ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Το combo της Λάρισας και τα ειδικά του Αγραβάνη

Ο Δημήτρης Αγραβάνης με αντίπαλο τον Ουσμάν Κρουμπάλι
Ο Δημήτρης Αγραβάνης με αντίπαλο τον Ουσμάν Κρουμπάλι INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τέταρτο μικρό τελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στη Λάρισα και τον Προμηθέα.

Η Λάρισα υποδέχεται απόψε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης τον Προμηθέα στον τέταρτο μικρό τελικό της Stoiximan Basket League (17:00 ERT3, Live από το SPORT24). Η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ της Λάρισας, η οποία αν κερδίσει απόψε θα τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Λάρισα - Προμηθέας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το σύνολο του κόουτς Τακιανού κέρδισε τα πρώτα δύο παιχνίδια με 89-78 και 88-84. Ο Προμηθέας αντέδρασε στο Game 3, επικράτησε με 83-78 και απέδειξε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί χωρίς μάχη.

Μέχρι στιγμής, οι μικροί τελικοί είναι ευχάριστοι και το σκορ έχει πάει και τις τρεις φορές πάνω από τους 160 πόντους. Αν συνυπολογίσουμε και τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου και οι πέντε συναντήσεις του Προμηθέα με τη Λάρισα έχουν ξεπεράσει τους 160. Διόλου τυχαίο άλλωστε, ότι το βασικό line των μπουκ βρίσκεται στους 163,5 πόντους.

Η Λάρισα, λόγω έδρας αλλά και συνολικής εικόνας στα playoffs, έχει τον πρώτο λόγο απόψε για να κλείσει τη σειρά. Ο άσος της προσφέρεται στο 1.45-1.50 και μπορεί να φτάσει σε τιμές άνω του 2.00 αν επιλέξουμε παράλληλα ένα βατό Over στους 154,5 πόντους. Άλλωστε, οι Θεσσαλοί σκοράρουν φέτος 83,2 πόντους κατά μέσο όρο κόντρα στους Πατρινούς.

Σε ατομικό επίπεδο μπορούμε να στραφούμε στον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και είναι η πιο σταθερός παίκτης του Προμηθέα. Στον τρίτο μικρό τελικό ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Μεγάλο παιχνίδι είχε κάνει και στο Game 1 με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο 27χρονος άσος σκοράρει στους μικρούς τελικούς 19 πόντους κατά μέσο όρο. Σε τιμές διπλασιασμού να σημειώσει απόψε πάνω από 14. Αγγίζουμε το 3.00 αν μοιράσει ταυτόχρονα και δύο ασίστ. Σημειώνεται, πως ο Μάκης Γιατράς εμπιστεύεται απόλυτα τον Αγραβάνη και στο Game 3 τον χρησιμοποίησε σχεδόν για 36:35 λεπτά και στο Game 2 πάνω 37!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάρισα – Προμηθέας: 1 & Οver 154,5 (απόδοση 2.02), 17:00
  • Λάρισα – Προμηθέας: Αγραβάνης Over 14,5 πόντοι & 2+ ασίστ (απόδοση 2.92), 17:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ