ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για την 5η σερί νίκη οι Μπακς στο 3.00

Προγνωστικά NBA: Για την 5η σερί νίκη οι Μπακς στο 3.00
2023 AP PHOTO/MORRY GASH

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Το Μιλγουόκι συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές νίκες, κερδίζοντας το Σάββατο, το Ντάλας του Λούκα Ντόντσιτς και απόψε έχει την ευκαιρία να διευρύνει περαιτέρω το σερί του, αφού παίζει με την Ουάσινγκτον, των 10 ηττών σε 12 ματς (21/11 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Κορυφαίοι για τους Μπακς κόντρα στους Μάβερικς, ήταν ως συνήθως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (40 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και ο Ντέμιαν Λίλαρντ (27 πόντοι, 12 ασίστ). Τα "ελάφια" ήταν εντυπωσιακά στην επίθεση, αφού έβαλαν 132 πόντους, έχοντας πάνω από 50% εντός παιδιάς και σχεδόν 38% από το τρίποντο.

Στον αντίποδα, η Ουάσινγκτον διεκδικεί φέτος τον... τίτλο του χρυσού βατόμουρου. Την Παρασκευή, για το In-Season Tournament, έχασε με κάτω τα χέρια 120-99 από τους Νικς. Απογοητευτικός σε ακόμη ένα ματς, με μόλις 8 πόντους (2/11 σουτ) ήταν ο Τζόρνταν Πουλ, ο οποίος φέτος εκτελεί με 39% εντός παιδιάς και με μόλις 27% από το τρίποντο. Ο24χρονος γκαρντ ήρθε θεωρητικά από τους Γουόριορς για να εξελιχθεί σε παίκτης franchise στην Ουάσινγκτον, ωστόσο υπάρχει πλέον έντονη φημολογία ότι το front office των Γουίζαρντς προσπαθεί να απαλλαγεί από το παχυλό συμβόλαιό του (σχεδόν 28 εκατ. δολάρια), ψάχνοντας για ανταλλαγή μέχρι το trade deadline.

Όπως και να έχει, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στο κομμάτι της ποιότητας και των φιλοδοξιών. Οι Μπακς στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους κέρδισαν με +31 τη Σάρλοτ και με +16 το Τορόντο, χωρίς μάλιστα να έχουν τον Γιάννη κόντρα στους Ράπτορς. Επίσης, το Μιλγουόκι μετράει επτά νίκες στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις του στο Capital One Center.

Κοντά στο 1.90 το διπλό με -9,5. Αν μοιράσει και τουλάχιστον πέντε ασίστ ο Γιάννης τότε αγγίζουμε τον τριπλασιασμό. Ο ηγέτης των Μπακς είχε στα τελευταία δύο ματς συνολικά 16 τελικές πάσες. Πέρυσι, σε τρία παιχνίδια με τους Γουίζαρντς μοίρασε 7, 13 και 10 αντίστοιχα.

Της... αμύνης τα παιδιά

Πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία αναμένεται στη Μινεάπολις, ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες άμυνες της λίγκας, τη Μινεσότα και τη Νέα Υόρκη (21/11 03:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Οι Τίμπεργουλβς επιστρέφουν στη βάση τους μετά από ένα επιτυχημένο road-trip πέντε αγώνων, όπου πέτυχαν τέσσερις νίκες. Συνολικά, οι "λύκοι" έχουν φέτος σημειώσει 9 νίκες σε 12 αγώνες και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους Νικς, που κέρδισαν τα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια τους.

Η ομάδα του Τομ Τίμποντο έχει το πέμπτο καλύτερο αμυντικό rating (108,3) και το κορυφαίο ποσοστό στην εξασφάλιση των αμυντικών ριμπάουντ. Από την άλλη, το σύνολο του Κρις Φιντς έχει το τρίτο καλύτερο αμυντικό rating (107,0) και εντός έδρας έχει το απόλυτο με ρεκόρ 5-0. Σε αυτά τα πέντε ματς μάλιστα, οι Τίμπεργουλβς δέχθηκαν κατά μέσο όρο μόλις 96,8 πόντους.

Οι Νικς προφανώς είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, ωστόσο η Μινεσότα στο Target Center έχει κερδίσει μεταξύ άλλων, τους πρωταθλητές Νάγκετς και τους Σέλτικς. Αποδεκτό το χάντικαπ των 2,5 πόντων για τον άσο στο 1.93.

Αντιδρά το Μαϊάμι

Σικάγο και Μαϊάμι θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά στο United Center μέσα σε τρεις ημέρες (21/11 03:00 Live από το SPORT24). Το Σάββατο, επικράτησαν οι Μπουλς με 102-97, σε ένα ματς που οι Χιτ είχαν το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα ξεκίνησε την αναμέτρηση με επί μέρους 22-1 και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 50-40. Οι Μπουλς ωστόσο, κέρδισαν με 34-21 το 4ο δεκάλεπτο και έφτασαν σε μία εντυπωσιακή ανατροπή.

Η νίκη βέβαια του Σαββάτου δεν μπορεί να... μακιγιάρει τα εμφανή προβλήματα των "ταύρων". Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν στα δύο ματς με το Ορλάντο, που προηγήθηκαν χρονικά, σημείωσε μόλις 33 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος δεν έπιασε σε κανένα τους 100 (94 και 97 αντίστοιχα). Το Σικάγο έχει το δεύτερο χειρότερο επιθετικό μέσο όρο με 107,2 πόντους και γενικά δεν πείθει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι σοβαρό φέτος.

Αντίθετα, το Μαϊάμι μετρούσε επτά σερί νίκες πριν χάσει το Σάββατο και απόψε δύσκολα θα δεχθεί να ηττηθεί back to back από την ίδια ομάδα. Πάνω από το 1.90 το διπλό με το ελάχιστο χάντικαπ του 1,5 πόντου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάρλοτ – Μιλγουόκι: 2 -9,5 & Γιάννης Over 4,5 ασίστ (απόδοση 3.00), 02:00
  • Μινεσότα – Νέα Υόρκη: 1 -2,5 (απόδοση 1.93), 03:00
  • Σικάγο – Μαϊάμι: 2 -1,5 (απόδοση 1.93), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ