ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Η δύναμη της Ball Arena και ο ΛεΜπρόν, combo του 2.65

Προγνωστικά NBA: Η δύναμη της Ball Arena και ο ΛεΜπρόν, combo του 2.65
AP PHOTO/JAE C. HONG

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον δεύτερο τελικό της Δύσης ανάμεσα στους Νάγκερς και τους Λέικερς.

Το Ντένβερ συνέχισε την αλάνθαστη πορεία του εντός έδρας στα playoffs. Κέρδισε με 132-126 τους Λέικερς στον πρώτο τελικό της Δύσης κι έκανε το 7x7 στην Ball Arena στην τρέχουσα postseason. Για ακόμη ένα ματς ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν απόλυτα κυριαρχικός. Με 34 πόντους, 21 ριμπάουντ και 14 ασίστ έκανε το τρίτο διαδοχικό του triple-double και τέταρτο στα τελευταία πέντε παιχνίδια!

Το Game 1 φαινόταν ότι θα εξελιχθεί σε υγιεινός περίπατος για τους Νάγκετς, καθώς προηγήθηκαν με +18 στο ημίχρονο και με +21 κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Ωστόσο, με τις προσαρμογές που έκανε ο Ντάρβιν Χαμ στο δεύτερο ημίχρονο, οι Λέικερς κατάφεραν να μειώσουν στο τέλος ακόμη και στο τρίποντο.

Ο κόουτς του Λ.Α. αποφάσισε να ρίξει πάνω στον Τζόκερ τον Ρούι Χατσιμούρα και έβαλε τον Άντονι Ντέιβις στον Άαρον Γκόρντον. Με αυτόν τον τρόπο ο AD είχε το... ελεύθερο να δίνει βοήθειες και ρισκάροντας το μακρινό σουτ του Γκόρντον. Παράλληλα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημάδεψε συστηματικά στην άμυνα των Νάγκετς τον Τζαμάλ Μάρεϊ και τέλειωσε το ματς με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 9/16 σουτ!

Στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο οι Λέικερς σούταραν με 67,5%, κέρδισαν τα ριμπάουντ και... γλύκαναν τις εντυπώσεις συγκριτικά με το πρώτο μέρος, όπου το Ντένβερ έμοιαζε αχτύπητο. Η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν πάντως, πέρα από τον Γιόκιτς είχε την απαιτούμενη επιθετική πολυφωνία για να αντέξει στην αντεπίθεση των Λέικερς και την εξαιρετική εμφάνιση των Ντέιβις και Οστιν Ριβς που πέτυχαν 40 και 23 πόντους αντίστοιχα. Ο Μάρεϊ σημείωσε 31, ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ έγραψε double-double (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ πρόσθεσε 21 κόντρα στην πρώτην ομάδα του.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για τους Λέικερς το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα θα είναι οδηγός απόψε (19/05 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Το να σπάσουν πάντως την έδρα των Νάγκετς δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Το Ντένβερ έχει φέτος ρεκόρ 41-7 στην Ball Arena και δικαιωματικά θεωρείται ξανά φαβορί σε τιμές κοντά στο 1.50. Μαζί με το double-double πάντως του "βασιλιά" χτίζουμε ένα πολύ ενδιαφέρον combo σε απόδοση 2.65.

Ο ΛεΜπρόν έχασε το triple-double για μία ασίστ στο Game 1. Μετράει φέτος έξι double-doubles στα playoffs και στα τελευταία τρία ματς με τους Γουόριορς, είχε 9 ριμπάουντ.

Ενδεχομένως αξίζει μία ματιά και το Under 226,5 σε τιμές άνω του 1.90. Στο πρώτο ματς μπορεί να μπήκαν 258 πόντοι συνολικά, ωστόσο το pace δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλό (97,5). Το σκορ λοιπόν πήγε σε αυτά τα επίπεδα διότι και οι δύο ομάδες σούταραν με πάνω από 54% εντός παιδιάς. Πιθανότατα τα ποσοστά τους θα διορθώσουν προς τα κάτω στο Game 2, επομένως αναμένεται και σαφώς πιο χαμηλά ο πήχης στο σύνολο των πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντένβερ – Λ.Α. Λέικερς: 1 & ΛεΜπρόν double-double (απόδοση 2.65), 03:30

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ