ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 1.90 στο ντέρμπι της Ανατολής, δεν... βλέπει τον Νούρκιτς ο Γιόκιτς

Προγνωστικά NBA: Με το 1.90 στο ντέρμπι της Ανατολής, δεν... βλέπει τον Νούρκιτς ο Γιόκιτς
AP PHOTO/JACK DEMPSEY

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το ΝΒΑ.

Το ματς της βραδιάς στο ΝΒΑ διεξάγεται αναμφίβολα στη Βοστώνη, εκεί όπου οι Σέλτικς υποδέχονται τους Σίξερς (02/12 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί δύο φορές τον προηγούμενο μήνα, με τους Σίξερς να κερδίζουν το πρώτο ματς 106-103 και τους Σέλτικς να απαντούν στο δεύτερο με 107-117. Και οι δύο αναμετρήσεις του Νοεμβρίου έγιναν στο Wells-Fargo Center στη Φιλαντέλφεια.

Για το αποψινό ματς θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του Τζόελ Εμπίντ, ο οποίος λόγω ασθένειας έχασε το ματς της Τετάρτης με τη Νέα Ορλεάνη, όπου η ομάδα του Νικ Νερς δεν πήρε σε κανένα σημείο το προβάδισμα κιηττήθηκε 124-114. Ο Καμερουνέζος σταρ έχει αγωνιστεί φέτος στα 16 από τα 18 ματς της Philly, η οποία με αυτόν στον παρκέ έχει ρεκόρ 12-4 και εν τη απουσία του 0-2.

Στον αντίποδα, η Βοστώνη έρχεται από το 124-97 επί των Μπουλς την Τρίτη, μία νίκη που της επέτρεψε να προκριθεί στα προημιτελικά του In-Season Tournament. Στο συγκεκριμένο ματς οι Σέλτικς έκαναν season high με 21 εύστοχα τρίποντα. Από τέσσερα είχαν οι Τζρου Χολιντέι και Αλ Χόρφορντ.

Αν αγωνιστεί ο Εμπίντ, οι Σίξερς έχουν σαφή υπεροχή στο παιχνίδι μισού γηπέδου, ειδικά από τη στιγμή που λείπει και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις στη Βοστώνη, δηλαδή ο βασικός rim protector για την ομάδα του Τζο Ματσούλα. Οι Σέλτικς βέβαια ευστοχούν σε 15,6 τρίποντα ανά αγώνα, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στη λίγκα και στα οκτώ παιχνίδια φέτος στο TD Garden σκοράρουν κατά μέσο όρο 122,75 πόντους! Βατό το line των 222,5 πόντων, προκειμένου να επαληθευτεί το Over.

Με ερωτηματικά και οι δύο

Στη Δύση ξεχωρίζει ασφαλώς η αναμέτρηση του Φοίνιξ με το Ντένβερ (02/12 05:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες διασταυρώθηκαν πέρυσι στα ημιτελικά της Δύσης, με τους Νάγκετς να κερδίζουν τη σειρά με 4-2, παρά το γεγονός ότι οι Σανς σούταραν με το εντυπωσιακό 53,5%!

Το Φοίνιξ σκοράρει φέτος 128,7 πόντους ανά 100 κατοχές κι έχει +9,7 στο Net Rating, όταν παίζουν μαζί Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ. Το πρόβλημα είναι πώς δεν μπορούν να βρουν συνέχεια και σταθερότητα, λόγω τραυματισμών.

Για απόψε είναι εκτός ο Μπράντλεϊ Μπιλ, ενώ θεωρείται questionable ο Ντέβιν Μπούκερ, που τραυματίστηκε στον αστράγαλο, την Τετάρτη, στην ήττα των "ήλιων" με 112-105 από το Τορόντο.

Αβεβαιότητα υπάρχει και στο ρεπορτάζ του Ντένβερ καθώς δίνονται αμφίβολοι ο Ααρον Γκόρντον και ο Τζαμάλ Μάρεϊ. Ο Καναδός σταρ επέστρεψε την Τετάρτη μετά από απουσία 11 αγώνων, ωστόσο αγωνίστηκε μόλις 22 λεπτά, καθώς είχε μία άσχημη προσγείωση στον αστράγαλο και υπάρχει ενδεχόμενο απόψε να προστατευτεί από τον Μάικλ Μαλόουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αγωνιστούν ο Κέβιν Ντουράντ για τους Σανς και ο Νίκολα Γιόκιτς για τους Νάγκετς. Ο σταρ των πρωταθλητών έκανε για έβδομη φορά φέτος triple-double, στη νίκη με 134-123 επί των Ρόκετς με 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 15 ασίστ.

Οι Σανς, με τον Γιούσουφ Νούρκιτς, έχουν λίγες ελπίδες να φρενάρουν τον Τζόκερ, ο οποίος στις τελευταίες τρεις μονομαχίες του με τον Βόσνιο σημείωσε 36, 29 και 33 πόντους αντίστοιχα. Μάλιστα, σε αυτά τα τρία ματς, ο Γιόκιτς έκανε ένα triple-double κι έχασε τα άλλα δύο για μία ασίστ κι δύο ριμπάουντ αντίστοιχα. Στο 2.35 να γράψει διψήφιο αριθμό σε τρεις στατιστικές κατηγορίες ο ηγέτης των Νάγκετς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη - Φιλαντέλφεια: Over 222,5 (απόδοση 1.90), 02:30
  • Φοίνιξ – Ντένβερ: Γιόκιτς triple-double (απόδοση 2.35), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ