ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Πεισμωμένος ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο άσος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Νεμάνια Νέντοβιτς πανηγυρίζει απέναντι στη Λάρισα
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πανηγυρίζει απέναντι στη Λάρισα INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον πέμπτο ημιτελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τη Λάρισα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τη Λάρισα για τον πέμπτο ημιτελικό της Stoiximan Basket League, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στους τελικούς, εκεί που περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός (19:30 ERT3, Live από το SPORT24).

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λάρισα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η σειρά είχε αν μη τι άλλο απροσδόκητη εξέλιξη, με τη Λάρισα να υπερασπίζεται δύο φορές την έδρα της και να... σέρνει τους "πράσινους" σε πέμπτο ματς. Το προηγούμενο παιχνίδι βέβαια, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, ήταν επεισοδιακό με μπόλικη ένταση τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού επικράτησε με 74-62, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Θοδωρή Ζάρα με 17 πόντους. Σημαντική ήταν επίσης η συνεισφορά του Μιχάλη Τσαϊρέλη με 13 πόντους, ενώ ακόμη ένα double-double, το πέμπτο σε έξι παιχνίδια στα playoffs έκανε ο Ουσμάν Κρουμπάλι με 12 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ξανά κορυφαίος ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ωστόσο έμεινε στους 12 πόντους, διότι αποβλήθηκε με πέντε φάουλ 6:50 πριν το φινάλε του αγώνα. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" τραυματίστηκε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου από τη διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν μπροστά στον "πράσινο" πάγκο, με συνέπεια να κάνει ράμματα στο γόνατο.

Η συμμετοχή του Παπαπέτρου θεωρείται αμφίβολη για το αποψινό ματς, αφού δεν προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, ο ηγέτης του Παναθηναϊκού είναι δεδομένο πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αγωνιστεί στο πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι της σειράς. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να το πάρει και λίγο προσωπικά, μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στη Λάρισα.

Σημειώνεται, ότι ο διεθνής φόργουορντ σκοράρει 18,5 πόντους κατά μέσο όρο στους ημιτελικούς με τους Θεσσαλούς και έχει συνολικά 9/19 τρίποντα, δηλαδή ποσοστό 47,3%! Στο Game 1 είχε 1/4, στα επόμενα τρία όμως ευστοχεί μίνιμουμ σε δύο. Εφόσον ο Παπαπέτρου αγωνιστεί, μπορούμε να χτίσουμε απόδοση 2.37, αν σημειώσει πάνω από 15 πόντους, ευστοχώντας σε τουλάχιστον δύο τρίποντα.

Στο ενδεχόμενο που ο Παπαπέτρου δεν αγωνιστεί, τότε εκ των πραγμάτων το επιθετικό βάρος θα πέσει κυρίως στις πλάτες των Νέντοβιτς και Μέικον. Ειδικά ο πρώτος χρωστάει ένα καλό ματς με τη Λάρισα, καθώς στα προηγούμενα τρία σημείωσε συνολικά μόλις 21 πόντους (7 κατά μέσο όρο), έχοντας 2/18 τρίποντα! Σε καλή απόδοση το Over 15,5 του Σέρβου σκόρερ, πάνω από το 2.00.

Στον αντίποδα, ενδιαφέρον έχει το 2.40 του Ουσμάν Κρουμπάλι για να κατεβάσει πάνω από 10 ριμπάουντ. Ο σέντερ της Λάρισας έχει τρομακτική έφεση στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού μαζεύει 13,5 "σκουπίδια" ανά ματς στην ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ακόμη και στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, που φορτώθηκε με φάουλ και έπαιξε κάτω από 21 λεπτά, πρόλαβε και έγραψε στην στατιστική του γραμμή 14 ριμπάουντ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στην αγορά νικητή, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσφέρεται φαβορί στους 15,5 πόντους. Τελείως ψυχρά, με βάση το πώς έχει πάει μέχρι τώρα η σειρά, το συγκεκριμένο όριο είναι τσιμπημένο, αφού οι δύο νίκες του "τριφυλλιού" έχουν έρθει με 10 και 12 πόντους διαφορά αντίστοιχα.

Βέβαια, στο "πράσινο" στρατόπεδο είναι πεισμωμένοι μετά την ήττα στο Game 4 και είναι σίγουρο πως θα θελήσουν απόψε να δώσουν πειστικές απαντήσεις. Αν ζητήσουμε ένα εναλλακτικό χάντικαπ στους 9,5 πόντους ο άσος βρίσκεται στο 1.30. Μαζί με το Over 153,5 φτάνουμε σχεδόν στον διπλασιασμό. Σημειώνεται ότι τα πρώτα τρία ματς πήγαν πάνω από τους 160 πόντους. Το τέταρτο ήταν η εξαίρεση, αφού σημειώθηκαν μόλις 136, ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς δεν λειτούργησε ο κλιματισμός στο κλειστό της Νεάπολης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λάρισα: 1 -9,5 & Over 153,5 (απόδοση 1.95), 19:30
  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λάρισα: Παπαπέτρου Over 15,5 πόντοι & Over 1,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.37), 19:30
  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λάρισα: Νέντοβιτς Over 15,5 πόντοι (απόδοση 2.10), 19:30
  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λάρισα: Κρουμπάλι Over 10,5 ριμπάουντ (απόδοση 2.40), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ