ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ κάνει το πρώτο βήμα στο 1.85

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον
Ο Έλβαρ Φρίντρικσον INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τόφας για τα play-in του BCL.

Πλούσια… μπασκετική δράση καθ' όλη την εβδομάδα, με τη διπλή αγωνιστική στη EuroLeague, αλλά και τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στα play-in του Basketball Champions League. Πρεμιέρα απόψε κάνει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την τουρκική Τόφας, έχοντας πλεονέκτημα έδρας (19:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Με ήττα έκλεισε το 2023 για τον Δικέφαλο του Βορρά, που κόντρα στον Προμηθέα δεν ήταν καλός, με το τελικό 80-73 να κρίνεται κολακευτικό. Ο Φρίντρικσον είχε 13 πόντους και 9 ασίστ. Στο BCL, σε έναν απαιτητικό όμιλο, τερμάτισε δεύτερος και πήρε το πλεονέκτημα έδρας, με στόχο τώρα να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο κόουτς Τακιανός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ ίσως παίξει και ο Τζαμούνι ΜακΝίς που ήταν τραυματίας το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη, η Τόφας μετράει δύο ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Στο πιο πρόσφατο πάντως, κέρδισε 88-86 την Μπαχτσεσεχίρ για το πρωτάθλημα. Όσον αφορά στο BCL, τερμάτισε τρίτη σε όμιλο με Μούρθια, Τορτόνα και Ιγκοκέα, έχοντας 2 νίκες σε 6 παιχνίδια.

Ο Τούρκος προπονητής, Ενέ, τόνισε ότι υπάρχουν κάποιες μακροχρόνιες απουσίες, ενώ οι Μάγιε, Ντένμον και Προύιτ παραμένουν αμφίβολοι με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί την έδρα του και να κάνει το πρώτο βήμα. Στην Πυλαία κέρδισε και την Μπενφίκα και την Χάποελ, ενώ το ματς κόντρα στη Γαλατάσαραϊ ήταν ειδικών συνθηκών, αφού ο Δικέφαλος έπαιζε και για την… ήττα μέχρι 10 πόντους.

Η Τόφας εκτός έδρας στο BCL κέρδισε μόνο την Ιγκογκέα στην παράταση με 104-102. Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερο μομέντουμ και μπορούν να πάρουν τη νίκη. Πάμε με τον άσο με τουλάχιστον 4 πόντους σε απόδοση 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Τόφας: 1 – 3,5 (απόδοση 1.85), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ