ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Κάστρο η έδρα του Ντένβερ

Ο Νίκολα Γιόκιτς
Ο Νίκολα Γιόκιτς 2022 DAVID ZALUBOWSKI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το ΝΒΑ.

Το Κλίβελαντ φιλοξενεί απόψε τη Βοστώνη για το τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τη φετινή regular season (07/03 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι Σέλτικς μείωσαν τη σειρά σε 2-1, κερδίζοντας την περασμένη Τετάρτη, στο TD Garden με 117-113, παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Ντόνοβαν Μίτσελ, που σημείωσε 44 πόντους.

Ο κορυφαίος σκόρερ των Καβς είναι αμφίβολος για απόψε, ωστόσο οι "ιππότες" είναι καθαρό φαβορί, διότι οι Κέλτες θα αγωνιστούν back to back χωρίς ημέρα ξεκούρασης, έχοντας δώσει χθες ένα εξοντωτικό παιχνίδι κόντρα στη Νέα Υόρκη, το οποίο κρίθηκε στη δεύτερη παράταση.

Μολονότι ο Τζέισον Τέιτουμ σημείωσε 40 πόντους και ο Τζέιλεν Μπράουν πρόσθεσε 29, οι Σέλτικς δεν κατάφεραν να ανακόψουν το νικηφόρο σερί των Νικς και γνώρισαν την τρίτη τους ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς.

Το σετ άνοιξε με φαβορί τους Καβς στο -1,5, όμως το χάντικαπ ανέβηκε πλέον στους 8,5 πόντους, καθώς οι Σέλτικς θα παίξουν στο Οχάιο χωρίς τους Τέιτουμ, Χόρφορντ και Ρόμπερτ Γουίλιαμς. Είτε λοιπόν πάμε στον άσο, είτε εναλλακτικά στρεφόμαστε στο Under 219,5 σε απόδοση κοντά στο 1.72, στη λογική ότι η shorthanded Βοστώνη είναι κουρασμένη από τη χθεσινή προσπάθεια και το Κλίβελαντ μπορεί να κατέβει χωρίς τον κορυφαίο του σκόρερ.

Οι Καβαλίερς άλλωστε, είναι από τις καλύτερες άμυνες του NBA και ειδικά εντός έδρας δέχονται μόλις 106,7 πόντους ανά 100 κατοχές.

Προγνωστικά NBA

Η Φιλαντέλφεια έρχεται από την κορυφαία της επικράτηση μέσα στη σεζόν, καθώς ανέκοψε ένα σερί 16 νικών του Μιλγουόκι. Το εντυπωσιακό είναι πως για να τα καταφέρει ανέτρεψε διαφορά 18 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο και σημείωσε 48 στην τέταρτη περίοδο, που ασφαλώς είναι η καλύτερή της επίδοση φέτος.

Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Σίξερς, ήταν ο Τζόελ Εμπίντ με 31 πόντους, 10 ασίστ και έξι ριμπάουντ. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε κυρίως ο Τζέιμς Χάρντεν, που είχε 38 πόντους, 10 ασίστ κι έχασε για ένα ριμπάουντ το triple-double.

Στον αντίποδα, η Ιντιάνα μετά από 11 διαδοχικές ήττες στο δρόμο, έκανε μία επιτυχημένη περιοδεία τεσσάρων αγώνων με ρεκόρ 3-1. Χθες, οι Πέισερς άλωσαν το United Center, κερδίζοντας 125-122 το Σικάγο με κορυφαίο ασφαλώς τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, που είχε 29 πόντους, 11 ασίστ και 6/9 τρίποντα, εκ των οποίων και το νικητήριο!

Οι Πέισερς είναι καλοί φέτος στα back to back παιχνίδια, αφού έχουν ρεκόρ 7-5, ωστόσο είναι αμφίβολη η συμμετοχή του κομβικού Χαλιμπέρτον. Επίσης, μετρούν έξι ήττες στα τελευταία οκτώ ματς κόντρα στους Σίξερς, με τη σειρά φέτος να είναι στο 2-0 υπέρ της Philly (07/03 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Χαμηλά βέβαια το διπλό, στο 1.40, ωστόσο πάει πάνω από το 2.05 με το double-double του Τζέιμς Χάρντεν. Ο "μούσιας" έχει 29 φέτος, μετράει 9/14 στις τελευταίες συμμετοχές του και σε τέσσερα ματς κόντρα στην Ιντιάνα, με τη φανέλα των Σίξερς, έχει αποτύχει μόνο μία φορά να κάνει double-double.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Το Μαϊάμι κέρδισε την Ατλάντα με 117-109 το Σάββατο και απόψε τη φιλοξενεί ξανά στη Φλόριντα, με στόχο ασφαλώς να κάνει το 3-1 στη φετινή σειρά (07/03 02:30 Live από το SPORT24). Οι Χιτ είναι στην έβδομη θέση της Ανατολής και αφενός κυνηγούν στην έκτη τους Νετς, αφετέρου θέλουν πάρουν αποστάσεις από τους όγδοους Χοκς, που έχουν ρεκόρ 2-2 από τότε που ανέλαβε ο Κουίν Σνάιντερ.

Προχθές, κορυφαίος παίκτης για το Μαϊάμι ήταν ο Μπαμ Αντεμπάγιο, ο οποίος σημείωσε 30 πόντους. Ο σέντερ των Χιτ έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Ατλάντα, αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδια εναντίον της, δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 20 πόντους. Στο 1.82 το Over 19,5 του Αντεμπάγιο.

Το Ντένβερ δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει το Μέμφις, με ακόμη ένα triple-double του Νίκολα Γιόκιτς. Οι Νάγκετς αύξησαν έτσι στα έξι ματς τη διαφορά τους από τους δεύτερους Γκρίζλις και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 29-4 μέσα στην Ball Arena.

Πιθανότατα, το Ντένβερ θα κερδίσει και το Τορόντο, δεδομένου ότι είχε δύο 24ωρα ξεκούρασης, ενώ οι Ράπτορς θα δώσουν απόψε τρίτο σερί ματς στο δρόμο σε διάστημα πέντε ημερών (07/03 04:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Νικ Νερς έχει απολογισμό 9-3 στα τελευταία 12 ματς και το Σάββατο κέρδισε με τα κόπων και βασάνων στην Ουάσινγκτον, με 116-109 στην παράταση.

Βατό το χάντικαπ των 5,5 πόντων για μία απόδοση γύρω στο 1.80. Οι Νάγκετς, μετά την ήττα από την Οκλαχόμα στις 22 Ιανουαρίου, μετρούν επτά σερί νίκες εντός έδρας, όλες με διαφορά από +9 και πάνω. Με το σχετικό ρίσκο παίζεται ασφαλώς και το triple-double του Γιόκιτς για να πάρουμε ένα combo στο 3.70! Ο Σέρβος δις MVP του NBA έχει κάνει φέτος 25 και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναδειχθεί τρίτη διαδοχική σεζόν πολυτιμότερος παίκτης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλίβελαντ – Βοστώνη: Under 219,5 (απόδοση 1.72), 02:00
  • Ιντιάνα – Φιλαντέλφεια: 2 & Χάρντεν double-double (απόδοση 2.07), 02:00
  • Μαϊάμι – Ατλάντα: Αντεμπάγιο Over 19,5 (απόδοση 1.82), 02:30
  • Ντένβερ – Τορόντο: 1 -5,5 (απόδοση 1.78), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ