ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με κέφι και όρεξη στην πρεμιέρα τους οι Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Ντέμιαν Λίλαρντ πριν τον αγώνα των Μπακς με τους Θάντερ για την preseason 2023
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Ντέμιαν Λίλαρντ πριν τον αγώνα των Μπακς με τους Θάντερ για την preseason 2023 © 2023 SARAH PHIPPS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των Μιλγουόκι Μπακς στη σεζόν 2023/24 στο ΝΒΑ.

Το Μιλγουόκι και η Φιλαδέλφεια κυριάρχησαν στις επικεφαλίδες σε αυτή την offseason, αλλά για τους εντελώς αντίθετους λόγους (27/10 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι Σίξερς έγιναν πρωτοσέλιδο διότι είναι άγνωστο αν και πότε θα φορέσει ξανά τη φανέλα τους ο άλλοτε MVP της λίγκας, Τζέιμς Χάρντεν. Οι Μπακς αντίθετα έγιναν πρώτο θέμα διότι "κλείδωσαν" τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τριετή επέκταση κι έκαναν ίσως το κορυφαίο trade, ντύνοντας στα πράσινα τον Ντέμιαν Λίλαρντ από το Πόρτλαντ.

Η Φιλαντέλφεια από την άλλη δεν έκανε κάποια ηχηρή προσθήκη. Οι Κέλι Ούμπρε και Πάτρικ Μπέρβελι δεν είναι παίκτες που σε αλλάζουν επίπεδο. Χωρίς τον Χάρντεν, αναμένεται να πάρει περισσότερα λεπτά ο Μέλτον και φυσικά θα παίζει αρκετά και ο Μπέβερλι. Αυτό σημαίνει καλύτερη άμυνα, αλλά σαφώς χειρότερη επίθεση στο 5 εναντίον 5.

Η πλειονότητα του usage είναι δεδομένο πως θα πάει στα χέρια των Εμπίντ και Μάξεϊ, ωστόσο είναι αβέβαιο αν ο εύθραυστος Εμπίντ είναι έτοιμος 100% να παίξει full minutes στο ξεκίνημα της σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, το Μιλγουόκι έχει το μέγεθος με τον Μπρουκ Λόπεζ για να περιορίσει τον περσινό MVP της λίγκας. Το κυριότερο ωστόσο είναι, πως οι Σίξερς δεν διαθέτουν καθαρόαιμους σουτέρ για να εκμεταλλευτούν τυχόν double-team πάνω στον Καμερουνέζο σούπερ σταρ. Παράλληλα, ο Λόπεζ ως stretch five έχει τη δυνατότητα να τραβάει έξω από τη ρακέτα τον Εμπίντ για να δρουν ανενόχλητα οι υπόλοιπα.

Σε ό,τι αφορά στο Μιλγουόκι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν είναι αντιμετωπίσιμο το πικ εν ρολ με Λίλαρντ και Γιάννη. Είναι ξεκάθαρο πως χρειαστεί χρόνος για να βρουν ισορροπία και κώδικες επικοινωνίας, ωστόσο τα δείγματα στην preseason ήταν να μη τι άλλο ενθαρρυντικά και οι συνεργασίες τους φέτος αναμένεται να είναι το βασικό επιθετικό play της ομάδας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το... θολό σημείο στο σχεδιασμό των Μπακς, εντοπίζεται στην αμυντική τους λειτουργία, δεδομένου ότι έχασαν τους δύο καλύτερους αμυντικούς τους πάνω στην μπάλα, τον Τζρου Χολιντέι και τον Τζεβόν Κάρτερ. Η λογική λοιπόν λέει ότι το Μιλγουόκι θα προσπαθεί να κερδίζει μέσα από την επίθεσή του, τρέχοντας το γήπεδο όσο περισσότερο μπορεί. Άλλωστε, και πέρυσι ήταν η ομάδα με το 9ο πιο γρήγορο pace.

Σε ό,τι αφορά στην πρεμιέρα τους, οι Μπακς είναι ξεκάθαρα πιο ταλαντούχα ομάδα από τους Σίξερς και σίγουρα θα θελήσουν να ξεκινήσουν με μία πειστική νίκη, απέναντι σε έναν θεωρητικά βασικό τους ανταγωνιστή στην Ανατολή, για να στείλουν έτσι ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις του Γιάννη, που είπε "πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα", όταν ενημερώθηκε για το trade του Λίλαρντ.

Βατό το χάντικαπ των 4,5 πόντων για τα "ελάφια" του Αντριαν Γκρίφιν. Μαζί με Over 5,5 ασίστ από τον Λίλαρντ χτίζουμε απόδοση 2.10 με την επιλογή BUILD A BET. Ο πρώην άσος των Μπλέιζερς, έχοντας δίπλα του τον Γιάννη, θα έχει πλέον τη δυνατότητα να κινείται συχνά πυκνά στα όρια του double-double, έστω κι αν η πρώτη του δουλειά θα είναι πάντα το σκοράρισμα. Πέρυσι είχε 16 double-doubles. Στην πρεμιέρα ζητούμε να δώσει απλά έξι τελικές πάσες και όχι δέκα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Φιλαντέλφεια: 1 -4,5 & Λίλαρντ Over 5,5 ασίστ (απόδοση 2.10), 02:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ