ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Διψούν για απαντήσεις ΛεΜπρον και Λέικερς

Προγνωστικά NBA: Διψούν για απαντήσεις ΛεΜπρον και Λέικερς
AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τρίτο τελικό της Δύσης κόντρα στους Λέικερς και τους Νάγκετς.

Μπορεί ο Νίκολα Γιόκιτς να πραγματοποιεί μία αν μη τι άλλο ιστορική σεζόν στα playoffs, ωστόσο ο κύριος λόγος που το Ντένβερ είναι δύο νίκες μακριά από την παρθενική του πρόκριση στους τελικούς του NBA δεν είναι άλλος από τον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Ο γκαρντ των Νάγκετς είχε 5/17 σουτ στις πρώτες τρεις περιόδους του Game 2 με τους Λέικερς, ωστόσο στην τέταρτη ήρθε η έκρηξη! Ο Μάρεϊ σημείωσε 23 πόντους από τους 32 συνολικά του Ντένβερ στο τέταρτο 12λεπτο, με 6/7 σουτ (τρία εύστοχα τρίποντα) και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στο 2-0, με 108-103.

Ο Καναδός άσος, που έβαλε 31 στο Game 1, ήταν ο πρώτος σκόρερ στο δεύτερο ματς με 37 πόντους. Από την πλευρά του, ο Γιόκιτς έγραψε ακόμη ένα triple-double (23-17-12). Αυτό ήταν το έβδομο προσωπικό του στη φετινή postseason και 13ο συνολικά στην καριέρα του, στα playoffs. Μόνο ο Μάτζικ (30) και ο ΛεΜπρον (28) και έχουν περισσότερα από τον Τζόκερ.

Στον αντίποδα, οι Λέικερς έχουν πάρει δύο πολύ καλά παιχνίδια από τους Οστιν Ριβς και Ρούι Χατσιμούρα, που μετρούν κατά μέσο όρο στη σειρά 22,5 πόντους και 19 αντίστοιχα. Ωστόσο, στο Game 2 οι σταρ της ομάδας, ο ΛεΜπρόν και ο Αντονι Ντέιβις δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά για να έρθει το break. Ο "βασιλιάς" ναι μεν σημείωσε 22 πόντους, όμως είχε 0/6 τρίποντα. Από την άλλη, ο AD έμεινε στους 18 με 4/15 σουτ, ενώ στο Game 1 είχε 40.

Τα ξημερώματα, οι τελικοί της Δύσης μεταφέρονται στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στην Crypto.com Arena, εκεί όπου το σύνολο του Ντάρβιν Χαμ έχει φέτος ρεκόρ 6-0 στα playoffs (21/05 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Για τους Λέικερς το αποψινό ματς έχει χαρακτήρα τελικού, διότι αν βρεθούν κάτω με τρεις ήττες, τότε πρακτικά όλα θα έχουν κριθεί. Στο NBA ποτέ καμία ομάδα δεν έχει ανατρέψει το 3-0. Μόλις τρεις στο παρελθόν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά στο Game 7 ηττήθηκαν. Τελευταία χρονικά, το Πόρτλαντ το 2003 στον πρώτο γύρο με το Ντάλας!

Η νίκη των Λέικερς με ένα βατό χάντικαπ 2,5 πόντων είναι στο 1.55 και μαζί με το Over 110,5 της έδρας φτάνουμε σε απόδοση διπλασιασμού. Το Λος Άντζελες έχει επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο line στις επτά από τις οκτώ νίκες του φέτος στα playoffs. Επίσης, οι Νάγκετς σε πέντε εκτός έδρας ματς στην τρέχουσα postseason δέχονται κατά μέσο όρο 115 πόντους.

Με λίγο μεγαλύτερο ρίσκο μπορούμε να... αβγατίσουμε την απόδοση σε τιμές άνω του 3.10 (3.15 για την ακρίβεια), προσθέτοντας το Over 1,5 εύστοχα τρίποντα του ΛεΜπρόν. Ο "βασιλιάς" έχει μέχρι στιγμής 0/10 στους τελικούς της Δύσης. Δεν γίνεται να συνεχίσει τόσο άστοχος. Άλλωστε, στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς υπερέβη σε όλα το Over 1,5, έχοντας ακριβώς δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λ.Α. Λέικερς – Ντένβερ: 1 -2,5 & Over 110,5 Λέικερς (απόδοση 2.00), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ