ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Οφείλει να δώσει απαντήσεις η ΑΕΚ Betsson

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας
Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να παίρνει το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR και να κάνει σπουδαίο βήμα για την κατάληψη μίας εκ των θέσεων που οδηγούν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Πλέον, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τη νίκη της χρονιάς πανηγύρισε το Μαρούσι μέσα στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη με 73-67 και πλέον είναι τυπική διαδικασία η συνέχεια. Βέβαια, για την ομάδα των βορείων προαστίων, αν κάνει δύο νίκες κόντρα σε Κολοσσό και ΑΕΚ Betsson, υπάρχει ενδεχόμενο να τερματίσει ακόμη στην εξάδα.

Η Ένωση από την άλλη προέρχεται από διαδοχικές ήττες και τώρα αντιμετωπίζει εκτός το Μαρούσι και την επόμενη αγωνιστιή εντός το Περιστέρι. Με δύο νίκες, θεωρητικά μπορεί να είναι στην εξάδα. Εκτός όμως από το κίνητρο της κατάταξης, η ΑΕΚ οφείλει να δώσει και απαντήσεις, πρωτίστως στον εαυτό της, για να μην έρθει απέναντι σε δυσάρεστες καταστάσεις. Έχει αρκετά προβλήματα, αφού στα πιτς παραμένουν οι Μόργκαν και Τίλμαν. Το διπλό είναι φαβορί, αλλά παίζει σε αρκετά καλή τιμή, στο 1.78.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Στο Λαύριο, μάλλον θα κριθεί οριστικά το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί στην Elite League. Το Λαύριο έχει ρεκόρ 7-13, ενώ ο Απόλλων 3-17. Οι Πατρινοί μετά την ήττα κόντρα στο Μαρούσι, χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, θα είναι αρκετά δύσκολο να καλύψουν την απόσταση στα play out.

Κακά τα ψέματα, ήττα του Απόλλωνα στο Λαύριο, σημαίνει και υποβιβασμό. Το Λαύριο παραδοσιακά τέτοια ματς τα κερδίζει, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο. Οι Πατρινοί δεν πείθουν, έχουν ζητήματα, ενώ το Λαύριο είναι σε καλή κατάσταση. Παράλληλα δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Απόλλωνα εντός έδρας σε έξι αγώνες. Περιμένουμε το ματς να έχει την ίδια ή παρόμοια τύχη που είχε και ο αγώνας Μαρούσι – Απόλλων. Άσος με τουλάχιστον 10 πόντους στο 1.78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάββατο

  • Μαρούσι - ΑΕΚ Betsson : 2 (απόδοση 1.78), 19:00

Κυριακή

  • Λαύριο - Απόλλων Πάτρας: 1 -9,5 (απόδοση 1.78), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ