ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για το 4/4 στο In-Season Tournament οι Λέικερς

Ο Άντονι Ντέιβις
Ο Άντονι Ντέιβις 2022 MATT SLOCUM/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του NBA, όλα μετρούν και για το In-Season Tournament. Στην Ανατολή, το Ορλάντο επιστρέφει στη βάση του, μετά από ένα επιτυχημένο road-trip με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, για να αντιμετωπίσει τώρα το Τορόντο (22/11 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Οι Μάτζικ ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους, επικρατώντας με 128-116 στην Ιντιανάπολις την Κυριακή. Από νίκη έρχονται και οι Ράπτορς, που έκαναν περίπατο (142-113) κόντρα στους αδύναμους Πίστονς, γράφοντας μάλιστα ρεκόρ οργανισμού με 44 ασίστ! Στα ευχάριστα ασφαλώς για τον Ντάρκο Ραγιάκοβιτς και η επιστροφή στη δράση του Ανουνόμπι, έπειτα από απουσία τριών αγώνων.

Το σετ αναμενόμενα εδώ είναι πολύ κλειστό, με τον άσο οριακά φαβορί, καθώς κοντράρονται δύο ομάδες με παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Το Τορόντο είναι πιο ψημένο σύνολο, το Ορλάντο έχει μεγαλύτερο potential, αλλά εξακολουθεί να παίζει χωρίς δύο σημαντικά μέλη (Φουλτς, Κάρτερ Τζούνιορ).

Προτιμότερο να στραφούμε στα ειδικά και στο Over 23,5 του Φραντς Βάγκνερ σε πόντους και ριμπάουντ. Ο Γερμανός άσος ξεπέρασε το συγκεκριμένο line τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε ματς, ενώ τις δύο προηγούμενες φορές που οι Μάτζικ φιλοξένησαν τους Ράπτορς σημείωσε 34 και 23 πόντους αντίστοιχα.

Φουλ επίθεση στο Ατλάντα - Ιντιάνα

Το πιο θεαματικό ματς της βραδιάς αναμένεται στην Ατλάντα, εκεί όπου οι Χοκς θα φιλοξενήσουν τους Πέισερς (22/11 02:30 Live από το SPORT24). Η Ιντιάνα έχει το κορυφαίο επιθετικό rating (125,7) στο NBA, έχει επίσης την καλύτερη αναλογία ασίστ-λαθών (2,31) και το πιο γρήγορο pace. Από την άλλη, οι Χοκς έχουν το τρίτο πιο γρήγορο pace και σκοράρουν 119,9 πόντους, που είναι ο πέμπτος καλύτερος μέσος όρος στη λίγκα.

Τα "γεράκια" θα προσπαθήσουν απόψε να βάλουν στοπ σε ένα αρνητικό σερί τριών ηττών εντός έδρας και παράλληλα να κάνουν τη δεύτερη νίκη τους στο In-Season Tournament για να μπουν γερά στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς αυτή τη στιγμή έχουν ρεκόρ 1-1. Οι Πέισερς στον αντίποδα έχουν 2-0 κι αν κερδίσουν απόψε θα κάνουν μεγάλο βήμα για την πρωτιά στο Group A της Ανατολής.

Στη λογική ότι η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ μετράει επτά σερί ματς με πάνω από 240 πόντους, μπορούμε να ζητήσουμε το Over 239,5. Μαζί με τουλάχιστον 12 ασίστ του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον φτάνουμε σε απόδοση 2.30. Στα τελευταία 10 ματς, επτά φορές υπερέβη το συγκεκριμένο όριο ο άσος της Ιντιάνα. Με το Ορλάντο την Κυριακή έμεινε μόλις στις τρεις τελικές πάσες. Το πιθανότερο είναι πως τώρα θα επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ.

Σοβαρά στο In-Season Tournament οι Λέικερς

Στη Δύση, οι Λέικερς είναι η μοναδική ομάδα με ρεκόρ 3-0 στο In-Season Tournament. Το Λος Άντζελες αντιμετωπίζει με απόλυτη σοβαρότητα το νεοσύστατο τουρνουά και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει δηλώσει ανοιχτά ότι θέλει να το κατακτήσει. Παρότι λοιπόν δίνεται αμφίβολος, το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστεί απόψε κόντρα στους Τζαζ (22/11 05:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) κι αν είναι να χάσει κάποιο ματς, μάλλον θα είναι αυτό της Τετάρτης με τους Μάβερικς.

O "βασιλιάς" για ακόμη μία σεζόν αποδίδει σε τοπ επίπεδο, όπως αποδεικνύουν και οι εντυπωσιακοί αν μη τι άλλο αριθμοί του (26,4 πόντοι, 8,2 ριμπάουντ, 6,5 ασίστ). Απέναντι στη μετριότατη άμυνα των Τζαζ (118,7 πόντοι ανά 100 κατοχές), οι οποίοι έχουν εκτός και τον Γουόκερ Κέσλερ, ο ΛεΜπρόν θα έχει την ευκαιρία να γεμίσει ακόμη μια φορά τη στατιστική του γραμμή, οδηγώντας παράλληλα τους Λέικερς στη νίκη.

Φυσικά, χωρίς τον βασικό τους σέντερ και με κύριο αντίπαλο τον Τζον Κόλινς, υπάρχει πρόσφορο έδαφος και για τον Αντονι Ντέιβις να κυριαρχήσει απόλυτα στις δύο ρακέτες. Στο 1.93 ο άσος με -7,5 των Λέικερς, που μετρούν πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ορλάντο – Τορόντο: Φραντς Βάγκνερ Over 23,5 πόντοι και ασίστ (απόδοση 1.95), 02:00
  • Ατλάντα – Ιντιάνα: Over 239,5 & Χαλιμπέρτον Over 11,5 ασίστ (απόδοση 2.30), 02:30
  • Λ.Α. Λέικερς – Γιούτα: 1 -7,5 (απόδοση 1.93), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ