ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ο Παπαπέτρου, ο Μούντι κι ένα combo στο 2.15

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Στέφαν Μούντι στο τρίτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Λάρισα για τα playoffs της Stoiximan Basket League
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Στέφαν Μούντι στο τρίτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Λάρισα για τα playoffs της Stoiximan Basket League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τέταρτο ημιτελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στη Λάρισα και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Λάρισα και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα μονομαχήσουν για τέταρτη φορά απόψε στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League (18:30 ERT3, Live από το SPOR24). Η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ των "πράσινων", οι οποίοι αν κερδίσουν σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης θα προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί που περιμένει ήδη από το Σάββατο ο Ολυμπιακός.

Λάρισα - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μετά την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι, έπαιξε με πολύ μεγαλύτερη ενέργεια στο τρίτο ματς και κέρδισε πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 94-82. Η διαφορά έφτασε ακόμη και στους 27 πόντους, ωστόσο ο Γιώργος Βόβορας άνοιξε το ροτέισον στο τέταρτο δεκάλεπτο και έτσι η ομάδα του Φώτη Τακιανού κατάφερε να κλείσει την ψαλίδα στο τέλος, χωρίς βέβαια να απειλήσει σοβαρά τους "πράσινους".

Τώρα, μένει να φανεί αν η Λάρισα έχει κι άλλα ψυχικά αποθέματα για να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς. Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δηλώνουν αποφασισμένοι να τελειώσουν από σήμερα την πρόκριση, ωστόσο το σύνολο του κόουτς Τακιανού έχει αποδείξει ότι δεν πρόκειται να πέσει χωρίς μάχη.

Η Λάρισα έχει δείξει ότι μπορεί στην έδρα της, η οποία παρεμπιπτόντως αναμένεται ξανά κατάμεστη, όπως στο game 2, να κοντράρει στα ίσα τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Υπενθυμίζεται, ότι στην κανονική διάρκεια είχε χάσει οριακά από τους "πράσινους" με 86-90 και φυσικά στα playoffs πέτυχε μία περιφανή νίκη με 84-77.

Ακόμη λοιπόν κι αν το "τριφύλλι" κάνει απόψε το 3-1, δύσκολα αυτό θα γίνει με ευρεία διαφορά. Άλλωστε, οι δύο νίκες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα playoffs, κόντρα στους Θεσσαλούς, έχουν έρθει με +10 και +12.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Στο 1.45 να υπερασπιστεί η Λάρισα ένα χάντικαπ 17,5 πόντων. Αν πάρουμε ταυτόχρονα και το Over 152,5 χτίζουμε απόδοση στο 2.15. Τα πρώτα τρία ματς της σειράς πήγαν όλα πάνω από τους 160 πόντους.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι μακράν ο πιο σταθερός παίκτης των "πράσινων" στη σειρά με τη Λάρισα, αλλά και γενικότερα στα playoffs, όπου σκοράρει κατά μέσο όρο 16,6 πόντους και μοιράζει 3,2 ασίστ. Ειδικά στα τρία ματς με τους Θεσσαλούς, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει 18, 19 και 25 πόντους, μοιράζοντας παράλληλα και 11 ασίστ συνολικά. Πάνω από 2.80 πληρώνει το ενδεχόμενο ο Παπαπέτρου να σημειώσει Over 15,5 πόντους και να δώσει Over 2,5 ασίστ.

Σε ό,τι αφορά στη Λάρισα, οι περισσότερες επιθέσεις προφανώς περνούν από τα χέρια του Στέφαν Μούντι, ο οποίος φέτος πραγματοποιεί ίσως την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Στα τρία ματς των playoffs με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έχει συνολικά 13/22 τρίποντα, δηλαδή ποσοστό 59%! Μαζί με τη regular season, σε πέντε ματς κόντρα στους "πράσινους" έχει ευστοχήσει συνολικά σε 19 τρίποντα. Ενδιαφέρον ασφαλώς σε τιμές διπλασιασμού να έχει απόψε Over 2,5 εύστοχα τρίποντα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: 1 +17,5 & Over 152,5 (απόδοση 2.15), 18:30
  • Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Παπαπέτρου Over 15,5 πόντοι & Over 2,5 ασίστ (απόδοση 2.82), 18:30
  • Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μούντι Over 2,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.00), 18:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ