ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για τη 10η σερί νίκη οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς

Προγνωστικά NBA: Για τη 10η σερί νίκη οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς
AP PHOTO/ADAM HUNGER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Μπορεί το Μιλγουόκι να μην εντυπωσίασε κόντρα στα... δεύτερα του Ντένβερ, παρόλα αυτά η δουλειά έγινε. Οι Νάγκετς έπαιξαν back to back την Τετάρτη και ο Μάικλ Μαλόουν αποφάσισε να ξεκουράσει τους Γιόκιτς, Μάρεϊ, Πόρτερ Τζούνιορ και Κάλντγουελ Πόουπ. Οι Μπακς έφτασαν στο 107-99 έχοντας ως συνήθως για κορυφαίο παίκτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με 33 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Απόψε, η ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλτσερ παίζει στην Ιντιάνα, κόντρα στους Πέισερς, οι οποίοι χωρίς τον τραυματία Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, έχουν υποχωρήσει στην ένατη θέση της Ανατολής (28/01 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Την Τετάρτη, η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ έχασε από το Ορλάντο και συμπλήρωσε οκτώ ήττες στα τελευταία εννιά ματς.

Στις 16 Ιανουαρίου, τα "ελάφια" είχαν κερδίσει τους Πέισερς με 132-119, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση φέτος. Από εκείνο το παιχνίδι είχε απουσιάσει ο Γιάννης. Απόψε αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, άρα εκτός απροόπτου, οι Μπακς θα φτάσουν τις 10 σερί νίκες απέναντι στην Ιντιάνα, η οποία παρεμπιπτόντως έχει αμφίβολο και τον Μάιλς Τέρνερ.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι, πως οι Μπακς θα κοιτάξουν να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι για να μπορέσει ο Μπουντενχόλτσερ να δώσει ανάσες τους starters. Στο 1.50 το διπλό με -4,5. Κοντά στον διπλασιασμό μαζί με το Over 225,5, όριο που επαλήθευσε 8/10 φορές στα τελευταία παιχνίδια της η Ιντιάνα.

Προγνωστικά NBA

Στη Μινεάπολις, οι Τίμπεργουλβς περιμένουν τους Γκρίζλις σε ένα ζευγάρι που έχει... προηγούμενα από την περσινή τους μονομαχία στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, όταν οι "αρκούδες" είχαν κερδίσει τη σειρά με 4-2 (28/01 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Η Μινεσότα ξεκίνησε τη σεζόν με πολύ υψηλές προσδοκίες, όμως προς το παρόν περνάει κάτω από τον πήχη. Μέσα στον Ιανουάριο κάτι πάει να δείξει, έχοντας ρεκόρ 9-4, ωστόσο εξακολουθεί να μη γεμίζει το μάτι.

Από την άλλη, το Μέμφις είναι σταθερά στη δεύτερη θέση της Δύσης, όμως τα έχει βρει σκούρα στο μεγαλύτερο road-trip της σεζόν, γνωρίζοντας τέσσερις απανωτές ήττες από Λέικερς, Σανς, Κινγκς και Γουόριορς. Απόψε ολοκληρώνει την περιοδεία του δίνοντας πέμπτο εκτός έδρας ματς σε μία εβδομάδα.

Στις προηγούμενες δύο συναντήσεις τους μέσα στη σεζόν, οι νίκες μοιράστηκαν, με το σκορ πάντως να μένει χαμηλά. Το Μέμφις κέρδισε με 114-103 και η Μινεσότα με 109-101. Το όριο απόψε έχει βγει αρκετά ψηλά, στο 238,5 πόντους και μας ωθεί στο Under σε απόδοση 1.88. Άλλωστε, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει άρωμα πλέι-οφ και οι άμυνες λογικά δεν θα είναι χαλαρές. Υπενθυμίζεται, ότι στην περσινή σειρά, μόνο το Game 1 ξεπέρασε τους 238 πόντους. Τα επόμενα πέντε, πήγαν όλα στο Under.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Στο Σαν Φρανσίσκο, το Γκόλντεν Στέιτ φιλοξενεί το Τορόντο (28/01 05:00 Live από το SPORT24). Το συγκεκριμένο ζευγάρι ξυπνάει φυσικά μνήμες από τους τελικούς του 2019, όταν οι Ράπτορς είχαν αναδειχθεί πρωταθλητές.

Η ομάδα του Νικ Νερς ξεκίνησε εντυπωσιακά ένα road-trip επτά αγώνων, επικρατώντας στο Σακραμέντο. Μάλιστα, κράτησε τους Κινγκς μόλις στους 95 πόντους, που είναι η χειρότερή τους επιθετική επίδοση φέτος.

Απόψε, η ομάδα του Νικς Νερς θα επιδιώξει να πετύχει τρίτη διαδοχική νίκη, ισοφαρίζοντας το μεγαλύτερό της σερί μέσα στη σεζόν.

Οι Γουόριορς από την πλευρά τους, κέρδισαν με 122-120 τους Γκρίζλις, την Τετάρτη, με νικητήριο καλάθι από τον Τζόρνταν Πουλ και τον Στεφ Κάρι να σημειώνει 34 πόντους. Καθοριστικός και ο Κλέι Τόμπσον, που ευστόχησε σε τρίποντο στο 117-118, 14 δεύτερα πριν το φινάλε.

Οι Dubs έτσι, έβαλαν στοπ σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών εντός έδρας. Το Γκόλντεν Στέιτ έχει ρεκόρ 4-6 στα τελευταία δέκα ματς και θα επιχειρήσει απόψε να κάνει back to back νίκες για πρώτη φορά μετά τις 2 Ιανουαρίου. Τον Δεκέμβριο, οι "πολεμιστές" είχαν κερδίσει 126-110 μέσα στον Καναδά, παρά την απουσία του Κάρι. Σε εκείνο το ματς, είχε κάνει season-high ο Πουλ με 43 πόντους.

Το line των 3,5 πόντων είναι βατό για να βγάλουν τον άσο στο 1.75 οι Γουόριορς, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία απόψε να επιστρέψουν ξανά πάνω από το 50%.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Μιλγουόκι: 2 -4,5 & Over 225,5 (απόδοση 1.98), 02:00
  • Μινεσότα – Μέμφις: Under 238,5 (απόδοση 1.88), 02:30
  • Γκόλντεν Στέιτ – Τορόντο: 1 -3,5 (απόδοση 1.75), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ