ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 1.83 του Αντεμπάγιο και του Μάρτιν στον τρίτο τελικό της Ανατολής

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο με την φανέλα των Χιτ
Ο Μπαμ Αντεμπάγιο με την φανέλα των Χιτ Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση για τον τρίτο τελικό Ανατολής ανάμεσα στο Μαϊάμι και τη Βοστώνη.

Πριν έναν μήνα το Μαϊάμι ήταν αβέβαιο αν θα μπει καν στα playoffs, αφού έχασε το πρώτο του παιχνίδι στο play in tournament από την Ατλάντα, ενώ φλέρταρε με την ήττα και στο δεύτερο με το Σικάγο. Τώρα όμως οι Χιτ, από το No. 8 της Ανατολής, βρίσκονται μόλις δύο νίκες μακριά από τους τελικούς του ΝΒΑ, έχοντας κάνει δύο breaks σε ισάριθμα ματς με τη Βοστώνη.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι στοιχηματικές έδιναν τους Σέλτικς καθαρό φαβορί και στα δύο πρώτα παιχνίδια, με χάντικαπ 8,5 πόντων, ενώ πριν ξεκινήσει η σειρά είχαν σύμφωνα με τους μπουκ πιθανότητα 85% να προκριθούν. Παρά το γεγονός ότι το Μαϊάμι έχει φέρει πλέον τα πάνω-κάτω στους τελικούς της Ανατολής και στο Game 3 φαβορί δίνεται η Βοστώνη, στους 3,5 πόντους.

Οι Σέλτικς έχουν βρεθεί κάτω με 2-0 στα playoffs 17 φορές στην ιστορία τους και μόνο δύο κατάφεραν εν τέλει να προκριθούν. Αντίθετα, οι Χιτ έχουν ρεκόρ 17-0 όταν προηγήθηκαν σε οποιαδήποτε σειρά με σκορ 2-0. Επίσης, στην ιστορία των τελικών της περιφέρειας, τις προηγούμενες 11 φορές που κάποια ομάδα ξεκίνησε με δύο νίκες, προκρίθηκε σε όλες στους τελικούς NBA.

Είναι προφανές πως η Βοστώνη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και τα ξημερώματα θα παίξει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει ζωντανή, δεδομένου ότι καμία ομάδα ποτέ στο παρελθόν δεν ανέτρεψε σειρά από το 3-0 κάτω. Ωστόσο, σε τιμές γύρω στο 1.60 δεν γίνεται να κοντράρεις αυτό το Μαϊάμι, που έχει κάνει το 5x5 εντός έδρας στη φετινή postseason και παίζει πλέον με τόνους αυτοπεποίθησης.

Οι αγώνες του ΝΒΑ παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Καταλυτικός ο Αντεμπάγιο

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά στοιχήματα, μπορεί εύκολα να αποτελέσει επιλογή το 1.85 για το double-double του Μπαμ Αντεμπάγιο. Οι Χιτ, πέρα από τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος οργιάζει καθ' όλη τη διάρκεια των playoffs, έχουν την τύχη να βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και ο δεύτερος καλύτερός τους παίκτης.

Ο Αντεμπάγιο έχει κάνει κυριολεκτικά σκόνη και θρύψαλα τους ψηλούς (Ρόμπερτ Γουίλιαμς, Αλ Χόρφορντ) της Βοστώνης. Στο δεύτερο ματς μάλιστα, ο Τζο Μάτσουλα, μέσα στην απελπισία του, χρησιμοποίησε 26 λεπτά τον Γκραντ Γουίλιαμς, μπας και βρει αντίδοτο στο σέντερ των Χιτ. Μάταια όμως... Ο 25χρονος άσος ήταν ισοπεδωτικός με 22 πόντους, 17 ριμπάουντ (!) και 9 ασίστ.

Άλλος ένας λόγος, που το Μαϊάμι έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα είναι οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κάλεμπ Μάρτιν, ο οποίος είχε 15 πόντους στο Game 1 και 25 στο Game 2. Και στα πρώτα δύο ματς μέσα στο TD Garden ευστόχησε σε τρία τρίποντα, εκτελώντας με 42,9%! Στο 1.83 να επαληθεύσει και απόψε το Over 1,5, κάτι που έχει κάνει ήδη οκτώ φορές στην τρέχουσα postseason. Σε combo με το double-double του Αντεμπάγιο μπορούμε να χτίσουμε απόδοση τριπλασιασμού.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στο ΝΒΑ! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μαϊάμι – Βοστώνη, 03:30

  • Αντεμπάγιο double-double (απόδοση 1.83)
  • Μάρτιν Over 1,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 1.83)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ