ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Θα το παλέψει μέχρι τέλους το Περιστέρι bwin

Προγνωστικά Μπάσκετ: Θα το παλέψει μέχρι τέλους το Περιστέρι bwin
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το σημαντικό ματς του Περιστερίου bwin στη Λιθουανία με τη Ρίτας για το BCL, αλλά και για το clasico της EuroLeague ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Πλούσιο είναι και το αποψινό πρόγραμμα μπάσκετ, με πολλά παιχνίδια με ελληνικό ενδιαφέρον. Στη EuroLeague, ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στη Βιτόρια, ενώ για τα play-in του Basketball Champions League, το Περιστέρι bwin φιλοξενείται από τη Ρίτας στη Λιθουανία και ο Προμηθέας στη Γαλλία από τη Λε Μαν.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, το Περιστέρι κοντράρεται με τη Ρίτας. Οι Λιθουανοί βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι τον τελευταίο μήνα αφού μετρούν οκτώ διαδοχικές νίκες. Σε καλό φεγγάρι είναι και το Περιστέρι, αφού επικράτησε κατά σειρά κόντρα σε Μάλαγα, ΑΕΚ Betsson και Κολοσσό Ρόδου.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, πλην του μακροχρόνια απόντα Τζέιλεν Χαντς, τη θέση του οποίου έχει πάρει ο Ζερμέιν Λοβ. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες παρόμοιας δυναμικής. Θα επιλέξουμε το διπλό με 7,5 πόντους για την ομάδα των δυτικών προαστίων, που θα παλέψει μέχρι το τέλος για να κάνει το break και να πάρει κεφάλι στη σειρά.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για τη EuroLeague διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο παραδοσιακές δυνάμεις, οι οποίες όμως αυτή τη στιγμή έχουν αντίθετους βίους. Η Ρεάλ μετράει μόλις μία ήττα, ενώ η Μπαρτσελόνα έξι. Η ομάδα του Γκριμάου γνώρισε 7 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, η ομάδα του Τσους Ματέο έχει φροντίσει να δείξει την δυναμική της εντός και εκτός έδρας.

Στα τελευταία τρία clasico οι Μαδριλένοι έχουν επιβεβαιώσει την ανωτερότητά τους. Το μομέντουμ αλλά και η ποιότητα των μερένγκες, μας οδηγούν στο διπλό, το οποίο υποχωρεί, αλλά παίζεται στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίτας - Περιστέρι bwin: 2 + 7,5 (1.72), 19:30
  • Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: 2 (1.70), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ