ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Αουτσάιντερ με αξία σε Λος Άντζελες και Ουάσινγκτον

Ο άσος των Λέικερς Αντονι Ντέιβις κόντρα στους Τίμπεργουλβς
Ο Αντονι Ντέιβις κόντρα στους Τίμπεργουλβς © 2021 JAE C. HONG/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Ουάσινγκτον και Ατλάντα κοντράρονται για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο ημερών (11/03 02:00 Live από το SPORT24). Την Τετάρτη, οι Χοκς κέρδισαν μέσα στην πρωτεύουσα με 122-120, παρότι βρέθηκαν με 15 πόντους κάτω, κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Πήγε στράφι έτσι η εξαιρετική εμφάνιση του Κρίσταπς Πορζίνγκις, που έκανε ρεκόρ καριέρας με 43 πόντους.

Για τους Γουίζαρντς είναι πολύ σημαντικό να απαντήσουν απόψε, καθώς βρίσκονται στη 10η θέση της Ανατολής, δύο παιχνίδια πίσω από τους όγδοους Χοκς και μισό από τους ένατους Ράπτορς. Το πιθανότερο είναι πως θα εξελιχθεί ξανά σε ντέρμπι, επομένως η αξία βρίσκεται στον αουτσάιντερ άσο, σε τιμές διπλασιασμού.

Φιλαντέλφεια - Πόρτλαντ

Στη Φιλαντέλφεια, οι Σίξερς υποδέχονται στους Μπλέιζερς και είναι το ξεκάθαρο φαβορί με 9,5 πόντους (11/03 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς ολοκλήρωσε ένα πολύ δύσκολο road trip πέντε αγώνων με ρεκόρ 4-1, κερδίζοντας στο Μιλγουόκι, την Ιντιάνα, τη Μινεσότα και το Μαϊάμι.

Στον αντίποδα, η Πόρτλαντ θα δώσει απόψε το πέμπτο διαδοχικό του παιχνίδι στο δρόμο. Στα προηγούμενα τέσσερα κέρδισε τους Πίστονς και τους Μάτζικ, αλλά έχασε από Σέλτικς και Χοκς με διψήφιες διαφορές. Τον Ιανουάριο, οι Μπλέιζερς είχαν χάσει εντός έδρας με 105-95 από τους Σίξερς.

Η Philly με τον Εμπίντ σε MVP mode, τον Χάρντεν να επιστρέφει μετά την απουσία του από το ματς κόντρα στους Τίμπεργουλβς και τον Μάξεϊ να βρίσκεται στην καλύτερή του φόρμα μέσα στη σεζόν, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να σκουπίσει φέτος το Πόρτλαντ. Στο 2.25 ο άσος μαζί με το Over 20,5 του Μάξεϊ, ο οποίος σκοράρει 26,6 κατά μέσο όρο μέσα στον Μάρτιο και μετράει έξι σερί ματς με πάνω από 20 πόντους.

Μαϊάμι - Κλίβελαντ

Το Κλίβελαντ κέρδισε την Τετάρτη στη Φλόριντα, με 104-100 το Μαϊάμι και πήρε κεφάλι με 2-1 στη μεταξύ τους σειρά. Απόψε, οι δύο ομάδες παίζουν ξανά στη Miami-Dade Arena και οι Χιτ θα επιδιώξουν να πάρουν τη ρεβάνς (11/03 03:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Προχθές, οι Καβς είχαν για πρώτο σκόρερ, με 25 πόντους, τον Ντάριους Γκάρλαντ, ο οποίος όμως είναι αμφίβολος για το αποψινό ματς.

Για το Μαϊάμι όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι σημαντικά, καθώς βρίσκονται στην 7η θέση της Ανατολής, επομένως δεν έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Από την άλλη, οι Καβς είναι σταθερά τέταρτοι και προς το παρόν δεν απειλούνται από τους πέμπτους Νικς.

Τα τελευταία δύο μεταξύ τους παιχνίδια κρίθηκαν στους τέσσερις και τους τρεις πόντους αντίστοιχα. Πολύ πιθανό να δούμε και απόψε κλειστό ματς, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες άμυνες του ΝΒΑ (πρώτη το Κλίβελαντ, έβδομη το Μαϊάμι). Στο 2.10 η τελική διαφορά να είναι μέχρι τους οκτώ πόντους, ανεξαρτήτως νικητή.

Λ.Α. Λέικερς - Τορόντο

Μπορεί ο ΛεΜπρον Τζέιμς να παραμένει εκτός δράσης, ωστόσο ο Αντονι Ντέιβις φροντίζει προκειμένου οι Λέικερς (32-34) να παίξουν τουλάχιστον στο play in της Δύσης. Ο AD έχει 33 πόντους, 13,8 ριμπάουντ και 2,8 μπλοκ στα τελευταία πέντε ματς. Την Τρίτη έκανε θραύση στην εντός έδρας νίκη (112-103) επί των Γκρίζλις με 30 πόντους και 22 ριμπάουντ (season best).

Απόψε, οι Λέικερς υποδέχονται τους Ράπτορς, που έχουν παραπλήσιο ρεκόρ (32-35) και όμως προσφέρονται αουτσάιντερ (11/03 05:30 Live από το SPORT24). Το Τορόντο έχασε την Τετάρτη στο Λος Άντζελες από τους Κλίπερς. Οι Καναδοί σούταραν με μόλις 38,5% εντός παιδιάς και τελικά σημείωσαν μόνο 100 πόντους κόντρα σε μία ομάδα, που στα προηγούμενα έξι παιχνίδια της δέχθηκε κατά μέσο όρο 131,7!

Αξία στον άσο σε τιμές κοντά στο 2.20, δεδομένου μάλιστα ότι το Τορόντο δίνει απόψε πέμπτο διαδοχικό ματς στο δρόμο, έχοντας ρεκόρ 1-3 στα τέσσερα που προηγήθηκαν (κέρδισαν μόνο στην Ουάσινγκτον). Παίζεται και το combo με το 27+ πόντοι του Ντέιβις για να ξεπεράσουμε το 3.00. Ο σέντερ των Λέικερς έχει πιάσει το συγκεκριμένο όριο και στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουάσινγκτον – Ατλάντα: 1 (απόδοση 2.02), 02:00
  • Φιλαντέλφεια – Πόρτλαντ: 1 & Μάξεϊ Over 20,5 (απόδοση 2.25), 02:00
  • Μαϊάμι – Κλίβελαντ: 1 +8,5 & 2 +8,5 (απόδοση 2.10), 03:00
  • Λ.Α. Λέικερς – Τορόντο: 1 (απόδοση 2.18), 05:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ