ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Χαμηλό pace, αλλαγές σε όλα τα σκριν και Under ξανά στο Βοστώνη - Ντάλας

Ο Λούκα Ντόντσιτς
Ο Λούκα Ντόντσιτς Ⓒ 2024 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 2 των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα στη Βοστώνη και το Ντάλας.

Η Βοστώνη ξεκίνησε εντυπωσιακά τους τελικούς του NBA, επικρατώντας στο πρώτο ματς με 107-89 του Ντάλας και ενώ το βασικό χάντικαπ ήταν μόλις στους 6,5 πόντους.

Οι Σέλτικς απενεργοποίησαν το επιθετικό παιχνίδι των Μάβερικς, οι οποίοι πέρα από τους 30 πόντους του Λούκα Ντόντσιτς δεν είχαν να επιδείξουν κάτι περισσότερο. Ο Καϊρί Ιρβινγκ έμεινε μόλις στους 12 με 6/19 σουτ εντός παιδιάς και συμπλήρωσε 11 σερί ήττες στις τελευταίες 11 επισκέψεις του στο Garden.

Αξιοσημείωτο επίσης, ότι η Βοστώνη επέτρεψε στο Ντάλας να εκτελέσει μόλις 27 τρίποντα, που είναι το δεύτερο μικρότερο νούμερό του φέτος. Οι Μάβερικς βασίζουν σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό τους παιχνίδι στο τρίποντο και ειδικά στο Game 1 δεν βρήκαν τα looks που ήθελαν.

Από την άλλη, η Βοστώνη πήρε 22 πόντους από τον Τζέιλεν Μπράουν, 16 από τον Τζέισον Τέιτουμ, ενώ σε xFactor εξελίχθηκε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος επιστρέφοντας από απουσία 10 αγώνων, έβαλε 20 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Το κομμάτι βέβαια που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ήταν ο τρόπος που αντιμετώπισε η Βοστώνη τον Ντόντσιτς. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σλοβένος σούπερ σταρ είχε 37% Usage Rate και όμως τελείωσε το παιχνίδι με μόλις μία ασίστ. Αυτό οφείλεται αφενός στο γεγονός ότι οι Σέλτικς άλλαζαν σε όλα τα σκριν, προσφέροντας καταστάσεις για να παίξει iso ο Ντόντσιτς, αφετέρου διότι οι Μάβερικς εκτέλεσαν από το τρίποντο με 24%, που είναι το χειρότερό τους ποσοστό στην τρέχουσα postseason.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι παρόμοια τακτική ακολούθησε και ο Τζέισον Κιντ, επιλέγοντας κι αυτός αλλαγές σε όλα τα σκριν. Αυτό συνέβαλλε στην πτώση του ρυθμού, με συνέπεια το Ντάλας να ολοκληρώσει το ματς με μόλις 84 κατοχές.

Ακόμη κι αν παρατηρηθεί βελτίωση στα ποσοστά ευστοχίας των δύο ομάδων στο Game 2, το πιθανότερο είναι πως το σκορ θα μείνει χαμηλά, αν το ματς πάει ξανά σε τόσο ελεγχόμενο τέμπο. Στο 2.05 το combo Under 220,5 και Under 9,5 ασίστ ο Ντόντσιτς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Ντάλας: Under 220,5 & Ντόντσιτς Under 9,5 ασίστ (απόδοση 2.05), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ