευταίες συμμετοχές του (οι πέντε ως παίκτης των Σανς).

Μαϊάμι - Ντένβερ

Το Ντένβερ στοχεύει φέτος στον τίτλο και για αυτό το λόγο προσπάθησε να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το βάθος στο ρόστερ του, φέροντας τον Τόμας Μπράιαντ και τον πολύπειρο Ρέτζι Τζάκσον, ο οποίος ουσιαστικά θα πάρει τη θέση του Μπόουνς Χάιλαντ.

Οι Νάγκετς οδηγούν την κούρσα στη Δύση και εκτός απροόπτου θα τερματίσουν με το κορυφαίο ρεκόρ στην περιφέρεια. Το εντυπωσιακό είναι πως φέτος μετρούν 20 νίκες στα 20 ματς που ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε triple-double. Τελευταίο του Σέρβου σούπερ σταρ το Σάββατο, στην άνετη νίκη επί των Χόρνετς στη Σάρλοτ.

Απόψε, οι Νάγκετς παίζουν στο Μαϊάμι (14/02, 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), έχοντας ως αμφίβολους τους Τζαμάλ Μάρεϊ και Άαρον Γκρόντον. Στον αντίποδα, οι Χιτ, που μετρούν φέτος 30 παιχνίδια (!) τα οποία κρίθηκαν με διαφορά μέχρι πέντε πόντους, έχουν δεδομένα εκτός τους Κάιλ Λάουρι και Βίκτορ Ολαντίπο, ενώ πιθανότατα θα απουσιάσει και πολύτιμος Τάιλερ Χίρο, που δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος.

Το Μαϊάμι προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ωστόσο κέρδισε στο όριο το αδύναμο Χιούστον (97-95) και το Σάββατο χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει το Ορλάντο. Γενικά, οι Χιτ δυσκολεύονται πολύ στο παραγωγικό κομμάτι και απέναντι στη δεύτερη καλύτερη επίθεση του ΝΒΑ, είναι λογικό να έχουν περάσει πλέον σε τιμές αουτσάιντερ.

Άλλωστε, ο Μάικλ Μαλόουν δήλωσε πως θέλει η ομάδα του να φτάσει στο 50% εκτός έδρας, μετά το αποψινό ματς. Στο 1.95 το διπλό με -1,5 πόντο.

Οκλαχόμα - Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη, μετά από ένα σερί δέκα ηττών, βρήκε τρεις διαδοχικές νίκες, πριν χάσει από το Κλίβελαντ την Παρασκευή. Η απουσία του Ζάιον Γουίλιαμσον έχει πληρώσει τους Πέλικανς, οι οποίοι ξεκίνησαν εκπληκτικά τη σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται μόλις μία νίκη πάνω από το 505.

Τουλάχιστον, επέστρεψε ο Μπράντον Ινγκραμ και κουβαλάει τους "πελεκάνους" επιθετικά. Στα τέσσερα ματς, που έχει αγωνιστεί μέσα στον Φεβρουάριο έχει σκοράρει κατά μέσο όρο 29 πόντους.

Απόψε, κόντρα στην Οκλαχόμα, που αρέσκεται σε run n gun παιχνίδια έχει λογική να κυνηγήσουμε το Over 24,5 του Ινγκραμ στο 1.80, δεδομένου μάλιστα ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (14/02, 03:00 Live από το SPORT24).

Είναι ενδεικτικό, ότι οι Θάντερ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, παρότι έκαναν τρεις νίκες, δέχθηκαν 129 πόντους από τους Μπλέιζερς, 130 από τους Λέικερς, 141 από τους Γουόριορς και 121 από τους Ρόκετς.

Ντάλας - Μινεσότα

Το Σάββατο, Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί, ωστόσο οι Μάβερικς ηττήθηκαν στην παράταση από τους Κινγκς. Απόψε, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά ως συμπαίκτες μέσα στο Ντάλας, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Uncle Drew (14/02, 03:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Αντίπαλος είναι η Μινεσότα, η οποία έφερε τον Μάικ Κόνλεϊ στη θέση του Ντ' Αντζελο Ράσελ και προέρχεται από τη βαριά ήττα στο Μέμφις με 128-107. Οι Τίμπεργουλβς παίζουν πάνω από δύο μήνες χωρίς τον Καρλ-Αντονι Τάουνς, ωστόσο ελπίζουν ότι ο ερχομός του Κόνλεϊ θα αναδείξει περισσότερο το επιθετικό ταλέντο του Αντονι Έντουαρντς.

Λογικό φαβορί ο άσος στο 1.35. Το δίδυμο Ντόντσιτς-Ιρβινγκ, στην πρώτη του παράσταση στο American Airlines Center, λογικά δεν θα απογοητεύσει το κοινό της ομάδας. Άλλωστε, το Ντάλας μετράει πέντε σερί νίκες και 22/30 στα τελευταία εντός έδρας ματς απέναντι στη Μινεσότα.

Μαζί με το Under 239,5 πάμε σε τιμές διπλασιασμού. Το Ντάλας έχει από τα πιο αργά pace στη λίγκα λόγω Ντόντιστς και έχει 8/9 Under 239,5 στα τελευταία παιχνίδια του. Το όριο δεν επαληθεύτηκε μόνο κόντρα στους Κινγκς επειδή το ματς κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο (114-114 η κανονική διάρκεια). Εξάλλου, στις back to back αναμετρήσεις των Μάβερικς με τους Τίμπεργουλβς τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη, είχαν σημειωθεί μόλις 220 και 203 πόντοι αντίστοιχα.

Γκόλντεν - Ουάσινγκτον

Το Γκόλντεν Στέιτ έχασε δύο κολλητά παιχνίδια από Μπλέιζερς και Λέικερς και έπεσε ξανά στο 50%. Οι Γουόριορς συνεχίζουν να έχουν στα "πιτς" τον Στεφ Κάρι, ωστόσο το αποψινό παιχνίδι με τους Γουίζαρντς πρέπει να το πάρουν με κάθε κόστος, διότι η Δύση έχει πλέον δυναμώσει αισθητά και έτσι όπως τα πάνε κινδυνεύουν να μπλέξουν στο play in tournament (14/02, 05:00 Live από το SPORT24).

Η Ουάσινγκτον έχει καλό ρεκόρ στα τελευταία δέκα παιχνίδια της (7-3), όμως οι πρωταθλητές είναι συνήθως αξιόπιστοι στην έδρα τους και μετρούν 21 νίκες σε 28 αγώνες. Βατό το χάντικαπ των 3,5 πόντων για τον άσο στο 1.85. Είναι προφανώς τόσο χαμηλά διότι λείπει ο Κάρι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νέα Υόρκη – Μπρούκλιν: Μπρίτζις Over 18,5 (απόδοση 1.93), 02:30
  • Μαϊάμι – Ντένβερ: 2 -1,5 (απόδοση 1.95), 02:30
  • Οκλαχόμα – Νέα Ορλεάνη: Ινγκραμ Over 24,5 (απόδοση 1.80), 03:00
  • Ντάλας – Μινεσότα: 1 & Under 239,5 (απόδοση 2.00), 03:30
  • Γκόλντεν Στέιτ – Ουάσινγκτον: 1 -3,5 (απόδοση 1.85), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ