ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με οδηγό τον Ντέιβις για το 2.75 οι Λέικερς

Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λέικερς
Ο Άντονι Ντέιβις με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2023 JAE C. HONG/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Η Ουάσινγκτον παλεύει για να μπει στο play in tournament της Ανατολής και αυτή τη στιγμή είναι στη 10η θέση. Απόψε πάντως, παίζει σε μία από τις πιο ισχυρές έδρες του ΝΒΑ, το Κλίβελαντ και μοιραία είναι αουτσάιντερ, παρά το γεγονός ότι οι Καβς θα παίξουν χωρίς τον Τζάρετ Αλεν (18/03 01:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Οι "ιππότες" έχουν κερδίσει δύο φορές φέτος τους Γουίζαρντς (117-107 στην παράταση και 114-91) κι αν επικρατήσουν και απόψε θα σκουπίσουν τη σειρά. Η ομάδα του Τζέι Μπι Μπίκερσταφ είναι αξιόπιστη μέσα στο Rocket Mortgage Fieldhouse και μετράει 28 νίκες σε 36 παιχνίδια εκεί. Την Τετάρτη, οι Καβαλίερς έχασαν στο Οχάιο από τους σούπερ φορμαρισμένους Σίξερς, όμως οι Γουίζαρντς είναι σαφώς πιο βατός αντίπαλος και πολύ δύσκολα το Κλίβελαντ θα υποστεί δεύτερη κολλητή ήττα μπροστά στο κοινό του. Στο 1.83 ο άσος με -4,5 πόντους.

Το Σικάγο πάλεψε κόντρα στο εξαιρετικό Σακραμέντο, ισοφάρισε σε 114-114 με τετράποντο του ΝτεΡόζαν 12,5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, όμως τελικά λύγισε με τρίποντο του Ντε'Ααρον Φοξ 0,7 δεύτερα πριν τη λήξη!

Οι Μπουλς προσπαθούν να προλάβουν το play in της Ανατολής, ωστόσο είναι στη 12η θέση, μισό παιχνίδι πίσω από τη 10η Ουάσινγκτον. Απόψε, οι "ταύροι" υποδέχονται τη Μινεσότα, που έχει και αυτή ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, αφού είναι μόλις ένα παιχνίδι πίσω από το έκτο Γκόλντεν Στέιτ στη Δύση (18/03 02:00 Live από το SPORT24).

Οι Μπουλς είναι φέτος τόσο ασταθείς που δεν μπορούν να σηκώσουν αποδόσεις φαβορί. Μετρούν άλλωστε, τρεις σερί ήττες στο United Center (Φοίνιξ, Ιτνιάνα, Σακραμεντο).

Η Μινεσότα ήταν ανταγωνιστική στην ήττα από τη Βοστώνη με 104-102 και εκτός έδρας κέρδισε διαδοχικά τους Χοκς, τους Κινγκς, τους Λέικερς και τους Κλίπερς μέσα στον Μάρτιο. Σε τιμές αουτσάιντερ στο 2.20+, το διπλό αξίζει, έστω κι αν είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Ρουντί Γκομπέρ.

Προγνωστικά NBA

Το Πόρτλαντ αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι δεν θα προλάβει ούτε τη δεκάδα στη Δύση. Οι Μπλέιζερς μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες και εννιά στα τελευταία 12 παιχνίδια τους. Συνέπεια τούτου είναι να κατρακυλήσουν στη 13η θέση της περιφέρειας.

Απόψε, η ομάδα του Τσόνσι Μπίλαπς υποδέχεται τη Βοστώνη (18/03 04:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), γνωρίζοντας το απέχει πλέον 2,5 παιχνίδια από το play in και ενώ απομένουν μόλις 13 αγώνες για το φινάλε της regular season.

Οι Σέλτικς βρίσκονται σε περιοδεία, η οποία περιλαμβάνει συνολικά έξι ματς. Έχουν δώσει μέχρι στιγμής τρία και το ρεκόρ τους είναι 2-1. Παραδόξως έχασαν στο Χιούστον από τους αδύναμους Ρόκετς. Την Τετάρτη πάντως, απέδρασαν από τη Μινεσότα με τον Τζέιλεν Μπράουν να σημειώνει 35 πόντους με πέντε εύστοχα τρίποντα.

Η Βοστώνη, που κυνηγάει την πρώτη θέση στην Ανατολή, ενδέχεται να παίξει απόψε χωρίς τον Τζέισον Τέιτουμ, καθώς δίνεται αμφίβολος. Ακόμη κι έτσι βέβαια, οι Σέλτικς διατηρούν το προβάδισμα απέναντι στους απογοητευμένους Μπλέιζερς, που έχουν με τη σειρά τους αμφίβολο τον Τζέραμι Γκραντ.

Το διπλό είναι στο 1.45 και μαζί με τους 24+ πόντους του Μπράουν φτάνουμε στο 2.12. Ο γκαρντ των Σέλτικς σκοράρει 28,1 κατά μέσο όρο μέσα στον Μάρτιο και έχει πιάσει το συγκεκριμένο όριο οκτώ φορές στις τελευταίες δέκα συμμετοχές του.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Οι Λέικερς έχουν ρεκόρ 5-4 μετά τον τραυματισμό του ΛεΜπρόν και δίνουν μεγάλο αγώνα για να μπουν τουλάχιστον στη δεκάδα της Δύσης. Ο "βασιλιάς" παραμένει εκτός, ωστόσο απόψε αναμένεται η επιστροφή του Άντονι Ντέιβις (18/03 04:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Χωρίς τον AD, οι Λέικερς υπέστησαν μία πολύ κακή ήττα από το Χιούστον σε back to back παιχνίδι.

Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και το Ντάλας, που αγωνίστηκε χωρίς τους Λούκα Ντόντσιτς, Καϊρί Ιρβινγκ και Τιμ Χάρνταγουεϊ κόντρα στο Σαν Αντόνιο και χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει τους αδύναμους Σπερς, χάρη σε 28 πόντους του Κρίστιαν Γουντ. Ο Ντόντσιτς είναι δεδομένα εκτός και για το αποψινό παιχνίδι, ενώ Ιρβινγκ και Χάρνταγουεϊ έχουν αμφίβολο στάτους.

Στην παρούσα φάση, οι Λέικερς δείχνουν να έχουν πιο υγιές ρόστερ, επομένως έχουν και τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Οι Μάβερικς παίζουν με τη φωτιά, έχουν υποστεί έξι ήττες στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους και ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει έστω την παρουσία τους στο play in!

Στο 1.55 ο άσος των Λέικερς, που στα τέλη Φεβρουαρίου είχαν κερδίσει μέσα στο Ντάλας, 111-108, με κορυφαίο τον Ντέιβις (30 πόντους, 15 ριμπάουντ. Στο 2.75 μαζί με το Over 27,5 του AD, ο οποίος έχει πετύχει μίνιμουμ 28 πόντους έξι φορές στις τελευταίες οκτώ συμμετοχές του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλίβελαντ – Ουάσινγκτον: 1 -4,5 (απόδοση 1.83), 01:30
  • Σικάγο – Μινεσότα: 2 (απόδοση 2.22), 02:00
  • Πόρτλαντ – Βοστώνη: 2 & Μπράουν 24+ πόντοι (απόδοση 2.12), 04:00
  • Λ.Α. Λέικερς – Ντάλας: 1 & Ντέιβις Over 27,5 (απόδοση 2.75), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ