ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με πιο ισχυρό κίνητρο το Μιλγουόκι για το 2.10

Boston Celtics' Jrue Holiday tries to get past Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the first half of an NBA basketball game Thursday, Jan. 11, 2024, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Boston Celtics' Jrue Holiday tries to get past Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the first half of an NBA basketball game Thursday, Jan. 11, 2024, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) © 2024 AP PHOTO/MORRY GASH

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ντέρμπι κορυφής στην ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς.

Όλο το NBA παίζει μπάσκετ απόψε, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 14 αναμετρήσεις. Φυσικά, η πιο ενδιαφέρουσα διεξάγεται στο Fiserv Forum, εκεί όπου θα κοντραριστούν οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ανατολής, με βάση το ρεκόρ τους, η Βοστώνη (62-16) και το Μιλγουόκι (47-31).

Οι Σέλτικς έχουν ασφαλώς κλειδώσει εδώ και πολύ καιρό την πρώτη θέση στην ανατολική περιφέρεια. Αντίθετα, οι Μπακς νιώθουν στην πλάτη τους καυτή την ανάσα των Μάτζικ και των Νικς και κινδυνεύουν να υποχωρήσουν από τη δεύτερη θέση, αν δεν επιστρέψουν άμεσα στις νίκες.

Τα “ελάφια” μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες, που είναι το χειρότερό τους σερί φέτος. Επίσης, έχουν χάσει τα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια τους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βέβαια, τόνισε πως το Μιλγουόκι δεν είναι μία ηττοπαθής ομάδας και ότι πρέπει άμεσα να αποδώσει καλύτερο μπάσκετ.

Ο Γιάννης έλειψε από την ήττα με 117-111 από το Τορόντο, την περασμένη Παρασκευή, αλλά επέστρεψε δύο μέρες αργότερα, στην ήττα με 122-109 από τη Νέα Υόρκη, έχοντας 28 πόντους, 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Κόντρα στους Νικς, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς προηγήθηκε με 61-50 στο πρώτο μέρος, αλλά έχασε με -15 την τρίτη περίοδο και με -24 το δεύτερο ημίχρονο.

Στον αντίποδα, οι Σέλτικς προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες, παρά το γεγονός ότι ο Τζο Μάτσουλα έχει ξεκινήσει να μοιράζει ανάσες στους κορυφαίους παίκτες του εν όψει playoffs. Συνήθως τους αποσύρει στα τελευταία 12λεπτα, ενώ στην πρόσφατη νίκη επί των Μπλέιζερς την Κυριακή, δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Τζέισον Τέιτουμ. Ο κορυφαίος σκόρερ (27 πόντοι ανά ματς) της Βοστώνης πάντως, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απόψε. Αμφιβολία υπάρχει για τη συμμετοχή των Πορζίνγκις και Χόρφορντ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Βοστώνη έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία φετινά παιχνίδια κόντρα στο Μιλγουόκι, αμφότερα στο TD Garden. Τον περασμένο Ιανουάριο, οι Μπακς είχαν συντρίψει εντός έδρας τους Σέλτικς με 135-102. Ίσως, οι Κέλτες θελήσουν να δώσουν απαντήσεις για εκείνη τη βαριά ήττα, ωστόσο βασικό μέλημα του Ματσούλα στην παρούσα φάση είναι να διατηρήσει υγιείς όλους τους παίκτες για την postseason.

Αντίθετα, το Μιλγουόκι έχει ασφαλώς μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη, αφενός διότι διανύει μία μέτρια φάση και ψάχνει ένα αποτέλεσμα δήλωση, αφετέρου γιατί δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση.

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι ο Γιάννης δίνεται questionable, έχει λογική να πάμε με τον άσο σε τιμές αουτσάιντερ στο 2.10, ποντάροντας στην αντίδραση των Μπακς και στο σαφώς ισχυρότερο κίνητρό τους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Βοστώνη: 1 (απόδοση 2.10), 02:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ