ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με τα Over του Ριβς και του Γιόκιτς

Προγνωστικά NBA: Με τα Over του Ριβς και του Γιόκιτς
AP PHOTO/ABBIE PARR

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τέταρτο τελικό της Δύσης ανάμεσα στους Λέικερς και τους Νάγκετς.

Το Ντένβερ απέχει μόλις μία νίκη από την πρώτη πρόκριση της ιστορίας του σε τελικούς του ΝΒΑ. Αφού υπερασπίστηκε δύο φορές την έδρα του, τα ξημερώματα της Κυριακής έσπασε αυτή των Λέικερς, ανέβασε το σκορ στο 3-0 και έχει πλέον μπροστά του τέσσερα match-balls (23/05 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Το Λος Άντζελες το πάλεψε φιλότιμα στο Game 3. Προηγήθηκε με 94-93 7:48 πριν το φινάλε της αναμέτρησης, αλλά σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν έκανε ένα σερί 13-0 κι έκτοτε δεν κοίταξε ξανά πίσω. Ο Νίκολα Γιόκιτς μπορεί να μην έκανε αυτή τη φορά triple-double (24 πόντοι, 8 ασίστ, 6 ριμπάουντ), ωστόσο ο Τζαμάλ Μάρεϊ συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με 37 πόντους, εκ των οποίων οι 30 στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Καναδός σούπερ σταρ έχει σκοράρει και στους τρεις τελικούς της Δύσης τουλάχιστον 31 πόντους. Εξαιρετικός ήταν και ο πρώην άσος των Λέικερς, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, ο οποίος πρόσθεσε 17 πόντους με τέσσερα εύστοχα τρίποντα.

Στον αντίποδα, οι ΛεΜπρόν Τζέιμς (23 πόντοι, 12 ασίστ) και Αντονι Ντέιβις (28 πόντοι, 18 ριμπάουντ) έκαναν double-double, ωστόσο η προσπάθειά τους δεν αποδείχθηκε αρκετή. Η μεγάλη απογοήτευση των Λέικερς μέχρι στιγμής, είναι ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ, ο οποίος στη σειρά έχει κατά μέσο όρο 7 πόντους, 4 ασίστ και σουτάρει με το απογοητευτικό 29,6% εντός παιδιάς (14,3% από το τρίποντο).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που παιχνίδι με το παιχνίδι αυξάνεται το usage του Οστιν Ριβς. Ο νεαρός γκαρντ παίρνει όλο και περισσότερες αρμοδιότητες και είναι φέτος το μεγαλύτερο κέρδος των Λέικερς. Στα τρία ματς με τους Νάγκετς σκοράρει 22,7 πόντους κατά μέσο όρο, εκτελώντας με 56,5% από το τρίποντο! Στο 1.93 να ξεπεράσει απόψε τους 17, κάτι που έχει κάνει πέντε φορές στα τελευταία έξι παιχνίδια των playoffs.

Σε ό,τι αφορά στην αγορά νικητή, οι μπουκ δίνουν φαβορί τους Λέικερς στο 1.70, στη λογική ότι θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια να κρατηθούν ζωντανοί. Είναι πάντως ολοφάνερο πως τα πάντα κρίνονται από τις διαθέσεις και τα κέφια των Νάγκετς. Εφόσον οι “σβόλοι” μπουν συγκεντρωμένοι στο 100% δεν θα προξενήσει καμία έκπληξη αν τελικά "σκουπίσουν" το Λος Άντζελες.

Στο Game 3, ο Γιόκιτς φορτώθηκε νωρίς με φάουλ και έπαιξε 38 λεπτά. Στα δύο πρώτα ματς που είχε αγωνιστεί 42 λεπτά κατέβασε 17 και 21 ριμπάουντ αντίστοιχα. Στην τρέχουσα postseason έχει παίξει σε πέντε παιχνίδια πάνω από 40 λεπτά και έχει επιβεβαιώσει σε όλα το Over 13,5 ριμπάουντ. Αν το Ντένβερ μπει με τη λογική να τελειώνει μία ώρα αρχύτερα την υπόθεση πρόκριση, τότε ο Τζόκερ θα αγωνιστεί περισσότερο απ' ότι το Σάββατο και πιθανότατα θα κινηθεί ξανά σε διψήφια νούμερα σε ό,τι αφορά στα "σκουπίδια". Στο 1.90 το Over του Σέρβου σέντερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λ.Α. Λέικερς – Ντένβερ, 03:30

  • Ριβς Over 17,5 πόντοι (απόδοση 1.93)
  • Γιόκιτς Over 13,5 ριμπάουντ (απόδοση 1.90)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ