DAILY BET

Προγνωστικά NBA: Λάμψη στην Πόλη των Αγγέλων με 2.30

 March 6, 2020, Los Angeles, CA, USA: LOS ANGELES, CA - MARCH 06: Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo 34 being guarded by Los Angeles Lakers forward LeBron James 23 during the Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers game on March 06, 2020, at Staples Center in Los Angeles, CA.  /Icon Sportswire Los Angeles USA - ZUMAi88_ 20200306_zaf_i88_133 Copyright: xJevonexMoorex
March 6, 2020, Los Angeles, CA, USA: LOS ANGELES, CA - MARCH 06: Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo 34 being guarded by Los Angeles Lakers forward LeBron James 23 during the Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers game on March 06, 2020, at Staples Center in Los Angeles, CA. /Icon Sportswire Los Angeles USA - ZUMAi88_ 20200306_zaf_i88_133 Copyright: xJevonexMoorex IMAGO IMAGES/ZUMA WIRE

Όλα τα φώτα στο Staples Center με Γιάννη εναντίον ΛεΜπρον και Ντέιβις! Ανάλυση και προγνωστικά για τα αποψινά ματς του ΝΒΑ.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντάει τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις στην "Πόλη των Αγγέλων", όντας αυτός που πλέον κάθεται στον θρόνο του ΝΒΑ. Είναι η φόρμα των Μπακς απέναντι στον αθλητικό εγωισμό των προσωπικοτήτων των Λέικερς. Όλα τα φώτα σήμερα στρέφονται στο Staples Center.

Ξεκινάμε από το Λος Άντζελες όπου θα έχουμε ένα πολύ δυνατό bras de fer μεταξύ των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς και των γηπεδούχων Λέικερς, οι οποίοι προσπαθούν να μπουν στην πρώτη οχτάδα και να πλασαριστούν όσο το δυνατό ψηλότερα (απέχουν 3.5 ματς από την 6η θέση).

Οι Μπακς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό έγινε άμεσα κατανοητό από τους Κλίπερς προχθές, όταν τα «Ελάφια» πέρασαν πάνω από τους γηπεδούχους στον πρώτο τους σταθμό στην πόλη του L.A. με την τριάδα Γ.Αντετοκούνμπο-Χόλιντεη-Πόρτις να σκορπά τον τρόμο, σκοράροντας συνολικά 79 πόντους. Ο Πόρτις μάλιστα μετράει 23.7 πόντους και 7.3 ριμπάουντ στα τελευταία τρία ματς την ώρα που οι πρωταθλητές προσπαθούν να πατήσουν στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας (βρίσκονται ένα ματς πίσω από τους Χιτ).

Οι Λέικερς με τη σειρά τους επιβλήθηκαν των Νικς στο τελευταίο τους ματς με τον Τζέιμς να κάνει τριπλ-νταμπλ, πλησιάζοντας στο μισό ματς τους όγδοους Κλίπερς. Οι «Λιμνάνθρωποι» έχουν τα γνωστά τους αγωνιστικά προβλήματα με τον κοινό πλέον να αποδοκιμάζει ανοιχτά τις προσπάθειες του Ουέστμπρουκ για περιφερειακό σουτ (δεν πτοείται βέβαια ο Russ). Ο Άντονι Ντέιβις έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του γράφοντας 29.2 πόντους και 13.2 ριμπάουντ στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Οι Μπακς είναι σαφώς καλύτερη ομάδα όμως οι Λέικερς έχουν προσωπικότητες και αθλητικό εγωισμό που μπορεί να τους δώσει ώθηση στη διεκδίκηση της νίκης. Αναμένεται μεγάλη μάχη μεταξύ Γιάννη και Άντονι Ντέιβις στο παρκέ (ο Έλληνας φόργουορντ είχε σκοράρει 47 πόντους στην προηγούμενη τους συνάντηση).

Matchcombo με Double Double Giannis Antetokounmpo & Anthony Davis Πόντοι 23+ σε απόδοση 2.30 στη Stoiximan

Στη Τζόρτζια οι Χοκς υποδέχονται τους Πέισερς, οι οποίοι μετά το trade του LeVert προσανατολίζονται στη δημιουργία μιας καινούργιας ομάδας. Τα draft picks υπάρχουν ενώ οι Σαμπόνις-Τέρνερ πιθανόν να μετακινηθούν επίσης μιας και στην Ιντιανάπολις φαίνεται πως φυσάει άνεμος αλλαγής και υπάρχει στόχευση για κάτι καινούργιο.

Η Ατλάντα έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες ενώ μετράει μια μόλις νίκη στα τελευταία 4 ματς. Η πολύ αποτελεσματική επίθεση των Χοκς βρήκε τον μπελά της απέναντι στην εξαιρετική άμυνα των Μαβς, με τα «Γεράκια» να σουτάρουν 5/25 τρίποντα (0/6 ο Γιάνγκ) το βράδυ της Δευτέρας, αδυνατώντας να εκμεταλλευτούν τη φθορά του Ντόνσιτς που βρέθηκε στον πάγκο με 5 φάουλ στο τρίτο δωδεκάλεπτο.

Οι Χοκς δίνουν μάχη για τη δέκατη θέση με τους Ουίζαρντς και χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Ιντιάνα. Οι αδύναμοι αμυντικά Πέισερς θα δώσουν ευκαιρίες καλής περιφερειακής εκτέλεσης στους σουτέρ της Ατλάντα ώστε αυτοί να επιστρέψουν μετά την πρόσφατη πολύ κακή τους βραδιά με το Ντάλας.

Χάντικαπ Ατλάντα Χοκς -4.5 σε απόδοση 1.42 στη Stoiximan

Kλείνουμε με μια βόλτα στο Μπρούκλιν, επάνω από το οποίο έχουν μαζευτεί αρκετά σύννεφα τον τελευταίο καιρό. Όχι απλά γιατί βρέχει (όντως ο καιρός ήταν βροχερός στην πόλη την εβδομάδα που μας πέρασε) αλλά γιατί οι Νετς μετρούν 8 σερί ήττες, έχοντας πέσει στην έβδομη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Μαζί τους βρίσκονται εκεί, οι ανεβασμένοι Μπόστον Σέλτικς οι οποίοι θα παραταχθούν απέναντι στην ομάδα του Νας σήμερα στο Barclays Center.

Ο τραυματισμός του Χάρντεν ήρθε να κουμπώσει στον αντίστοιχο του Ντουράντ για τους Νετς που είναι πολύ αδύναμοι στο αμυντικό κομμάτι και πλέον δεν διαθέτουν και το επιθετικό firepower για να ακολουθήσουν ομάδες που ανεβαίνουν ψηλά στο σκορ. Η Βοστόνη βέβαια δεν διαθέτει το σπουδαίο παραγωγικά σύνολο όμως είναι εξαιρετική στα μετόπισθεν. Οι Σέλτικς μετρούν 5 συνεχόμενες νίκες και αυτή τη στιγμή παίζουν την καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ. Ο Ουντόκα θα στοχεύει να κρατήσει παραγωγικά χαμηλά τους γηπεδούχους πηγαίνοντας την αναμέτρηση στο μισό γήπεδο όπου το δίδυμο Τέιτουμ-Μπράουν μπορεί να κάνει τη δουλειά. Η αναμέτρηση του Μπρούκλιν αποτελεί αναμφίβολα μια πρόκληση για τους «Κέλτες» ανεξάρτητα από τις απουσίες της ομάδας του Νας.

Under 224.5 σε απόδοση 1.47 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ