ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Δοκιμασία για τους Μπακς στο Ορλάντο, με Κάρι για τη ρεβάνς οι Γουόριορς

Ο Στεφ Κάρι
Ο Στεφ Κάρι Ⓒ 2023 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το ΝΒΑ.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του NBA. Ανάμεσα σε αυτά και η αναμέτρηση του Μιλγουόκι στη Φλόριντα με το Ορλάντο (12/11 01:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Οι Μπακς έχασαν την Πέμπτη με 126-124 στην Ιντιάνα, παρά το επιθετικό ξέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που σημείωσε 54 πόντους με 19/25 σουτ και 16/18 βολές! Αυτή ήταν η έβδομη 50αρα του Γιάννη στην καριέρα του και η τρίτη μέσα στο 2023!

Το Μιλγουόκι έπαιξε στην Ιντιανάπολις χωρίς τον Ντέμιαν Λίλαρντ, ο οποίος έχει αμφίβολο στάτους για απόψε. Φυσικά, αν αγωνιστεί, η λογική λέει πως το χάντικαπ των 3,5 πόντων θα πάει λίγο πιο πάνω. Υπενθυμίζεται πάντως, ότι οι Μπακς κέρδισαν στο καλάθι τους Πίστονς, με +4 τους Νετς, +5 τους Νικς και στον πόντο τους Σίξερς.

Γενικά, η ομάδα του Αντιαν Γκρίφιν είναι φανερό πως ακόμη δεν έχει βρει ένα σταθερό επίπεδο απόδοσης. Οι Μπακς δέχονται 120,3 πόντους ανά ματς, που είναι η 25η επίδοση της λίγκας. Επίσης, έχουν τη δεύτερη χειρότερη επίδοση σε ριμπάουντ (40 ανά παιχνίδι) και την τρίτη χειρότερη σε ασίστ (22,1). Είναι λοιπόν εμφανές ότι απαιτείται βελτίωση σε αρκετούς τομείς.

Από την άλλη, το Ορλάντο έχασε με 120-119 από την Ατλάντα, στο Μεξικό, την Πέμπτη, κάνοντας 19 λάθη! Οι Μάτζικ είναι μία νεανική ομάδα, η οποία όμως παίζει με υπέρμετρο ενθουσιασμό και υποπίπτει σε 16,3 λάθη ανά παιχνίδι. Παράλληλα βέβαια, υποχρεώνει τους αντιπάλους της σε πάνω από 17. Στο 1.85 το Over 29,5 συνολικά λάθη.

Ανταγωνιστικό με Μπαρνς το Τορόντο

Το Τορόντο ξεκινώντας με ρεκόρ 4-4, μάλλον κλείνει τα στόματα όσων βιάστηκαν να πουν ότι φέτος θα κυνηγούσε τη λοταρία και τίποτα περισσότερο. Οι Ράπτορς κέρδισαν τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, βγάζοντας διαδοχικά διπλά στο Τέξας, απέναντι σε Σαν Αντόνιο και Ντάλας.

Απόψε, οι Ράπτορς θα πάνε στη Βοστώνη για να κλείσουν ένα road-trip τεσσάρων αγώνων, με το πιο απαιτητικό ματς που έχουν δώσει φέτος (12/11 02:00 Live από το SPORT24). Οι Σέλτικς κέρδισαν χθες το Μπρούκλιν με 121-107 και ξεκίνησαν με το δεξί το In-Season Tournament. Τώρα όμως θα δώσουν back to back παιχνίδι και θεωρητικά έχουν ένα μειονέκτημα έναντι των Ράπτορς. Βέβαια, η Βοστώνη έχει ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ στο ΝΒΑ, επομένως δεν προξενεί εντύπωση ότι προσφέρεται καθαρό φαβορί στους 8,5 πόντους.

Το Τορόντο για να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστικό στο TD Garden είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί μία μεγάλη εμφάνιση του του Σκότι Μπαρνς, που έχει εξελιχθεί φέτος στο πρώτο βιολί της ομάδας και είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της λίγκας. Ο 22χρονος δυναμικός σμολ φόργουορντ μετράει 21,5 πόντους, 10,4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Στα τελευταία πέντε ματς έκανε τέσσερα double-doubles και συνολικά μέχρι στιγμής έχει πέντε. Στο 2.62 το ενδεχόμενο να τα κάνει έξι κόντρα στη Βοστώνη. Μέχρι στιγμής, μόνο οι Γιόκιτς, Γκομπέρ, Χαλιμπέρτον, Ραντλ, Σαμπόνις, Ντέιβις, Ντόντσιτς και Εμπίντ έχουν παραπάνω double-doubles από τον Μπαρνς.

Για το 9/9 οι Γουόριορς κόντρα στους Καβαλίερς

Το πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση των Καβαλίερς κόντρα στους Γουόριορς στο Σαν Φρανσίσκο (12/11 03:30 Live από το SPORT24). Αυτή θα είναι η δεύτερη μονομαχία τους φέτος. Έπαιξαν ξανά την περασμένη Κυριακή, στο Οχάιο, με τους Καβς να κερδίζουν 115-104. Σε εκείνο το παιχνίδι οι Μόμπλεϊ και Αλεν πρόσφεραν μαζί 25 πόντους και 25 ριμπάουντ, ενώ το δίδυμο των γκαρντ, Μίτσελ και Γκάρλαντ έδωσε συνολικά 55 πόντους.

Τα δεδομένα βέβαια μέσα στην έδρα του Γκόλντεν Στέιτ είναι πολύ διαφορετικά, καθώς οι Καβαλίερς μετρούν οκτώ διαδοχικές ήττες εκεί για τη regular season. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Στεφ Κάρι στις τελευταίες τέσσερις υποδοχές του Κλίβελαντ στην Bay Area σκοράρει 36 πόντους κατά μέσο όρο με πάνω από 57% ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή του τριπόντου.

Οι Γουόριορς λογικά δεν θα ανεχθούν να χάσουν ξανά από τους Καβαλίερς, καπάκι μάλιστα μετά την ήττα τους στο Ντένβερ με 108-105. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι Dubs μετρούν 16-4 στα τελευταία 20 παιχνίδια τους εντός έδρας. Στο 2.30 ο άσος με τουλάχιστον 26 πόντους από τον Κάρι. Ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών σκοράρει φέτος 30 πόντους ανά ματς κι έχει πετύχει 26+ 6/9 φορές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ορλάντο – Μιλγουόκι: Over 29,5 λάθη (απόδοση 1.85), 01:00
  • Βοστώνη – Τορόντο: Μπαρνς double-double (απόδοση 2.62), 02:00
  • Γκόλντεν Στέιτ – Κλίβελαντ: 1 & Κάρι 26+ πόντοι (απόδοση 2.30), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ