ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με τα Over του Μπράνσον και του Γκόρντον

Ο Τζέιλεν Μπράνσον με την φανέλα των Νικς
Ο Τζέιλεν Μπράνσον με την φανέλα των Νικς Ⓒ 2023 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του NBA. Στο Κλίβελαντ, οι Καβαλίερς υποδέχονται τους Νικς (01/11, 01:30 Live από το SPORT24) στο πρώτο από τις δύο μονομαχίες τους, που θα δώσουν μέσα σε δύο ημέρες, καθώς την Τετάρτη ακολουθεί το rematch στη Νέα Υόρκη.

Το αποψινό τους ματς θα είναι το πρώτο μετά την περσινή τους κόντρα για τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ στην Ανατολή, όπου οι Νικς απέκλεισαν τους Καβς στα πέντε παιχνίδια τον περασμένο Απρίλιο. Εκείνη η νίκη της Νέας Υόρκης ήταν μία δικαίωση της επιλογής της να υπογράψει τον Τζέιλεν Μπράνσον και όχι τον Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος τελικά κατέληξε μέσω ανταλλαγής από τους Τζαζ στους "ιππότες".

Σημειώνεται, ότι ο Μπράνσον πέρυσι τέλειωσε τη regular season με 24 πόντους και 6,2 ασίστ, ενώ ο Μίτσελ με 28,3 πόντους και 4,4 ασίστ.

Ο Μίτσελ έχασε το τελευταίο παιχνίδι των Καβαλίερς, οι οποίοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Ιντιάνα με 125-113. Για απόψε δίνεται αμφίβολος, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει. Αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του ΛεΒερτ, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Αλεν και Γκάρλαντ.

Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν με ρεκόρ 1-2. Οι Νικς έχασαν το Σάββατο στη Νέα Ορλεάνη, σημειώνοντας μόλις 87 πόντους και μέχρι στιγμής είναι στην 29η θέση σε ποσοστό ευστοχίας εντός παιδιάς και από τις βολές.

Η ομάδα του Τομ Τίμποντο πάντως είναι σαφώς πιο υγιής από το Κλίβελαντ και στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις τους σε πλέι-οφ και regular season το ρεκόρ είναι 7-2 υπέρ των Νικς. Η Νέα Υόρκη θα παίξει απόψε για τη νίκη στο Οχάιο και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί μία γεμάτη εμφάνιση από τον ηγέτη της. Στη νίκη επί των Χοκς ο Μπράνσον είχε 31 πόντους με 11/21 σουτ. Αντίθετα, στις δύο ήττες έβαλε μόλις 15 και 14 αντίστοιχα. Στο 1.95 το Over 22,5 του Μπράνσον.

Με δύο σοβαρές απουσίες οι Σανς

Στην Αριζόνα, οι Σανς περιμένουν τους Σπερς και παρότι θα αγωνιστούν χωρίς τους Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλεϊ Μπιλ είναι φαβορί στους 6,5 πόντους (01/11, 04:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Φυσικά, η παρουσία του Κέβιν Ντουράντ μπορεί να αποδειχθεί αρκετή για να οδηγήσει τους “ήλιους” στη νίκη απέναντι στους άπειρους Σπερς.

Το Σαν Αντόνιο θα είναι φέτος από τις πιο fun-to-watch ομάδες λόγω της παρουσίας του Βίκτορ Γουεμπανιαμά. Στο πρώτο πάντως παιχνίδι on the road η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς είδε... αστεράκια, χάνοντας από τους Κλίπερς με 123-83.

Λογικά, τα "σπιρούνια" απόψε θα είναι πιο μαχητικά και ανταγωνιστικά. Μέχρι στιγμής πάντως έχουν τη χειρότερη άμυνα στη λίγκα με 123,7 πόντους ανά αγώνα, επιτρέποντας στους αντιπάλους να σουτάρουν με 50,3%!

Ειδικά η περιφερειακή τους άμυνα σηκώνει μεγάλη βελτίωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι με το Χιούστον δέχθηκαν 24 πόντους από τον Φρεντ Φαν Φλιτ. Με τους Κλίπερς δέχθηκαν 18 από τον Χάιλαντ, ενώ στην πρεμιέρα με το Ντάλας, πέρα από τους 55 πόντους που έβαλε το δίδυμο Ντόντσιτς-Ιρβινγκ, έφαγαν κι άλλους 17 από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ.

Ευκαιρία να κολλήσει δεύτερη θετική εμφάνιση ο πολύπειρος Έρικ Γκόρντον, που είχε 21 πόντους στην άνετη επικράτηση της Κυριακής επί των Τζαζ (126-104) και αποδείχθηκε άξιος συμπαραστάτης του KD, ελλείψει των Μπιλ και Μπούκερ. Στα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν παίρνει 15,3 προσπάθειες κατά μέσο όρο. Ίσως πάει και λίγο παραπάνω απόψε. Στο 1.75 το Over 15,5 του Γκόρντον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλίβελαντ – Νέα Υόρκη: Μπράνσον Over 22,5 (απόδοση 1.95), 01:30
  • Φοίνιξ – Σαν Αντόνιο: Γκόρντον Over 15,5 (απόδοση 1.75), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ