ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με την τρίτη ευκαιρία των Χιτ στο 3.30

Ο Τζίμι Μπάτλερ σε αγώνα των Χιτ με τους Σέλτικς
Ο Τζίμι Μπάτλερ σε αγώνα των Χιτ με τους Σέλτικς Ⓒ 2023 CHARLES KRUPA/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 6 στους τελικούς της Ανατολής ανάμεσα στο Μαϊάμι και τη Βοστώνη.

Το Μαϊάμι ήταν πάνω με 3-0 στους τελικούς της Ανατολής και στο Game 4 προηγήθηκε με 9 πόντους διαφορά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Όλα έδειχναν ότι πήγαινε ολοταχώς για ένα επικό sweep, ωστόσο εκείνη η στιγμή αποδείχθηκε το σημείο καμπής για τη Βοστώνη, η οποία έβγαλε αντίδραση.

Οι Σέλτικς κέρδισαν με 23 πόντους διαφορά το δεύτερο ημίχρονο του Game 4 και μείωσαν σε 3-1, σπάζοντας την έδρα των Χιτ με 116-99. Δύο μέρες μετά, η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα είχε και δεύτερο match-ball πρόκρισης, ωστόσο δεν... κατέβηκε ποτέ στο TD Garden.

Η Βοστώνη προηγήθηκε με +15 στο πρώτο δεκάλεπτο και έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Η διαφορά έφτασε ακόμη και στους 24 πόντους, με τους Κέλτες να κερδίζουν τελικά άνετα το Game 5 με 110-97.

Στις δύο νίκες της, η ομάδα του Τζο Μάτσουλα βελτίωσε κατακόρυφα την ευστοχία της από το τρίποντο. Στο τέταρτο ματς σούταρε με 40% και στο πέμπτο με 41%. Ειδικά προχθές, το δίδυμο Ντέρικ Γουάιτ και Μάρκους Σμαρτ ευστόχησε σε δέκα τρίποντα συνολικά με 63% ποσοστό ευστοχίας, νούμερο εξωπραγματικό...

Ταυτόχρονα, η Βοστώνη έπαιξε άμυνα για σεμινάριο στο Game 5, δίνοντας στο Μαϊάμι μόλις 10 βολές! Είναι χαρακτηριστικό πως η τριάδα Λοβ, Χαϊσμιθ, Μάρτιν εκτέλεσε συνολικά 27 σουτ, ενώ το Usage Rate του Τζίμι Μπάτλερ υποχώρησε στο 24,3%, έχοντας μόλις 5/10 σουτ με 14 πόντους (series-low). Εν ολίγοις, οι Σέλτικς απενεργοποίησαν τον σταρ των Χιτ, οι οποίοι βασίστηκαν στους ρολίστες τους και μοιραία ηττήθηκαν κατά κράτος.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στο ΝΒΑ! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Τρίτη και φαρμακερή...

Πρώτος σκόρερ για το Μαϊάμι ήταν ο Ντάνκαν Ρόμπινσον με 18 πόντους, ωστόσο μένοντας στο παρκέ σχεδόν 28 λεπτά, οι Χιτ ήταν σαν να έπαιζαν με τέσσερις παίκτες στην άμυνα. Το Μαϊάμι είναι υποχρεωμένο απόψε να σκληρύνει την άμυνά και να κατεβάσει το τέμπο (28/05 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Επίσης, ο Μπάτλερ οφείλει να θυμηθεί τον καλό του εαυτό, να πάει στις επαφές, να κερδίσει φάουλ και να έχει σαφώς πιο ενεργό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Σποέλστρα έχει αμφίβολο τον Γκέιμπ Βίνσεντ, ενώ το ίδιο στάτους ισχύει και για τον Μάλκολμ Μπρόγκτον σε ό,τι αφορά στη Βοστώνη. Οι μπουκ δίνουν φαβορί (1.62) ξανά τους Σέλτικς, οι οποίοι επιχειρούν να γίνουν η πρώτη ομάδα στα χρονικά που ανατρέπει το 0-3.

Στο Μαϊάμι πάντως γνωρίζουν πολύ καλά, πως πρέπει απόψε να τελειώσουν τη σειρά, διότι αν πάνε σε έβδομο ματς στη Βοστώνη, τότε κινδυνεύουν να μείνουν για πάντα στην ιστορία με τη... ρετσινιά της μοναδικής ομάδας που αποκλείστηκε ενώ κέρδισε τα πρώτα τρία παιχνίδια.

Στοιχηματικά, ο άσος σε τιμές αουτσάιντερ, ακόμη και στο 2.35 αξίζει το ρίσκο. Αν μάλιστα επιλέξουμε ταυτόχρονα και το Under 24,5 του Τζέιλεν Μπράουν, τότε χτίζουμε ένα combo σε απόδοση 3.30. Ο γκαρντ της Βοστώνης έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στους τελικούς της Ανατολής, στο Game 5 και πάλι σκόραρε μόλις 21 πόντους. Στη σειρά έχει 17,6 πόντους κατά μέσο όρο και δεν έχει ξεπεράσει σε κανένα από τα πέντε ματς τους 22, που είχε στην πρώτη αναμέτρηση.

Build A Bet* στους αγώνες του ΝΒΑ! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαϊάμι – Βοστώνη: 1 & Μπράουν Under 24,5 (απόδοση 3.30), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ