ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το Over και τους πόντους του Γιάννη για το 2.05 κόντρα στην Οκλαχόμα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2024 CHARLES REX ARBOGAST/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Οκλαχόμα Θάντερ για τη regular season του NBA.

Το Μιλγουόκι φιλοξενεί απόψε τους Θάντερ οι οποίοι φιγουράρουν στην πρώτη θέση της Δύσης με ρεκόρ 49-20. Οι Μπακς από την πλευρά τους είναι σταθερά στη δεύτερη θέση της Ανατολής με 45-25, πίσω μόνο από τους Σέλτικς.

Τα "ελάφια" μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους. Την Τετάρτη έχασαν στη Βοστώνη 122-119, σε ένα ματς ωστόσο που έλειψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak επέστρεψε την Πέμπτη στη δράση και είχε 21 πόντους και 9 ριμπάουντ στην εντός έδρας νίκη με 115-108 επί των Νετς. Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς ήταν ο Ντέμιαν Λίλαρντ με 30 πόντους και 12 ασίστ.

Η Οκλαχόμα προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Πιο πρόσφατη το 123-103 επί των Ράπτορς, στο Τορόντο, την Παρασκευή, με τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να έχει 23 πόντους, τον Τζέιλεν Γουίλιαμς 20 και τον Τσετ Χόλμγκρεν να προσθέτει 18.

Οι Θάντερ έχουν φέτος ρεκόρ 7-3 εκτός έδρας ως αουτσάιντερ και είναι ασφαλώς από τις πιο επικίνδυνες ομάδες. Το μεγαλύτερό τους πρόβλημα εντοπίζεται στην έλλειψη δύναμης και μεγέθους μέσα στη ρακέτα. Ο Χόλμγκρεν είμαι μακρύς, αλλά δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει πεντάρια με πιο πολλά... κυβικά από αυτόν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι Μπακς οφείλουν να το εκμεταλλευτούν αυτό με τον Γιάννη και τον Μπρουκ Λόπεζ, αν και ο δεύτερος κινείται περισσότερο στην περιφέρεια για λόγους spacing και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι το Μιλγουόκι έχει μόλις το 27ο rate στα επιθετικά ριμπάουντ στη λίγκα.

Η Οκλαχόμα είναι από τις καλύτερες επιθέσεις του ΝΒΑ με 120,7 πόντους ανά αγώνα, έχει το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας (39,2 %) από το τρίποντο και το δεύτερο καλύτερο εντός παιδιάς με 50,5%. Αντίστοιχα, το Μιλγουόκι σκοράρει 120,6 πόντους κατά μέσο όρο, εκτελεί με 49,1% και μετράει πέντε σερί νίκες επί των Θάντερ.

Όλα λοιπόν, προμηνύουν ένα θεαματικό και γεμάτο ματς. Το Over 230,5 μαζί με 25+ πόντους από τον Γιάννη μας επιστρέφει απόδοση 2.05. Ο ηγέτης των Μπακς σκοράρει φέτος 30,7 πόντους ανά αγώνα και μέσα στον Μάρτιο, σε επτά συμμετοχές του έχει πιάσει το όριο των 25 πόντων πέντε φορές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Οκλαχόμα: Over 230,5 & Γιάννης 25+ πόντοι (απόδοση 2.05), 01:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ