ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: "Τελικός" για την Καρδίτσα, κρατάει το χάντικαπ ο ΠΑΟΚ

Ο Αντριου Χάρισον του ΠΑΟΚ
Ο Αντριου Χάρισον του ΠΑΟΚ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις σημαντικές αναμετρήσεις Καρδίτσα - Απόλλων Πάτρας και Προμηθέας - ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Στη μάχη για τελευταία φορά το 2023 ρίχνονται οι ομάδες της Stoiximan Basket League. Σημαντικές αναμετρήσεις, τόσο στα υψηλά όσο και στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ιδιαιτέρως κρίσιμο για τη μάχη της παραμονής είναι το ματς της Καρδίτσας με τον Απόλλωνα Πάτρας στο "Γιάννης Μπουρούσης", με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις. Οι Πατρινο, έχουν μία νίκη παραπάνω, ενώ έχουν κερδίσει και με έναν πόντο το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αυτό σημαίνει, πως αν ο Απόλλων κάνει σήμερα διπλό, επί της ουσίας αγκαλιάζει την παραμονή, αφού η Καρδίτσα θα πρέπει να βρει τρεις παραπάνω νίκες στις επόμενες αγωνιστικές μαζί με τα πλέι-άουτ.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου πάντως έχει ενισχυθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Στην έδρα της μάλιστα, κέρδισε εύκολα το Λαύριο. Αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι πιο συμπαγής ομάδα από τους Πατρινούς και να έχει περισσότερες λύσεις. Απέδειξε και στην Πυλαία, κόντρα στον ΠΑΟΚ, πως κάνει άλματα προόδου, χάνοντας οριακά με 72-69. Θα επιλέξουμε τον άσο με τουλάχιστον 8 πόντους σε απόδοση 1.71.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Στην Πάτρα, ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Ο τρίτος της βαθμολογίας φιλοξενεί τον τέταρτο. H ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου το πάλεψε απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά οι απουσίες των Ετσενίγκε και Κόνιαρη μείωσαν τις λύσεις στο rotation της ομάδας. Αμφότεροι προπονήθηκαν και κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν σήμερα.

Στον αντίποδα, ο ΜακΝις γύρισε τις προπονήσεις, αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή. Σε καλό φεγγάρι πάντως οι Θεσσανολικείς μπορούν να κοντράρουν τον Προμηθέα στην Πάτρα.. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δίνουμε τύχη στον ΠΑΟΚ και πάμε με το διπλό με 7,5 πόντους στο 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρδίτσα - Απόλλων Πάτρας: 1 – 7,5 (απόδοση 1.71), 17:00
  • Προμηθέας – ΠΑΟΚ: 2 + 7.5 (απόδοση 1.72), 17:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ