ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά μπάσκετ: Ξεκίνημα στην εποχή Ιτούδη με τιμές διπλασιασμού

Ο Δημήτρης Ιτούδης με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ
Ο Δημήτρης Ιτούδης με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Η εθνική Ελλάδος ολοκληρώνει απόψε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ, υποδεχόμενη τη Μεγάλη Βρετανία στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης (20:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ελλάδα μετά τις δύο νίκες που πέτυχε τον περασμένο Φεβρουάριο επί της Τουρκίας έχει ρεκόρ 2-1 στον όμιλο και φυσικά έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι το αποψινό παιχνίδι είναι αδιάφορο. Κάθε άλλο, η επίσημη αγαπημένη έχει ισχυρό κίνητρο, αφενός διότι τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης μεταφέρονται στη δεύτερη, αφετέρου γιατί θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα που είχε υποστεί τον Νοέμβριο του 2021, στο Νιούκαστλ.

Επίσης, απόψε θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της "γαλανόλευκης" ο Δημήτρης Ιτούδης. Η Ελλάδα λοιπόν περνάει σε μία νέα εποχή, έχοντας πλέον στο τιμόνι της έναν εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη.

Από την αποστολή της εθνικής μας λείπουν ορισμένα πρωτοκλασάτα ονόματα, όπως ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς επίσης και οι Κώστας Σλούκας και Νικ Καλάθης, ωστόσο η 12αδα μας απαρτίζεται από παίκτες επιπέδου EuroLeague όπως οι Παπανικολάου, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Λαρεντζάκης, Ντόρσεϊ και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Η Μεγάλη Βρετανία έχει ρεκόρ 1-1 στον όμιλο και έχει επίσης προκριθεί στον δεύτερο γύρο, δεδομένου ότι η Λευκορωσία έχει τεθεί εκτός τουρνουά. Οι Βρετανοί μετά τη νίκη επί της Ελλάδας, έχασαν εύκολα στην Τουρκία με 84-67, επίσης τον περασμένο Νοέμβριο.

Γενικά, είναι ένα μαχητικό σύνολο, αλλά με περιορισμένο ποιοτικό ταβάνι. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκ των κορυφαίων γκαρντ της αποστολής είναι ο πρώην άσος της Κύμης, του Χολαργού και του Ηρακλή, Τέντι Οκερέαφορ και κορυφαίος παίκτης γενικά για τους Βρετανούς, ο σέντερ της Νταρουσάφακα, Γκάμπριελ Ολασένι, ο οποίος είχε φέτος 16,7 πόντους κατά μέσο όρο στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Απολύτως φυσιολογικά λοιπόν οι μπουκ δίνουν ξεκάθαρο φαβορί την Ελλάδα με 15,5 πόντους. Λογικά, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ιτούδη, η "γαλανόλευκη" θα κυνηγήσει μία πειστική επικράτηση, καλύπτοντας μίνιμουμ και τη διαφορά της ήττας στον πρώτο αγώνα (-9). Στο 1.38 να κερδίσει η Ελλάδα με πάνω από 10 πόντους, στο 2.05 αν επαληθευτεί παράλληλα και το Over 149,5, κάτι αρκετά πιθανό, στη λογική ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να ξεπεράσει τους 80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία: 1 -10,5 & Over 149,5 (απόδοση 2.05), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ