ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 2.65 το ντεμπούτο του Χάρντεν με τους Κλίπερς

Ο Τζέιμς Χάρντεν κατά την παρουσίασή του από τους Λος Άντζελες Κλίπερς
Ο Τζέιμς Χάρντεν κατά την παρουσίασή του από τους Λος Άντζελες Κλίπερς © 2023 RICHARD VOGEL/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς στο NBA.

Σχεδόν όλο το NBA παίζει απόψε μπάσκετ, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 12 αναμετρήσεις. Το Σαν Αντόνιο, μετά τη χθεσινή του εντός έδρας ήττα με 123-116 στην παράταση από το Τορόντο, πηγαίνει να αγωνιστεί στην Ιντιάνα (07/11 02:00 Cosmote Spot 7HD, Live από το SPORT24).

Οι Σπερς προηγήθηκαν ακόμη και με 22 πόντους διαφορά. Έκλεισαν το τρίτο 12λεπτο στο +15 κι όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Ράπτορς, καθώς έβαλαν 27 πόντους λιγότερους από το τρίποντο! Πήγε έτσι στράφι η εξαιρετική εμφάνιση των Κέλντον Τζόνσον (26 πόντοι), Ζακ Κόλινς (21 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Βίκτορ Γουεμπανιαμά (20 πόντοι, 5 μπλοκ).

Από την άλλη, η Ιντιάνα κέρδισε την Παρασκευή το Κλίβελαντ, όμως το Σάββατο υπέστη ήττα πισωγύρισμα εντός έδρας από τη Σάρλοτ με 125-124. Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον πάντως, στάθηκε ξανά στο ύψος των περιστάσεων με 43 πόντους και 12 ασίστ. Ευστόχησε συνολικά σε οκτώ τρίποντα και έκανε το πέμπτο του double-double σε ισάριθμα ματς φέτος!

Στο 1.75 η νίκη των Πέισερς με -4,5 πόντους σε συνδυασμό με 10 ασίστ από τον Χαλιμπέρτον, ο οποίος έχει 12,4 κατά μέσο όρο φέτος. Το Σαν Αντόνιο δίνει back to back παιχνίδι, προέρχεται από παράταση κι έκανε ταξίδι. Επίσης, θα παραταχθεί ξανά χωρίς τον Βασέλ (19,4 πόντοι). Όλα τα δεδομένα είναι υπέρ της Ιντιάνα.

Ψάχνεται ακόμη αμυντικά το Μιλγουόκι

Το Μιλγουόκι έχει ξεκινήσει τη regular season με ρεκόρ 3-2 και απόψε δοκιμάζεται (07/11 02:30 Cosmote Spot 4HD, Live από το SPORT24) στο Μπρούκλιν (3-3). Οι Μπακς μετά τη βαριά ήττα στο Τορόντο, όπου δέχθηκαν 130 πόντους, απάντησαν επικρατώντας με 110-105 των Νικς.

Ο Αντριαν Γκρίφιν είναι εμφανές ότι προσπαθεί να βρει λύσεις στο αμυντικό πρόβλημα των “ελαφιών”, που στα πρώτα τέσσερα ματς είχαν παθητικό 122 πόντων κατά μέσο όρο, επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να σουτάρουν με τουλάχιστον 50% από το τρίποντο!

Η εικόνα ήταν βελτιωμένη κόντρα στους Νικς, παρόλα αυτά λίγο έλειψε να κάνει μόνος του τη ζημιά ο Τζέιλεν Μπράνσον, σημειώνοντας 45 πόντους. Στα προηγούμενα παιχνίδια τους, οι Μπακς δέχθηκαν 31 από τον Μάξεϊ (Φιλαντέλφεια), 35 από τον Χίρο (Μαϊάμι) και 24 από τον Σρέντερ (Τορόντο).

Είναι προφανές πως η περιφερειακή άμυνα του Μιλγουόκι θέλει πολλή δουλειά ακόμη και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο Καμ Τόμας. Ο 22χρονος γκαρντ σκοράρει φέτος κατά μέσο όρο 26 πόντους. Στην πρόσφατη ήττα από τη Βοστώνη είχε 27, ενώ στα τρία ματς του Οκτωβρίου με Κλίβελαντ, Ντάλας και Σάρλοτ, έβαλε αντίστοιχα 36, 30 και 33 πόντους. Στο 1.75 το Over 22,5 του Τόμας.

Πρώτη για Χάρντεν με τους Κλίπερς

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της βραδιάς, είναι αναμφίβολα το παιχνίδι των Νικς με τους Κλίπερς, καθώς εδώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος ο Τζέιμς Χάρντεν, κάνοντας μάλιστα το ντεμπούτο του με τη φανέλα των φιλοξενούμενων (07/11 02:30 Live από το SPORT24).

Οι Κλίπερς ευελπιστούν ότι ο Χάρντεν θα είναι το κομμάτι που τους λείπει για να διεκδικήσουν φέτος το πρωτάθλημα. Ο "μούσιας" πάντως, από τον Ιανουάριο του 2021 και μετά αγωνίστηκε σε μόλις 159 ματς με τους Νετς και τους Σίξερς, με την καριέρα του να έχει σταθερά πτωτική πορεία.

Δεν είναι πλέον πολλοί αυτοί που συμπεριλαμβάνουν τον Χάρντεν στους elite παίκτες της λίγκας και σε αυτούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αναπόφευκτα λοιπόν, προκύπτουν ενστάσεις και ερωτηματικά για το αν όντως κολλάει στο υπόλοιπο παζλ με Λέοναρντ, Τζορτζ και Γουέστμπρουκ.

Αν ο Χάρντεν πειστεί να έχει κυρίως τον ρόλο του δημιουργού, τότε ενδεχομένως η παρουσία του να είναι ευεργετική, ειδικά φέτος που ο Λέοναρντ δείχνει να έχει μπει αρκετά ζεστά, παίζοντας χωρίς περιορισμό λεπτών και σκοράροντας κατά μέσο όρο 23 πόντους.

Ούτως ή άλλως, φάνηκε και πέρυσι στους Σίξερς, ότι το κορμί του, δεν τον βοηθάει πλέον ώστε να είναι ο main scorer σε μία ομάδα. Ο Χάρντεν λοιπόν, έχοντας δίπλα του τον Εμπίντ, έφτασε σε σημείο να είναι την περσινή σεζόν ο πρώτος πασέρ της λίγκας με 10,7 ασίστ ανά ματς.

Value το Over 5,5 ασίστ του Χάρντεν απόψε στο 1.83. Σε 29 αγώνες του με αντίπαλο τους Νικς έχει στην καριέρα του 8,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Με το σχετικό ρίσκο μπορούμε να ζητήσουμε και 20+ πόντους από τον Λέοναρντ, ένα όριο που έχει πιάσει φέτος 4/5 φορές. Με το Build A Bet χτίζουμε απόδοση στο 2.65. Σημειώνεται, ότι οι Κλίπερς ξεκουράστηκαν τέσσερις ολόκληρες ημέρες, αφού έχουν να αγωνιστούν από την περασμένη Τετάρτη και την ήττα τους από τους Λέικερς, στην παράταση, στο ντέρμπι του Λος Άντζελες.

Ο ΛεΜπρόν κόντρα στο Μαϊάμι

Από τα καλά ματς της βραδιάς είναι και το Χιτ – Λέικερς (07/11 02:30 Live από το SPORT24). Το Σάββατο οι λιμνάνθρωποι έχασαν στο Ορλάντο με 120-101, παρά το γεγονός ότι έβαλαν μαζί 52 πόντους οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

Από την πλευρά τους, οι Χιτ κέρδισαν την Παρασκευή 121-114 την αδύναμη Ουάσινγκτον κι έβαλαν τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών, με κορυφαίο ξανά τον Τάιλερ Χίρο, που για μία ασίστ δεν έκανε triple-double.

Τα παιχνίδια του ΛεΜπρόν στο Μαϊάμι πάντα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού ο “βασιλιάς” πέρασε τέσσερα από τα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας του στη South Beach με προπονητή τον Έρικ Σποέλστρα.

Οι Λέικερς έχουν μέχρι στιγμής ρεκόρ 0-3 εκτός έδρας και απόψε θα κυνηγήσουν το πρώτο τους διπλό για φέτος. Στο Ορλάντο πλήρωσαν κυρίως την κάκιστη παρουσία τους στην πρώτη περίοδο, όπου δέχθηκαν 39 πόντους. Οι άλλες ήττες ήρθαν κόντρα στους πρωταθλητές Νάγκετς και στην παράταση από τους Κινγκς.

Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής από το Μαϊάμι, που έχει το έκτο χειρότερο επιθετικό rating (107,2) στη λίγκα. Οι Λέικερς, λογικά, θα προσπαθήσουν να ξεπλύνουν την... ντροπή από τη βαριά ήττα στο Ορλάντο. Σε τιμές αουτσάιντερ το διπλό αξίζει.

Ξανά τριπλός ο Γιόκιτς

Μια στάση σίγουρα αξίζει και στο Ντένβερ, εκεί όπου οι πρωταθλητές Νάγκετς περιμένουν τους Πέλικανς (07/11 04:00 Live από το SPORT24). Η Νέα Ορλεάνη θα αγωνιστεί χωρίς τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, ενώ το Ντένβερ έχει εκτός τον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Οι "'πελεκάνοι" έχασαν το Σάββατο εντός έδρας από την Ατλάντα, παρά το γεγονός ότι επέστρεψαν στη δράση οι Ζάιον Γουίλιαμσον και Μπράντον Ινγκραμ. Η ομάδα του Γουίλι Γκριν δυσκολεύτηκε πολύ στο αμυντικό κομμάτι στα τελευταία δύο παιχνίδια της, με συνέπεια να δεχθεί 116 πόντους από τους Πίστονς και 123 από τους Χοκς.

Οι Νάγκετς στον αντίποδα, έχουν ξεκινήσει με ρεκόρ 6-1 και επιβεβαιώνουν ότι είναι και φέτος μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της Δύσης, αν όχι η ισχυρότερη. Φυσικά, ο Νίκολα Γιόκιτς συνεχίζει να παίζει σε επίπεδο MVP, έχοντας 27,4 πόντους, 12,7 ριμπάουντ και 7,9 ασίστ.

Ο Τζόκερ, στα πρώτα επτά ματς της σεζόν, έχει γράψει δύο triple-doubles, ενώ έχασε άλλα δύο για μία ασίστ στα ματς με Μπουλς και Μάβερικς. Το αποψινό παιχνίδι, χωρίς τον Μάρεϊ δίπλα του και απέναντι σε δύο θηρία όπως ο Ζάιον και Βαλανσιούνας αποτελεί αν μη τι άλλο πρόκληση για τον Σέρβο σούπερ σταρ.

Στο 2.30 το triple-double του Γιόκιτς, ο οποίος στη καριέρα του έχει 24,5 πόντους, 12,4 ριμπάουντ και 8,4 ασίστ απέναντι στον Βαλανσιούνας. Από τότε μάλιστα, που ο Λιθουανός μετακόμισε στη Νέα Ορλεάνη, σε έξι παιχνίδια εναντίον του έχει κάνει τέσσερα triple-doubles και δύο double-doubles με 9 ασίστ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Σαν Αντόνιο: 1 -4,5 & Χαλιμπέρτον 10+ ασίστ (απόδοση 1.75), 02:00
  • Μπρούκλιν – Μιλγουόκι: Τόμας Over 22,5 (απόδοση 1.75), 02:30
  • Νέα Υόρκη – Λ.Α. Κλίπερς: Χάρντεν Over 5,5 ασίστ & Λέοναρντ 20+ πόντους (απόδοση 2.65), 02:30
  • Μαϊάμι – Λ.Α. Λέικερς: 2 (απόδοση 1.95), 02:30
  • Ντένβερ – Νέα Ορλεάνη: Γιόκιτς triple-double (απόδοση 2.30), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ