ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για την ισοφάριση η Βοστώνη στο 2.15

Ο Τζέισον Τέιτουμ σκοράρει μπροστά στον Μπαμ Αντεμπάγιο στον πρώτο τελικό της Ανατολής του ΝΒΑ ανάμεσα στη Βοστώνη και το Μαϊάμι 2022/23
Ο Τζέισον Τέιτουμ σκοράρει μπροστά στον Μπαμ Αντεμπάγιο στον πρώτο τελικό της Ανατολής του ΝΒΑ ανάμεσα στη Βοστώνη και το Μαϊάμι 2022/23 © 2023 CHARLES KRUPA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 2 στους τελικούς της Ανατολής ανάμεσα στη Βοστώνη και τη Μαϊάμι.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η Βοστώνη έχασε το πρώτο παιχνίδι στους τελικούς της Ανατολής από το Μαϊάμι, επομένως το γεγονός ότι είναι κάτω με 1-0 δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτή.

Οι Σέλτικς ξεκίνησαν δυνατά το ματς και προηγήθηκαν ακόμη και με 12 πόντους. Η διαφορά ωστόσο έγινε στην τρίτη περίοδο, όπου οι Χιτ πήραν κυριολεκτικά φωτιά και επικράτησαν με 46-25, έχοντας 17-26 σουτ (65,4%)!

Το Μαϊάμι ολοκλήρωσε το ματς με ποσοστό 51,5% από το τρίποντο και επιθετικό rating 128,1 πόντους ανά 100 κατοχές. Με τέτοια νούμερα δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει. Φυσικά, σημαιοφόρος στο break για την ομάδα του Ερικ Σποέλστρα ήταν ο Τζίμ Μπάτλερ με 35 πόντους και επτά ασίστ.

Ο παίκτης πάντως που αποδείχθηκε περισσότερο κομβικός ήταν ο Μπαμ Αντεμπάγιο, ο οποίος ήταν όσο επιθετικός έπρεπε, σημείωσε 20 πόντους, μοίρασε πέντε ασίστ και όσο αγωνίστηκε είχε το καλύτερο -/+ (+18) στην αναμέτρηση.

Επίσης, οι Χιτ πήραν πολλές βοήθειες από τον πάγκο τους, με το δίδυμο Κάλεμπ Μάρτιν και Κάιλ Λάουρι να προσθέτει συνολικά 30 πόντους με τρία εύστοχα τρίποντα έκαστος. Γενικά είναι εντυπωσιακή η μεταμόρφωση του Μαϊάμι στα playoffs, σε ό,τι αφορά την ευστοχία του από το τρίποντο. Στη regular season είχε το 27ο ποσοστό με 34,4% και στην postseason έχει το τέταρτο καλύτερο με 37,8%!

Στον αντίποδα, η Βοστώνη δεν τα πήγε άσχημα επιθετικά (120,8 πόντοι ανά 100 κατοχές). Μπορεί να σούταρε με 34,5% από το τρίποντο, αισθητά κάτω από τον μέσο όρο της (39,8%) στα playoffs, ωστόσο κυριάρχησε στους πόντους μέσα από τη ρακέτα (62-40) και ουσιαστικά έχασε διότι δεν βρήκε κάποια αναγκαία στοπ στην άμυνά της.

Οι Σέλτικς πάντως έχουν επιβεβαιώσει επανειλημμένως στο παρελθόν ότι δεν... τρομάζουν όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Και πέρυσι έχασαν το Game 1 από τους Χιτ, αλλά στο τέλος αυτοί προκρίθηκαν στους τελικούς του ΝΒΑ. Break υπέστησαν και στο πρώτο ματς με τη Φιλαντέλφεια, στον προηγούμενο γύρο, αλλά στο φινάλε έφεραν τη σειρά στα μέτρα τους και προκρίθηκαν με 4-3.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρότι λοιπόν το Μαϊάμι αύξησε τις πιθανότητές του για πρόκριση από το 13,7% στο 28,3%, η Βοστώνη παραμένει το καθαρό φαβορί για να περάσει στους τελικούς, δεδομένου ότι έχει το πιο ποιοτικό και βαθύ ρόστερ (20/05 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT 24).

Οι Χιτ δεν μπορεί να είναι δυσαρεστημένοι αν επιστρέψουν στη Φλόριντα, έχοντας μία νίκη στις αποσκευές τους, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά ότι όσο πιο πολύ τραβήξει η σειρά, τόσο περισσότερο θα αποτυπώνονται στο παρκέ οι πιο πολλές λύσεις των Σέλτικς.

Δύσκολο πάντως να επιστρέψει η Βοστώνη δεύτερο σερί σπάσιμο μέσα στο TD Garden. Στην τρέχουσα postseason έχει ρεκόρ 4-1 μετά από ήττα. Κόντρα στους Σίξερς για παράδειγμα, απάντησε εμφατικά στο Game 2, κερδίζοντας με 34 πόντους διαφορά!

Λογικά, το σύνολο του Τζο Μάτσουλα θα ισοφαρίσει τα ξημερώματα σε 1-1, ωστόσο το line στο χάντικαπ (8,5) υποτιμάει αρκετά τη σούπερ πορεία των Χιτ μέχρι στιγμής. Καλύτερα να κατεβάσουμε το όριο σε πιο βατά πλαίσια στους 3,5 πόντους για παράδειγμα και να χτίσουμε ένα Bet Builder για να πάρουμε καλύτερη απόδοση.

Ο άσος με -3,5 είναι το 1.40, αλλά μπορεί να φτάσει στο 2.15 αν σημειώσει ταυτόχρονα μίνιμουμ 16 πόντους ο Αντεμπάγιο. Ο σέντερ του Μαϊάμι έχει πιάσει αυτό το όριο εννιά φορές στα 12 φετινά ματς των playoffs. Επίσης, στα τέσσερα παιχνίδια με τη Βοστώνη φέτος στην κανονική διάρκεια πέτυχε 30, 28, 23 και 19 πόντους αντίστοιχα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Μαϊάμι: 1 -3,5 & Αντεμπάγιο 16+ πόντοι (απόδοση 2.15), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ