ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Βάζει βάσεις πρόκρισης ο Άρης στο 1.83

EURO CUP 2023-2024 /  -  (  / MEGA PRESS)
EURO CUP 2023-2024 / - ( / MEGA PRESS) ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το κρίσιμο ματς του Άρη με τη Σλασκ για το EuroCup.

Λίγα παιχνίδια μπάσκετ στο κουπόνι σήμερα, αφού για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις διεξάγεται μόνο το EuroCup. Σε αυτό, υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον, με τον Άρη να δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι, mustwin, στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην Σλασκ (20:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Ο Άρης έκανε σπουδαίο βήμα για την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με το διπλό που πήρε στην έδρα της Τουρκ Τέλεκομ την προηγούμενη εβδομάδα με 95-85. Κορυφαίος για τους κίτρινους ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος, κάνοντας ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται σε τροχιά εξάδας με ρεκόρ 5-7 ισοβαθμώντας όμως με άλλες τρεις ομάδες. Το αποψινό παιχνίδι, είναι ίσως το καθοριστικότερο για την πρόκριση. Για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε στο Λαύριο από την ομώνυμη ομάδα με 91-86. Παραμένει εκτός ο Κατσίβελης, ενώ επιστρέφει ο δυναμικός φόργουορντ Σανόγκο.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η Σλασκ είναι ποιοτικά η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Το στοιχείο της όμως, που την κάνει ανταγωνιστική, είναι η μαχητικότητα. Το απέδειξε και στα δύο τελευταία παιχνίδια που παρά τις ήττες πάλεψε μέχρι το τέλος απέναντι σε Κλουζ (80-76) και Μπουντούτσνοστ (80-79). Έχει πολλές και σημαντικές απουσίες τελευταία, αφού οι Νιζιόλ (14.1π.), ΜακΚάλουμ (13.7π., 6 ασίστ), Κουλβιέτις (7.6π., 4.6 ριμπ.) και Άνταμτσακ (1.9π., 2.1 ριμπ.) είναι όλοι τους νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών. Αμφίβολος είναι ο Γκολεμπιόφσκι.

Ο Άρης έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι. Αφενός, επειδή είναι πιο συμπαγής και ποιοτική ομάδα και αφετέρου γιατί η Σλασκ έχει κομβικές απουσίες. Κίνητρο υπάρχει μόνο για τους Θεσσαλονικείς, που δεν έχουν περιθώρια. Θα στηρίξουμε την έδρα και θα πάμε με τον άσο της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη με τουλάχιστον 11 πόντους σε απόδοση 1.83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης - Σλασκ: 1 – 10,5 (απόδοση 1.83), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ