ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 3.45 στην κόντρα Μπακς - Νικς,

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στον Τζέιλεν Μπράνσον
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στον Τζέιλεν Μπράνσον © 2022 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους προημιτελικούς του In-Season Tournament, Μπακς - Νικς και Λέικερς - Σανς.

Ιντιάνα και Νέα Ορλεάνη προκρίθηκαν από χθες στα ημιτελικά του In-Season Tournament. Απόψε θα κριθούν τα εναπομείναντα δύο εισιτήρια. Στην Ανατολή, το Μιλγουόκι φιλοξενεί τη Νέα Υόρκη (06/12 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έπαιξαν και στην πρεμιέρα του τουρνουά, στη φάση των ομίλων, στις 3 Νοεμβρίου. Σε εκείνο το παιχνίδι, οι Μπακς είχαν κερδίσει με 110-105. Έκτοτε πάντως, οι Νικς μετρούν δέκα νίκες σε 13 παιχνίδια!

Ο νικητής του αποψινού αγώνα θα αντιμετωπίσει στο Λας Βέγκας την Ιντιάνα, στον ημιτελικό του In-Season Tournament, την Παρασκευή τα ξημερώματα. Φαβορί απόψε είναι το Μιλγουόκι σε αποδόσεις λίγο κάτω από το 1.50, με το βασικό χάντικαπ να βρίσκεται στους 4,5 πόντους. Λογική ανάγνωση, δεδομένου ότι οι Μπακς και γηπεδούχοι είναι και εννιά νίκες μετρούν στα τελευταία 11 παιχνίδια τους.

Στο πρώτο τους φετινό συναπάντημα, ο Ντέμιαν Λίλαρντ σημείωσε 30 πόντους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 22. Από εκείνο το ματς και μετά, ο Greek Freak σκόραρε 30+ πόντους σε 10 συνολικά αγώνες. Το Σάββατο μάλιστα, στην 8η σερί εντός έδρας νίκη των Μπακς, με 132-121 επί της Ατλάντα, ο Γιάννης έκανε το πρώτο του triple-double (32-11-10) για φέτος και 36ο συνολικά στην καριέρα του.

Σε ό,τι αφορά στους Νικς, ασφαλώς το βαρόμετρο είναι ο Τζέιλεν Μπράνσον. Στο πρώτο ματς με τους Μπακς φέτος, ο ηγέτης της Νέας Υόρκης "εξερράγη", σημειώνοντας 45 πόντους με 17/30 σουτ. Εξαιρετική ήταν η εμφάνισή του και την Παρασκευή, στο άνετο πέρασμα των Νικς από το Τορόντο, όπου έγραψε 22 πόντους και 8 ασίστ.

Ο Μπράνσον φέτος σκοράρει κατά μέσο όρο 24,9 πόντους, ωστόσο το βασικό του line έχει βγει στους 26,5. Οι Μπακς, από την αρχή της σεζόν, δυσκολεύονται χαρακτηριστικά να βάλουν stop στα αντίπαλα γκαρντ. Στο τελευταίο τους παιχνίδι, δέχθηκαν 30 πόντους τόσο από τον Τρέι Γιανγκ, όσο και από τον Ντεζούντε Μάρεϊ. Επίσης, παίκτες όπως οι Κάνινγχαμ, Χαλιμπάρτον, ΛαΜέλο Μπολ, Ντόντσιτς, Ιρβινγκ και Πουλ σημείωσαν τουλάχιστον 27 πόντους απέναντι στην άμυνα των “ελαφιών”.

Στο 1.91 το Over 26,5 του Μπράνσον, στο 3.45 εκτοξεύεται η απόδοση αν ο νικητής κριθεί με λιγότερους από 10 πόντους. Οι Νικς είναι σκληρό σύνολο και οι Μπακς, πριν κερδίσουν την Ατλάντα, μετρούσαν πέντε σερί ματς, όπου η νίκη κρίθηκε με μαξ διαφορά τους επτά πόντους.

ΛεΜπρόν vs Ντουράντ

Στη δυτική περιφέρεια, οι Λέικερς περιμένουν στην Crypto.com Arena τους Σανς, σε ένα ματς όποτ το δίδυμο ΛεΜπρόν-Ντέιβις θα… μετρηθεί με το δίδυμο Ντουράντ-Μπούκερ (06/12 05:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Ο νικητής από αυτόν τον προημιτελικό θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τους Πέλικανς.

Οι Λέικερς έκαναν το απόλυτο στη φάση των ομίλων, κερδίζοντας μάλιστα με 122-119 μέσα στο Φοίνιξ, στις 10 Νοεμβρίου. Από εκείνο το ματς και μετά η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ έχει ρεκόρ 9-4.

Από την άλλη, οι Σανς έκαναν οκτώ νίκες στα επόμενα δέκα παιχνίδια τους, μετά την ήττα από τους Λέικερς και ακόμη περιμένουν να δουν μαζί την τριάδα Ντουράντ-Μπούκερ-Μπιλ στο παρκέ. Ο Μπιλ παραμένει στα πιτς, επομένως η συνύπαρξη της μαγικής τριάδας των Σανς δεν προβλέπεται ούτε για το αποψινό ματς.

Η αναμέτρηση αναμένεται αμφίρροπη, κάτι ασφαλώς που αντικατοπτρίζεται και στο βασικό χάντικαπ, το οποίο βρίσκεται μόλις στον 1,5 πόντο. Οι Λέικερς αντιμετωπίζουν με τη μέγιστη σοβαρότητα το In-Season Tournament και ο ΛεΜπρόν έχει δηλώσει ανοιχτά πως θέλει να γράψει ιστορία κατακτώντας το νέο τουρνουά που θέσπισε το NBA.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Λέικερς στα υπόλοιπα ματς της regular season έχουν ρεκόρ 8-9, ενώ στα τέσσερα παιχνίδια του In-Season είναι αήττητοι. Σε αυτά τα τέσσερα ματς ο "βασιλιάς" έχει 25 πόντους κατά μέσο όρο και στα δύο εξ αυτών σκόραρε 30+. Ειδικά κόντρα στους Σανς έβαλε 32.

Οι Σανς με τους Τζος Οκόγκι, Νασίρ Λιτλ, Ερικ Γκόρντον και Γκρέισον Αλεν δεν έχουν πολλές πιθανότητες να περιορίσουν τον ΛεΜπρόν. Επίσης, ο Φρανκ Βόγκελ δύσκολα θα ρίξει για πολλά λεπτά τον Ντουράντ πάνω στον Τζέιμς, για να τον έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκο στο κομμάτι της επίθεσης.

Στο 1.75 το Over 25,5του ΛεΜπρόν. Στο 2.55 φτάνει η απόδοση αν σκοράρει ταυτόχρονα 27+ ο Ντουράντ. Ο KD στα εννιά ματς που είχε φέτος δίπλά του τον Μπούκερ έπιασε το συγκεκριμένο όριο επτά φορές. Επίσης, είχε βάλει 38 στην προηγούμενη κόντρα με τους Λέικερς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Νέα Υόρκη: 1 +9,5 & +2 9,5 & Μπράνσον Over 26,5 (απόδοση 3.45), 02:30
  • Λ.Α. Λέικερς – Φοίνιξ: ΛεΜπρόν Over 25,5 & Ντουράντ 27+ πόντοι (απόδοση 2.55), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ