ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Μπορούν να δώσουν το Over Ολυμπιακός και Προμηθέας

Προγνωστικά Μπάσκετ: Μπορούν να δώσουν το Over Ολυμπιακός και Προμηθέας
INTIME

Το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ συνεχίζεται το Σάββατο (17/02) με τους δύο μεγάλους ημιτελικούς. Στον πρώτο χρονικά ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τον Άρη, ενώ λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο θέμα (87-68) στον προημιτελικό με το Περιστέρι, αλλά του προέκυψε άλλος ένας τραυματισμός τη φετινή σεζόν, καθώς ο Γουίλιαμς Γκος αποκόμισε πρόβλημα στον δικέφαλο και θα απουσιάσει από τον σημερινό ημιτελικό με τον Προμηθέα. Χθες τη διαφορά έκαναν οι Λαρεντζάκης και Παπανικολάου, έχοντας αμφότεροι από 15 πόντους.

Από την άλλη, σαν σε προπόνηση πέρασε ο Προμηθέας στον ημιτελικό, επικρατώντας με 40 πόντους διαφορά του Πανιώνιου (88-48). Πλέον οι Πατρινοί μπαίνουν στα δύσκολα, αφού απέναντι τους έχουν τον κάτοχο του τροπαίου. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει λευκό απουσιολόγιο και όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Ολυμπιακός και Προμηθέας είναι δύο από τις πιο παραγωγικές ομάδες της χώρας. Μπορεί το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ να είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση από το πρωτάθλημα, αλλά ο τρόπος που αγωνίζονται δεν αλλάζει. Τουλάχιστον όταν βρίσκονται αντιμέτωπες εντός συνόρων. Ο Ολυμπιακός σκοράρει κατά μέσο όρο 84,8 πόντους, ενώ οι Πατρινοί 85. Ειδικά στον Προμηθέα ξέρουν ότι θα πρέπει να κάνουν ένα πολύ γεμάτο επιθετικά παιχνίδι για να φανούν ανταγωνιστικοί. Το line δεν είναι τόσο υψηλό, οπότε θα επιλέξουμε το over 153,5 σε απόδοση 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Προμηθέας: Over 153,5 (απόδοση 1.75), 21:00

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ